Díky,díky Pali taky u mě bodoval s Dortmundem..super tip..Mazzy wrote:Tak v tipovacce zatim vevodi Ataner. Ty vcerejsi rezy tipnul uzasne.
Tabulku tipu udelam o vikendu.

Moderator: Czech Moderators
Díky,díky Pali taky u mě bodoval s Dortmundem..super tip..Mazzy wrote:Tak v tipovacce zatim vevodi Ataner. Ty vcerejsi rezy tipnul uzasne.
Tabulku tipu udelam o vikendu.
Třeba to bude ted jiný,budu se asi soustředit víc na ligu,přece jen Céčko už je docela prales a je čas jít zase trochu nahoruMazzy wrote:Ja se te asi nikdy nezbavim Olivko.oliwapol wrote:Jen co se mě uvolnilo (díky vyhranému turnaji 'sedm tecek s50' ) volné místo tak jsem zde![]()
A moje skupina vypadá následovně:
- Čt 21 Únr 2013 (22:00:00 CET) : No Boost - ACS Pardubice
- Po 25 Únr 2013 (14:00:00 CET) : ACS Pardubice - FC Domašov
- Čt 28 Únr 2013 (14:00:00 CET) : Slatinany Pirates - ACS Pardubice
- Ne 3 Bře 2013 (10:00:00 CET) : ACS Pardubice - No Boost
- St 6 Bře 2013 (10:00:00 CET) : FC Domašov - ACS Pardubice
- So 9 Bře 2013 (10:00:00 CET) : ACS Pardubice - Slatinany Pirates
Nevypadá to tak zle,pana domácího mám hned ve skupině a asi se budeme prát o 1.místoPorad te mam v patach a vzdy jsem o krok pozadu.
![]()
Ne jsem rad, ze jsi to stihl a jeste radeji, ze te mam pekne ve skupine. Sice pristi sezonu bude tym hodne omlazen, ale snad te alespon potrapim.
To je špatně Palo..Malaga snad ještě neprohrála a Bayern se bude chtít vytáhnout..palo wrote:Arsenal - Bayern = 0 (1:1)
FC Porto - Malaga = 1 (2:1)
Ťažké to budem mať aj ja Milan...uvidíme ako to nakoniec "vypáli".MilanSLOVAKIA wrote:Zajtra zaciname dalsi rocnik Pohody kde sme sa dostali tentokrat do 5. skupiny medzi timi Rudá Hvězda Slaný, The Last Mohycan a 1FC Mrakoplaš. Tato skupina vyzera tak ze mame ako taku sancu zabojovat o postup aj ked to bude velmi narocny boj. Favoritom skupiny je The Last Mohycan a my si to rozdame s Rudymi. Bohuzial vsak zolikov v ruke bude mat super. Hadam vsak stastena bude stat pri nas.
Hned v prvom kole nas caka Milko a je The Last Mohycan. Bude to tazky zapas kde dufame ze sa supera aspon potrapime
Jsem rad, ze ses take zapojil Milane. Bodovani je jednoduche (tipnes si 1,0,2 a kdyz se trefis, tak mas bod) Skore zapasu je jen doplnkove. Kdyby mel na konci nekdo stejny pocet bodu, tak se bude scitat kolikrat trefil visledek zapasu. Vyhodnocovat se bude az po odehrani finale LM.MilanSLOVAKIA wrote:Tak hadam by som sa mohol zapojit aj ja
Arsenal - Bayern = 2 (0:1)
FC Porto - Malaga = 0 (0:0)
To sa mi len zda alebo system bodovania tu nie je? Ak nie tak by ma zaujimalo ze ako sa boduje
Co ty Milko? Ty si netipnes?Milko wrote:Ťažké to budem mať aj ja Milan...uvidíme ako to nakoniec "vypáli".MilanSLOVAKIA wrote:Zajtra zaciname dalsi rocnik Pohody kde sme sa dostali tentokrat do 5. skupiny medzi timi Rudá Hvězda Slaný, The Last Mohycan a 1FC Mrakoplaš. Tato skupina vyzera tak ze mame ako taku sancu zabojovat o postup aj ked to bude velmi narocny boj. Favoritom skupiny je The Last Mohycan a my si to rozdame s Rudymi. Bohuzial vsak zolikov v ruke bude mat super. Hadam vsak stastena bude stat pri nas.
Hned v prvom kole nas caka Milko a je The Last Mohycan. Bude to tazky zapas kde dufame ze sa supera aspon potrapime
Skúsim teda:Mazzy wrote:
Co ty Milko? Ty si netipnes?
Zkus no..stejně je to blbě to už vidim teď..Milko wrote:Skúsim teda:Mazzy wrote:
Arsenal - Bayern = 0 (1:1)
FC Porto - Malaga = 1 (1:0)
Aby si nebol večer prekvapený ÁťoAtaner wrote:Zkus no..stejně je to blbě to už vidim teď..Milko wrote:Skúsim teda:Mazzy wrote:
Arsenal - Bayern = 0 (1:1)
FC Porto - Malaga = 1 (1:0)