btw lamička peesko - peknej obrázek,akorát by to chtělo ho trochu zmenšit.,at to nebere tolik místa na foru.
Moderator: Czech Moderators
Ale ty jsi nepsal nic o tom že chceš pouze něco do podpisu..ani o avataru..jen chci pivo a pálky..ps2512 wrote:Pupco to musí zmenšit Ata......na to já jsem lama
Já myslel že te to trkneAtaner wrote:Ale ty jsi nepsal nic o tom že chceš pouze něco do podpisu..ani o avataru..jen chci pivo a pálky..ps2512 wrote:Pupco to musí zmenšit Ata......na to já jsem lama
chces-li do podpisu nakej obrazek, tak na to jsou userbary a ne logo dlouhy jak kravaps2512 wrote:Pupco to musí zmenšit Ata......na to já jsem lama
Když on neví co je co..frankie_doparoma wrote:chces-li do podpisu nakej obrazek, tak na to jsou userbary a ne logo dlouhy jak kravaps2512 wrote:Pupco to musí zmenšit Ata......na to já jsem lama
cist pak forum pres mobil je fakt uzasny...
ps2512 wrote:Uz se na to pracuje.........a Frenkie aby si neprisadil
teď jsi na to kápnulps2512 wrote:Ata mě ho tam nechtěl dat........prý je to pak divocina........myslim si ale, že se se mnou o to pivo nechce rozdelit
mrakoplas44 wrote:Pěkné tabulky, ale bude nějaká cena pro beznadějně posledního?Teda pro mě?
Pro Tebe..myslím že bez bodu asi skončíme právě my..mrakoplas44 wrote:Pěkné tabulky, ale bude nějaká cena pro beznadějně posledního?Teda pro mě?