To musí,vy už jste tu zapsaní jako inventář...Milko wrote:Už len čakám, či sa ten moj bracho "sralko" prihlási...Ale keď zbadá tie nadupané mančafty, tak isto bude dlho zvažovať...

Moderator: Czech Moderators
To musí,vy už jste tu zapsaní jako inventář...Milko wrote:Už len čakám, či sa ten moj bracho "sralko" prihlási...Ale keď zbadá tie nadupané mančafty, tak isto bude dlho zvažovať...
už se to schází...bohužel mi nešli obeslat Háčkaři,tak pozvánku nedostali Ataner nebo Geo.Nevím přesně jak je to s tím omezením,myslel jsem že je to stejné pro Géčko i Háčko.Big El wrote:Jsme tu také. Pracující kapitalisté děkují pracujícímu lidu za shovívavost a pozdní poslání pozvánky, neboť kapitalisté pracovali i dnes od cca 9 hod do 18h a až před půl hodinou teprve dorazili domů.
Háčko 10K Géčko 20K - tzn. v nové sezóně - pokud se do té doby turnaj nezaplní, by Ti měli jít obeslat...palo wrote:už se to schází...bohužel mi nešli obeslat Háčkaři,tak pozvánku nedostali Ataner nebo Geo.Nevím přesně jak je to s tím omezením,myslel jsem že je to stejné pro Géčko i Háčko.Big El wrote:Jsme tu také. Pracující kapitalisté děkují pracujícímu lidu za shovívavost a pozdní poslání pozvánky, neboť kapitalisté pracovali i dnes od cca 9 hod do 18h a až před půl hodinou teprve dorazili domů.
To Tě teda ani nemusím do Nelinky zvát, ne?ps2512 wrote:Stratovarius Cup XI. palo € 20.000,00 32 Přihlášeno
A máme plno
1 O Prokoplej buben 7 skupina A jan44 FC Lancre 32
2 Hammers Tournament XXIX ACS ACS Hammers 32
3 slechticka mince 23 pupajdi FC Letenská šlechta 32
4 Oleksovicky pohar XV. ps2512 Dynamo Oleksovice 32
5 Stratovarius Cup XI. palo Stratovarius 32
6 Spamer Cup III. Tygr Team Herbalife 16
7 Turu Cap 7terry7 Blue Sky TM 32
8 O pohar pana Nemozneho II Impossible Mission Impossible 8
9 O pohar mesta Nyrany II. 7sakal7 TJ Barca Nyrany 16
Co turnaj, to samý známý spamer
Tak , kapitalista dorazil z práce okolo 20 30 hod. a sme tu.palo wrote:To musí,vy už jste tu zapsaní jako inventář...Milko wrote:Už len čakám, či sa ten moj bracho "sralko" prihlási...Ale keď zbadá tie nadupané mančafty, tak isto bude dlho zvažovať...
Taky kapitalista pracující o svátku? Naše sympatie k Dvojtaktovému týmu vzrůstají.Dajo wrote: Tak , kapitalista dorazil z práce okolo 20 30 hod. a sme tu.![]()
Ďakujeme Palimu za počkanie s pozvánkami , pretože dva krát po sebe by sme určite nechceli chýbať v tomto super cupe.
![]()
Takže opakujem : sralko je tu a ty Milko,teš sa.
Som kapitalista , ktorý vykorisťuje sám seba.Big El wrote:
Taky kapitalista pracující o svátku? Naše sympatie k Dvojtaktovému týmu vzrůstají.Ač pravda, vytvářel jsem asi poněkud menší hodnoty. Vrátil jsem se z práce už v 19.00