Moderator: Czech Moderators
Poradie manažérov a ich kontá sú na predchádzajúcej stránke (v takej čierno-bielej excelovskej tabuľke) a tiež v údnom topicu. Si piaty a máš tuším 268€. Tu sú správne odpovede za 2.kolo (teda, aj za prvé)PaTTTTrick wrote:nikde nejsou uvedené výsledky z minulého kola a jsem líný to počítat, když vy to už máte... ale podle stavu kont usuzuji, že jsem taky vyhrál, i když nejsem v seznamu uveden? ...nebo jsem se právě přihlásil o odpočet špatně sečtených peněž?
jo jo, tohle jsem myslel, byl jsem líný počítat ty výkony... ale koukám, že nakonec ani jedna z mých variant neplatí, ani tady sem nevyhrál a vy jste to dobře spočítali ....Hippopotamus wrote:...
No to musí, lebo aj ja som tak podalšutr wrote:Když jsem vsadil že padne červená karta a ona padla po druhé žluté, platí to![]()
Doufám, že jo
Nikde som to nepísal (síce som asi 5krát rozmýšľal, že to napíšem), ale samozrejme je jedno, či je tá redka priama, polopriama, nepriama, či je po prvej, druhej alebo tretej žltej karte, či bol rozhodca podplatený alebo ešte viac podplatený,... proste to platí, pokiaľ redka bolaGeorgeTT wrote:No to musí, lebo aj ja som tak podalšutr wrote:Když jsem vsadil že padne červená karta a ona padla po druhé žluté, platí to![]()
Doufám, že jo
máš sázet na mě..... já už nedohrál ani nepamatuji zápas bez redky a Hipo na můj zápas pořád cpe nabídku s červenou kartou a vyšším kurzem na Ano... nechápu bookmakera, ale u mě to máš skoro tutovkups2512 wrote:já jsem fakt zase nevyhrál?![]()
asi nebude náhoda že tato pětice je na čele už od minulého kolaMccgrady wrote:Vše již vyhodnoceno, pro Vaše info:Vyhráli:
palo,j.schroter,pattrick,georgeTT,doktor46