pupajdi13 wrote:palo hraje semifinále Mince , takže bude záležet na prioritách dne v obou táborech.....palo má rozhodně těžší volbu,jak se rozhodnout.....u mě je jasně dané,že Buben je prostě Buben ...dokládají to i nakonec 2 pohárky v naší klubové vytrínce.
u mě je jasně dané,že na Tebe zas vymyslím nějakou habaďůru...
pupajdi13 wrote:palo hraje semifinále Mince , takže bude záležet na prioritách dne v obou táborech.....palo má rozhodně těžší volbu,jak se rozhodnout.....u mě je jasně dané,že Buben je prostě Buben ...dokládají to i nakonec 2 pohárky v naší klubové vytrínce.
u mě je jasně dané,že na Tebe zas vymyslím nějakou habaďůru...
Panove nezapomente ze v superfinale pak cekam ja.... bude to me posledni finale kde jeste si trofam rict ze bych mohl byt hodne silnej! Osobne si preji pupajdiho protoze aby me porazil trikrat za sezonu!!! Zazraky se deji ale tohle by bylo moc...hihi
Tak aspoň jeden ze dvou včerejších důležitých zápasů vyšel,s frenkičem jsem v Minci vypadl,tady to vyšlo.Oba zápasy odehrálo áčko,tu už byl výkon nižší,ale nakonec to i s pomocí VDP a redky pro šlechtice stačilo... Stratovarius - FC Letenská šlechta 1:0 (145:143)
palo wrote:Tak aspoň jeden ze dvou včerejších důležitých zápasů vyšel,s frenkičem jsem v Minci vypadl,tady to vyšlo.Oba zápasy odehrálo áčko,tu už byl výkon nižší,ale nakonec to i s pomocí VDP a redky pro šlechtice stačilo... Stratovarius - FC Letenská šlechta 1:0 (145:143)
gratulace....rozhodčího jsem nepochopil,ale co....škoda....zas ta blbá výhoda prostředí mě dohnala a uhnala,škoda - že to tam všichni v těch turnajcích zapínáte........budu držet palovi palce i ve finále,proti milionářskému šejkovi ze City
palo wrote:Tak aspoň jeden ze dvou včerejších důležitých zápasů vyšel,s frenkičem jsem v Minci vypadl,tady to vyšlo.Oba zápasy odehrálo áčko,tu už byl výkon nižší,ale nakonec to i s pomocí VDP a redky pro šlechtice stačilo... Stratovarius - FC Letenská šlechta 1:0 (145:143)
gratulace....rozhodčího jsem nepochopil,ale co....škoda....zas ta blbá výhoda prostředí mě dohnala a uhnala,škoda - že to tam všichni v těch turnajcích zapínáte........budu držet palovi palce i ve finále,proti milionářskému šejkovi ze City
Mccgrady wrote:Prosím o informaci kdo hraje superfinále doma a kdy... jak je to s termínama?
Velké finále se hraje na dva zápasy a prví bude vypadat takto Mccgrady City Football team - Stratovarius .
Počítá se to jako v pohárech. Ve druhém zápase nastaví Palo penalty to pro případ že by první zápas skončil remízou a druhý tou samou remízou. Termín nechám na vás, ale dejte pak vědět kdy se bude hrát.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?