Péesko - dobré logo...Ale proboha co ta voda ???ps2512 wrote:Taky

Moderator: Czech Moderators
Péesko - dobré logo...Ale proboha co ta voda ???ps2512 wrote:Taky
Nechápu proč to má jako podpis..asi v tom pořád trošku plave..palo wrote:Péesko - dobré logo...Ale proboha co ta voda ???ps2512 wrote:Taky![]()
![]()
to vezmu za tebe. Litoměřice se hlásí premiérově do boje.Mccgrady wrote:Rád bych se přihlásil ale mám plno.... předpokládám, že jste ostatní rádi...
o podvazek bych opět usiloval naplno
nech mi to....pupajdi13 wrote:Mám obhájit, nebo pustit dalšího pána na holení![]()
Bojis se ostudy vypadnout se mnoupupajdi13 wrote:Mám obhájit, nebo pustit dalšího pána na holení![]()
Ato, vodu prosím prebarvit na fefrminskovo......to ať má Palo klidný spanipalo wrote:Péesko - dobré logo...Ale proboha co ta voda ???ps2512 wrote:Taky![]()
![]()
Radši na fernet...ps2512 wrote:Ato, vodu prosím prebarvit na fefrminskovo......to ať má Palo klidný spanipalo wrote:Péesko - dobré logo...Ale proboha co ta voda ???ps2512 wrote:Taky![]()
![]()
Jinak to znamená: Peesko, hraj radeji jen pinec, ať se v tom pivu neutopis
tos měl říct dřív, nemusela jsem rozesílat pozvánky, ted už je pozdě a nezbývá ti , než zabojovatMazzy wrote:Konečně jsem tu. Tak kde je ten podvazeček Radu? Dej mi ho ať se nezdržujeme a můžeš rozjet 4. ročník.
pupajdi13 wrote:Mám obhájit, nebo pustit dalšího pána na holení![]()
Fernet léčí kudy teče...ps2512 wrote:Fernet od 17 nemůžu ani cejtit