Myslím, že sme tomkyča potešilitomkycz wrote:koukám, že mít ve skupině valcíře je výhra !!!
edit: tak milkova družina nás pohostí, no potěš...

Moderator: Czech Moderators
Myslím, že sme tomkyča potešilitomkycz wrote:koukám, že mít ve skupině valcíře je výhra !!!
edit: tak milkova družina nás pohostí, no potěš...
a stalo se to co bylo jasné... druhé místo ve Vaší skupině = konečnácrueface1 wrote:Tak to mi pokakej oko..nakonec máme postup z druhýho místo...
ty kouzelníku jeden,copak že nevidíš?PaTTTTrick wrote:a stalo se to co bylo jasné... druhé místo ve Vaší skupině = konečnácrueface1 wrote:Tak to mi pokakej oko..nakonec máme postup z druhýho místo...
(tu Tvou zprávu o vyšším výkonu nevidím..... byl jsem 14dnů pryč a dělal zázraky přes mobil)
Heleeeeee, co to čtu?tomkycz wrote:Pá 19 Čnc 2013 (10:00 CET) Mccgrady City Football team ?? - ?? Šutrteam
šutr, do toho, šutr, do toho !!!! ( už nechci vypadnout zase s mekáčem - nebo že by přišel konečně čas odplaty)
tak to ti rád dopřeju, v lize...Mccgrady wrote:Heleeeeee, co to čtu?Mé takové malé přání je, ještě tě jednou naposledy porazit
Ty jsi ještě nevypadnul?pupajdi13 wrote:So 20 Čnc 2013 (10:00 CET) MŠK Žilina 1908 ?? - ?? FC Letenská šlechta
cíl je jasný..... odjet ze Žiliny s postupem v kapse.
Pri tom rozhodcovi mám šance minimálne, ale dopredu nič nevzdám a budem bojovať naplnofrankie_doparoma wrote:ukol zni jasne; prokopnout prdel skandidavcum z Noldoru
v to doufám, a pak se Ti v dalším kole pomstím za všechny ty předchozí vyřazení v Bubnu!!pupajdi13 wrote:So 20 Čnc 2013 (10:00 CET) MŠK Žilina 1908 ?? - ?? FC Letenská šlechta
cíl je jasný..... odjet ze Žiliny s postupem v kapse.