PC Bonner 2 - 3 FK Raduzza
114 - 131
Moderator: Czech Moderators
Pěkně.Raduuza wrote:tak a my také jdeme ještě o kousíček dál...![]()
114 - 131
V zázrak ? Ne, to jsem opravdu nevěřil, obrat Tě o postup s pomocí remízy po horším výkonu nebylo v oblasti zázraku, ale možné praxeMccgrady wrote:Kamaráde, snad jsi nevěřil v zázrak !!!????Hadis wrote:Gratulace McGrady k postupu do semifinále.
Probrali jsme s Hippem taktiku, ale bohužel to nestačilo.......
I tak si myslím, že jsme vytvořili klubový rekord v tomto turnaji( eventuelně mě pan pořadatel může opravit
)
No to bys mi ale musel na cestu do play-off poslat samý lamy, třeba Pésko, pak pésko a pak ještě pésko, pak by to snad šlomrakoplas44 wrote:Zcela správně, ale doufám že to příště dotáhneš až do zobrazení loga.Hadis wrote:Gratulace McGrady k postupu do semifinále.
I tak si myslím, že jsme vytvořili klubový rekord v tomto turnaji( eventuelně mě pan pořadatel může opravit
)
V jaký zázrak?Mccgrady wrote:Kamaráde, snad jsi nevěřil v zázrak !!!????Hadis wrote:Gratulace McGrady k postupu do semifinále.
)
Sice to seme naptří ale reagovat musím : Azore, kéž by jsi došel v Perle dál než já....Azor wrote:V jaký zázrak?Mccgrady wrote:Kamaráde, snad jsi nevěřil v zázrak !!!????Hadis wrote:Gratulace McGrady k postupu do semifinále.
)
Tvůj tým není takový jaký býval, názorný příklad je v Perle: Jak jsi mohl být ve skupině, za ubohým Baníčkem, který byl ještě v sobotu totálně v háji díky výsledkům v GL, a ani dnes si nemůže vyskakovat, takže je ještě horší lama jak PéeŠko (a to je už co říct
) tož si říkám, kam jsi to dopracoval?
![]()
gratulace Radůzce, tuším první vítězství nade mnou. Vítězství ve skupině byl v mém stavu zázrak, v play-off celkem hratelný soupeř, i když 131 je nad moje síly. Tak jsem se soustředil alespon na střelce, bohužel můj favorit se pár dnů před zápasem připravoval tak pilně, až se z toho zranil na 10dnůRaduuza wrote:tak a my také jdeme ještě o kousíček dál...![]()
114 - 131
Bál som sa toho rozhodcu, súpera a celkovo zápasu. Našťastie to dopadlo fajn (pre mňa) aspoň po penaltách, Palovi ale díky za pekný zápas a dúfam, že mu nezoberie chuť do niečoho, o čo som ho prosilpalo wrote:Noldor - Stratovarius 1:1,pen.5:4 (147:142)
Tak mám trochu smutný penaltový víkend,po včerejší Nelince jsme padli i tady...![]()
Výkon srazila redka v 67.minutě (tu ale chytl Hippo v 77. taky) - takže zasloužený Hippův postup,gratuluju!