Doufám,že turnaj nevzdáš,Buben je pro mě s Mincí takový Grand Slam,byla by ho škoda!

Moderator: Czech Moderators
Nemůžu se připojit. Představenstvo klubu mi hlásí, že mám naplánováno moc zápasů. Sakra to mě doslova sere.mrakoplas44 wrote:Takhle vás budu mít stále pod dozorem.Mazzy wrote:Páni to jsou věci. Takhle malej bubínek jsem nečekal. Copak se stalo Rome?
Plánuješ mega buben 20?![]()
Už jsi dal přijmout?
To bylo krásně napsáno. Bohužel smutná pravda a netuším jak tomu zabránit. Rád bych aby se úroveň SP zase pozvedla. Ale jediné čím mohu přidat ruku k dílu je být tím publikem.pupajdi13 wrote:Roman píše:
Tento ročník se bude hrát turnaj pouze v 16 týmech. Myslím že už není moc velký zájem o turnaj když ten poslední se vešel na devět stránek na foru a z toho byla většina tabulky. Je to jasné když počet hráčů SP stále klesá. Nechtěl bych nechat zaniknout turnaj a proto bude tento ročník o něco menší. Kdo pořádá turnaje tak ví kolik s tím je práce a kolik to zabere času. Doufám že mi prominete když se tentokrát nebude hrát o reálný pohárek a to taky byla smutná zkušenost že mě po minulém ročníku nikdo do dneška nekontaktoval a tak se nic neposílalo. To je zatím vše. Mějte se.
No smutné to zjištění,ale vnímám,že forum jde poslední rok hodně do kopru bohužel a to i od stálic tady , pak je motivace něco tady tvořit opravdu malá a investovat do toho krom času i peníze zbytečná ,takže plně Romču chápu.
Vždycky je to věc dvou stran...když tvořím/e ......je třeba publika a reakcí,pokud nejsou není ani umělecké dílo.
Roman píše:palo wrote:S tím pohárem z minulého ročníku - možná se pletu,ale mám pocit,že ty podmínky pro zaslání mívals na 1.straně topicu.Vzpomínám si,že tam bylo kontaktování do určité doby po skončení turnaje,určitý počet příspěvků na fóru a ještě něco myslím...Teď když jsem se díval,jsem to nenašel,možná to plno lidí ani neví a nějak si ten pohár vyžádávat by třeba mně (pokud bych o těch podmínkách nevěděl) bylo trapné.Nebo na to Hippo jenom zapomněl,nevím,určitě se na to ale schválně nevykašlal...
Doufám,že turnaj nevzdáš,Buben je pro mě s Mincí takový Grand Slam,byla by ho škoda!
Jo jo bylo to tam ale nějak se to ztratilo.palo wrote:S tím pohárem z minulého ročníku - možná se pletu,ale mám pocit,že ty podmínky pro zaslání mívals na 1.straně topicu.Vzpomínám si,že tam bylo kontaktování do určité doby po skončení turnaje,určitý počet příspěvků na fóru a ještě něco myslím...Teď když jsem se díval,jsem to nenašel,možná to plno lidí ani neví a nějak si ten pohár vyžádávat by třeba mně (pokud bych o těch podmínkách nevěděl) bylo trapné.Nebo na to Hippo jenom zapomněl,nevím,určitě se na to ale schválně nevykašlal...
Už jsi představenstvo ukecal?Mazzy wrote:Nemůžu se připojit. Představenstvo klubu mi hlásí, že mám naplánováno moc zápasů. Sakra to mě doslova sere.mrakoplas44 wrote:Takhle vás budu mít stále pod dozorem.Mazzy wrote:Páni to jsou věci. Takhle malej bubínek jsem nečekal. Copak se stalo Rome?
Plánuješ mega buben 20?![]()
Už jsi dal přijmout?
Dobře ty.ps2512 wrote:Aby jsi věděl, jak moc mám turnaj rád, tak mě teď stál dvacku![]()
Si řekneš, 20,-- to je nic.....ale není!!!!! Je to celý 1 (slovy jeden) půllitr piva
Nevím co k tomu napsat, ale jak jsem si přečetl od více lidí tak přijde blbí si o něj psát sám. Když někdo vyhraje buben tak není třeba ostych. Asi to tak bude, ale nevidím v tom problém ani teď když je vše vyřešeno, jenom ještě počkáme na Oliwku.Hippopotamus wrote:
Čakal som niečo také aj teraz a presne, ako Palo píše, prišlo mi naozaj blbé, aby som si ho sám žiadal. Pár dní dozadu som písal Oliwkovi, či on pohár za strelca dostal a zjavne ani nevedel, že sa udeľuje.
Na záver, ak o ten pohár požiadať treba (resp. sa to očakáva) a nie je ešte neskoro, rád o neho požiadam. Tešil som sa na neho a v podstate stále dúfal, že sa Roman ozve (aj preto som sa pýtal Oliwku, ako je na tom on). A veľmi rád sa zúčastním aj ďalšieho ročníka a myslím, že aj ďalších 63 manažérov sa bez problémov nájde.
Taky musím vstoupit do tohoto rozhovoru. Já získal jediný, ale za to úžasný pohárek za Buben 7. Sice jen za střelce, ale i tak to pro mě má obrovskou váhu. Na to vyhrát Buben jsem nikdy neměl tým, ale snažil jsem se o to každý ročník. Až to jednou dokážu a já vím, že se to povede, tak to bude taková bomba, že to ani popsat nedokážu.mrakoplas44 wrote:Nevím co k tomu napsat, ale jak jsem si přečetl od více lidí tak přijde blbí si o něj psát sám. Když někdo vyhraje buben tak není třeba ostych. Asi to tak bude, ale nevidím v tom problém ani teď když je vše vyřešeno, jenom ještě počkáme na Oliwku.Hippopotamus wrote:
Čakal som niečo také aj teraz a presne, ako Palo píše, prišlo mi naozaj blbé, aby som si ho sám žiadal. Pár dní dozadu som písal Oliwkovi, či on pohár za strelca dostal a zjavne ani nevedel, že sa udeľuje.
Na záver, ak o ten pohár požiadať treba (resp. sa to očakáva) a nie je ešte neskoro, rád o neho požiadam. Tešil som sa na neho a v podstate stále dúfal, že sa Roman ozve (aj preto som sa pýtal Oliwku, ako je na tom on). A veľmi rád sa zúčastním aj ďalšieho ročníka a myslím, že aj ďalších 63 manažérov sa bez problémov nájde.
Další ročník bude pouze pro 16 týmů a pak se rozhodne co bude dál, už z důvodu vytíženosti v práci a pak se připravíme na 20tý ročník který by měl být opět o něco větší.
No jak sleduju ty Tvoje nákupy tak to možná fakt i dokážeš. Furt si říkám,že už Ti ty prachy musí dojít a Ty mě zase překvapíš dalším mnohamelounovým nákupem...Mazzy wrote:Stavím tým který to dokáže, doufám již příští ročník.