Ale veď niekto ťa musí predsa zastaviťBig El wrote:No průser je, že já jsem v protiskupině skupiny smrti. To zas až taký dobračisko nejsiMilko wrote:Som zvedavý, čo povie na "skupinu smrti"mantelíček...![]()

P.S. A prečo až tak ďaleko pozeráš

Moderator: Czech Moderators
Ale veď niekto ťa musí predsa zastaviťBig El wrote:No průser je, že já jsem v protiskupině skupiny smrti. To zas až taký dobračisko nejsiMilko wrote:Som zvedavý, čo povie na "skupinu smrti"mantelíček...![]()
Konečně člověk, který si je vědom mých kvalitŠakal wrote:
edit: jinak jsme rádi, že jsme se vyhnuli šakalovi, protože díky tomu máme šanci na postup
Asi preto, že opivený jsem ještě větší optimista, než normálněMilko wrote:Ale veď niekto ťa musí predsa zastaviťBig El wrote:No průser je, že já jsem v protiskupině skupiny smrti. To zas až taký dobračisko nejsiMilko wrote:Som zvedavý, čo povie na "skupinu smrti"mantelíček...![]()
![]()
![]()
P.S. A prečo až tak ďaleko pozeráš....
O tvojich kvalitách tu nikto nepochybuje. O tých sme už vedeli pred losom. Alebo to boli kvalitné vyhlásenia...Milko wrote:Konečně člověk, který si je vědom mých kvalitŠakal wrote:
edit: jinak jsme rádi, že jsme se vyhnuli šakalovi, protože díky tomu máme šanci na postup![]()
Zcela vyjímečně jsem se trochu zamyslel, než jsem tady něco napsalMilko wrote:Som zvedavý, čo povie na "skupinu smrti"mantelíček...
Vyhrát chci jen tvůj turnaj a i v něm je to jen zbožné přání.ps2512 wrote:co by na to rikal, chce vyhrat a tak musi porazit vsechnyMilko wrote:Som zvedavý, čo povie na "skupinu smrti"mantelíček...
No bude to veliká bomba, až pan domácí skončí po skupináchMilko wrote:Ako tak vidím a čítam, mám teda nadupanú skupinu. No Azor, asi to tak vyzerá, že v našej skupine je rozhodnuté o postupujúcich a my si to rozdáme o to tretie miestečko v skupine...Šakal wrote:Tak jestliže chceš postoupit, tak to mají Azor a Milko smůlu, jelikož já hodlam jí také tvrdě za postupem
Na druhou stranu se bude moci utěšovat, že neprošel přes opravdu kvalitní týmytosa_CZ wrote:No bude to veliká bomba, až pan domácí skončí po skupináchMilko wrote:Ako tak vidím a čítam, mám teda nadupanú skupinu. No Azor, asi to tak vyzerá, že v našej skupine je rozhodnuté o postupujúcich a my si to rozdáme o to tretie miestečko v skupine...Šakal wrote:Tak jestliže chceš postoupit, tak to mají Azor a Milko smůlu, jelikož já hodlam jí také tvrdě za postupem![]()
Hele,hele pozor na nás..geo75 wrote:to ne, to už bych to musel atanerovi nechat, aby postoupil.
Milko wrote:Skupina 2
1 FK Hash Rohatsko
2 AC Had Bozak
3 FC Letenská šlechta
4 FK My Chem
S prognózou jsme spokojení. Role mírných outsiderů z nás snímá tíhu odpovědnosti a s o to větší lehkostí se nám bude hrátMilko wrote:
Skupina 8
1 Team Herbalife
2 FC DAC
3 N.J. Bikers
4 Šutrteam
- Až do poslednej skupiny bol vyžrebovaný, aj na základe hranej divízie, najväčší favorit celého turnaja - Šutrteam. O jeho prvenstve v skupine asi nikto nepochybuje. Zaujímavejší však bude atak na druhé postupové miesto. El by aj postúpil, ale uprednostní ligu, a tak skončí asi na bronzovej priečke v skupine...FC DAC má svoju kvalitu a takú výhodu, čo mu ponúkne El patrične využije a obsadí 2. miesto. Tominen bude ešte tentokrát zbierať skúsenosti, ktoré sa mu do budúcna určite zídu.
Milkov tip na postupujúcich: Šutrteam, FC DAC
U nás taky spokojenost..Milko wrote: Skupina 3
1 Macropus Ultras Mania FC
2 JPD
3 SKP
4 MŠK Žilina 1908
- Skupina, ktorá ma asi najvýraznejšieho favorita na postup - Macropus Ultras Mania FC. JPD a SKP budú v tejto skupine hrať len druhé husle. A preto druhým postupujúcim bude MŠK Žilina 1908.
Milkov tip na postupujúcich: Macropus Ultras Mania FC, MŠK Žilina 1908