Big El wrote:
Samozřejmě, že mám větší šance než on!
Koukám, že můj vlezdoprdelizmus se vyplatil v přízni pana pořadatele. To je sympatické

Moderator: Czech Moderators
Big El wrote:
Samozřejmě, že mám větší šance než on!
Koukám, že můj vlezdoprdelizmus se vyplatil v přízni pana pořadatele. To je sympatické
Už teraz naháňaš strach...Šakal wrote:No jsem už celej nedočkavej které týmy to "odserou" hned ve skupině
V tomto ti ja moc neporadím, lebo s týmto ja nemám vôbec žiadne skúsenosti...ale rád byfrankie_doparoma wrote:ja se zkusim prihlasit po simulaci ve 22, ale pochybuju ze to pujde
Milko wrote:Už teraz naháňaš strach...Šakal wrote:No jsem už celej nedočkavej které týmy to "odserou" hned ve skupině
nikdy nerikej nikdy a nic neni nikdy definitivni, dneska jsem to zkusil a svete div se, sem tamfrankie_doparoma wrote:tak to bude beze mne, definitivne....
Paráda, tak máme medzi nami už aj frankiehofrankie_doparoma wrote:nikdy nerikej nikdy a nic neni nikdy definitivni, dneska jsem to zkusil a svete div se, sem tamfrankie_doparoma wrote:tak to bude beze mne, definitivne....
Tak Patom asi tazko kedze podla vsetkeho je akurat teraz rozvaleny niedke ne lehatku s cigarkou v rukeMilko wrote:Zoznam zatiaľ prihlásených mužstiev:
Máme už prihlásených 30 mužstiev, čakáme, či to palo(v sobotu) ešte stihne...alebo ho PaToM a jancef predbehnú...
Tož som nevedel...MilanSLOVAKIA wrote:Tak Patom asi tazko kedze podla vsetkeho je akurat teraz rozvaleny niedke ne lehatku s cigarkou v rukeMilko wrote:Zoznam zatiaľ prihlásených mužstiev:
Máme už prihlásených 30 mužstiev, čakáme, či to palo(v sobotu) ešte stihne...alebo ho PaToM a jancef predbehnú...
Můžeš zkusit vokyho - tým FK My Chem.Milko wrote:Tož som nevedel...Počkáme na sobotu, aby sa palo prihlásil a už jedného zoženieme. Prípadne, ak máte nejaký typ na manažéra, môžem ho osloviť...