Ty mě dostáváš čokoládičkoRaduuza wrote:tak a už mají čokoládičky všichni

Moderator: Czech Moderators
Ty mě dostáváš čokoládičkoRaduuza wrote:tak a už mají čokoládičky všichni
Obhájce musel dostat šanci si kopnout.palo wrote:Mccgrady wrote: Škoda, že ho nebudu moci obhájit, nějak jsem se nestihl přihlásit do dalšího turnaje
- no jo...soccer už není na prvním místě
Co to je jako toto?![]()
![]()
![]()
![]()
Jaký čokolády zase..Raduuza wrote:tak a už mají čokoládičky všichni
to je jasný podvod na voliče bubnumrakoplas44 wrote:Obhájce musel dostat šanci si kopnout.palo wrote:Mccgrady wrote: Škoda, že ho nebudu moci obhájit, nějak jsem se nestihl přihlásit do dalšího turnaje
Co to je jako toto?![]()
![]()
![]()
![]()
Moc děkuji za divokou kartu.mrakoplas44 wrote:Obhájce musel dostat šanci si kopnout.palo wrote:Mccgrady wrote: Škoda, že ho nebudu moci obhájit, nějak jsem se nestihl přihlásit do dalšího turnaje
Co to je jako toto?![]()
![]()
![]()
![]()
Nejako som prečítal "Posereme se". Ale však ono to bude to isté, nie?Mccgrady wrote: - na druhou stranu udělat hattrick už není v našich silách ALE POPEREME SE....rád bych hrozně narazil na pala
to by znamenalo že spolu zas hrajem velké finále...Mccgrady wrote:rád bych hrozně narazil na pala
to jsem čekalpalo wrote:to by znamenalo že spolu zas hrajem velké finále...Mccgrady wrote:rád bych hrozně narazil na pala![]()
některé jména v mojí části pavouka,které by mi to mohly překazit mě teda napadají (ale péesko to samozřejmě není...)
TAjně si takové finále přejupalo wrote:to by znamenalo že spolu zas hrajem velké finále...Mccgrady wrote:rád bych hrozně narazil na pala![]()
některé jména v mojí části pavouka,které by mi to mohly překazit mě teda napadají (ale péesko to samozřejmě není...)
To nechceš...Mccgrady wrote:
TAjně si takové finále přeju
- Buben patří do jedněch z priorit této sezony
Páťo každej druhej tady...a pak ještě já...PaTTTTrick wrote:.. nečekal jsem, že je na tom ještě někdo hůře než já
Aj ja.Ataner wrote:Páťo každej druhej tady...a pak ještě já...PaTTTTrick wrote:.. nečekal jsem, že je na tom ještě někdo hůře než já