SK Kobeřice .......................................FC MAROWITCH
Inter Teplice .....................................FC zvejka
FC Jančařík Šterboholy ..................................ŇOUMÍCI
Los Ojos Unicos..................................lenochodi
odpadlík první skupiny je jasný ( Teplice) - na leadra skupiny bych pasoval Janču , jelikož mu v lize už o nic nejde a muže se plně soustředit na turnaje , druhou pozici si vybojuje Hák ,alespon já to tak vidím
V protiskupině by mohli hrát prim Kopečkáři , pokud jim pujde rozhodčí na ruku , pokud ne,tak si postup z prvního místa vysekne Léblík .
Je třeba brát na zřetel ještě pana Žvejku,který už umí překvapit.... podstata věci u něj bude,jak k turnaji přistoupí,bo finišuje v lize za postupem.
Lenochodi dostojí svého názvu a skončí na dně.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- skupiny 2 + 7
1. FC Lundomet ..............................Jiskra Placatý Důl
FC Tigers ...................................tj sokol trhova kamenice
rudá mašina ....................................... Valcíři Chomutov C.F.
Elnino Prague ...................................... Libo Team
dvojskupina 2 + 7 je opravdu hoooodně zajímavá , přiznám se ,že vubec netuším kdo ,jak a proč
BigElík slíbil útok na postup a já mu věřím.... rudá mašina prostě musí (rozuměj - spřátelený Letenský klub) - Lundu už jsem dlouho nesledoval , momentálně je na sestupu z B a netuším co zamýšlí , Tigři asi budou mít tupé drápky.
Velká prča je v sedmičce . ... Libo byl vždycky muj černej kůň a ted si nasadil k sobě Atanera ( nováček,který se bude chtít ukázat ) a hlavně Papu ... velmi silná skupina , černý petr nejspíš zustane tomu,který bude muset rozložit síly i do ligy.
FC Kolíkov ................................ TJ Liblice 1927
Dynamo Oleksovice ................... slavia K. Vary
No Madam! ...........................................FC Mandak
FC Revengers .......................................AFK Vršovice
Přiznám se,že už jsem starší pán a spousty věcí zapomínám,je ale jedna věc,kterou pamatuju dobře a která se neustále opakuje a tou jest to,že Mošník má vždy tu nejslabší skupinu a pokud možno ještě slabší protiskupinu , jak ten chlapec od Kolína to dělá
Každopádně se budou asi ve skupině s ps2512 bavit a Matteova kosa nevím,nevím,jestli je sekne o nějaké body, to stejné i u Mecháčka.
V 6tce by měli ukázat Liblice styl a pohlídat si první místo a kolega Mandák z české ligy by mohl proklouznout s ním.
Z této osmičky zustanou v bojích o medaile první dva kusy ze skupiny 3
Bohemians 1905........................ .......... Primisimo FC
FC Creepers.......................................................FC Cosí fan tutte
FC ligáč ............................................ FC Letenská šlechta
FC Moravská Nová Ves................................. Sokol Čejč
Tak jsem zvědav,jestli švára Robátko nahradí Xixora a ukáže konečně,že umí i hrát a ne jen obchodovat
Pewe nemá vubec špatný kádr a je třeba s ním počítat , doufám,že Klokani předvedou lepší partie,než jejich jmenovci dneska doma s Ostravou
Na druhé straně si netroufám sázet, sokolíci by byli jasní favorité,ale v lize jim jde o hodně a je třeba to brát na zřetel, liga je pro ně priorita , což dává šanci Primíkovi a Emanuelovi .
Slabihoudci z Letné by neměli moc kousat
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
čekal jsem a dočkal se - no při hodnocení skupiny jsem bral realné možnosti a tvá skupina patří mrzi ty těžké - je jen na Tobě ,aby jsi se vybičoval a svými výkony mi vytřel zrak a já poslezé s pokorou sobě vlastní uznám,že jsem v této skupině silně přestřelil :
Big El wrote:A tým ukopal v prvním zápase cennou, šťastnou a možná velmi důležitou remízu.
To si sem tam říkám taky, aspoň něskončím důležitá proto, že neskončím z nula body, ale u tebe to bude asi jinak že?
Pupajdi: Jako nechtěl jsem bejt zlej, ale jak to tak vypadá, půjdu naplno a kdyžtak už pomalu vyražte na pohár naše jméno
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Big El wrote:No, ambice jsou trošku větší, než na zisk jednoho bodu ve skupině. Každopádně pokud budou Tygři škrábat nebude nám to vadit, pokud nebudou škrábat nás
No naše ambice zde nejsou vysoké, ale po pořadatelově proroctví se náš hlad zvětšil, tak uvidíme
Slanec - FC Tigers
Musim tady malinko poopravit sveho kolegu s divize, protoze jsi zahral vykon 134, cili ja jsme zahral vykon o dva body lepsi a myslim, ze jsme vyhral zaslouzene. Ale jsme jenom lide a delame chyby Verim, ze odveta na Tve puje bude hodne tezka a to me jeste cekaji dva zapasy s Papou, takze hura na ne
Musim tady malinko poopravit sveho kolegu s divize, protoze jsi zahral vykon 134, cili ja jsme zahral vykon o dva body lepsi a myslim, ze jsme vyhral zaslouzene. Ale jsme jenom lide a delame chyby Verim, ze odveta na Tve puje bude hodne tezka a to me jeste cekaji dva zapasy s Papou, takze hura na ne
Ruda Masina vs Elnino Prague 0:0
vykony 139/140
Rozhodci nam nebyl moc naklonen, RM jeste po nemoci a LM dohani treninkove manko od predchoziho majitele, vic nez bod se nepredpokladal a se stestim se ho urvat povedlo Uvidi se co bude v odvete, kde nam rozhodci naklonen mnohem vic.
Tahle remíza nás může hodně mrzet. Jediný zápas ve skupině se skutečně ostrým rozhodčím jsme nakonec ve vítězství nepřetavili. Domácí oslabila redka, nás zranění RF (navíc na 6 dní)
Potvrzuje se, že naše skupina bude velmi vyrovnaná.
Co dodat? Že by měl pan organizátor pravdu? Musíme asi začít kapřit, jinak to s námi nedopadne dobře
Slanec - FC Tigers