- sc33.jpg (58.72 KiB) Viewed 3342 times
- sc34.jpg (87.1 KiB) Viewed 3342 times
Moderator: Czech Moderators
pozvánka určitě dorazí...oliwapol wrote:Graulace a sláva vítězům, čest a smutek nám poraženým. Rád bych si znova kopnul v dalším ročníku.
náhodou jsem dnes fakt pracoval,budu místo toho doma v pátek (heč)ps2512 wrote:kolikátýho že je dnes???? Do kdy je v zaměstnání (ne v práci) ten (jakoby) pracující lid???
máme víc než plno...ps2512 wrote:Stratovarius Cup XI. palo € 20.000,00 32 Přihlášeno
A máme plno
1 O Prokoplej buben 7 skupina A jan44 FC Lancre 32
2 Hammers Tournament XXIX ACS ACS Hammers 32
3 slechticka mince 23 pupajdi FC Letenská šlechta 32
4 Oleksovicky pohar XV. ps2512 Dynamo Oleksovice 32
5 Stratovarius Cup XI. palo Stratovarius 32
6 Spamer Cup III. Tygr Team Herbalife 16
7 Turu Cap 7terry7 Blue Sky TM 32
8 O pohar pana Nemozneho II Impossible Mission Impossible 8
9 O pohar mesta Nyrany II. 7sakal7 TJ Barca Nyrany 16
Co turnaj, to samý známý spamer
Tak tentokrát som si to Pali "pohlídal"palo wrote:náhodou jsem dnes fakt pracoval,budu místo toho doma v pátek (heč)ps2512 wrote:kolikátýho že je dnes???? Do kdy je v zaměstnání (ne v práci) ten (jakoby) pracující lid???
Pozvánky jsem chtěl posílat až po simulaci v 18:00,protože minule se to tak rychle plnilo,že kdo se logoval až večer (Milko),už to málem nestihl...
radost až na kost !Milko wrote:Tak tentokrát som si to Pali "pohlídal"palo wrote:náhodou jsem dnes fakt pracoval,budu místo toho doma v pátek (heč)ps2512 wrote:kolikátýho že je dnes???? Do kdy je v zaměstnání (ne v práci) ten (jakoby) pracující lid???
Pozvánky jsem chtěl posílat až po simulaci v 18:00,protože minule se to tak rychle plnilo,že kdo se logoval až večer (Milko),už to málem nestihl...A dokonca som sa prihlásil hneď za domácim pánom
Keďže teraz na pár dní zastupujem aj šutríka zo Šutrteamu, dal mi jasný pokyn, aby som ho nezabudol prihlásiť do Stratovarius Cupu. Takže úloha splnená
![]()
![]()