Tak tohle je asi naše konečná..

Zápas s Valcíři doma snad nebudu ani komentovat takže o postupujících je zřejmně rozhodnuto..

Moderator: Czech Moderators
Co k zápasu dodat. Bohužel se nám nešťastně nalosoval na 10.00 Kolík. A my jsme po vyhodnocení všech pro a proti - ač s těžkým srdcem - byli nuceni upřednostnit právě Kolík. Naše Áčko umí 143 jen 100/100 a s domácí výhodou, takže i v takovém případě bychom museli doufat ve šťastnou remízu.acskncl wrote:Elnino Prague : ruda masina 2:3 (137/143) Vyhra ve spartanskem derby nam zajistuje postup z prvniho mista a s velkou pravdepodobnosti se vyhneme novackovi A ligy Valcirum z Chomutova, kteri by nas bez mrknuti oka zvalcovali. Ac nam pral rozhodci ze zapasu byly mirne obavy, precijen dva hraci z A tymu nabiraj sily na novou sezonu teprve na luzkuO to vic prekvapil slusny vykon 143. Naopak nas malinko prekvapil demoralizovanej stav Big Elova RF
Ale kušuj kamaráde! Ty zase balamutíš, že? Máš už za sebou mač se Sokolíky, takže si to s Primíkem rozdáte na férovku mezi seboupupajdi13 wrote:i][/b]
skupina 2 + 7
Dvojka už má před sebou pouze poslední kolo a situace je taková,: rudá mašina je jistý vítěz a poslední kolo hraje s Lundou , pokud by ho porazil a BigEl by dorazil Tigry,..tak by se mohli právě borci z ElNina posunout na druhou postupovou pozici právě na ukor Lundy..
Zítra budu toto poslední kolo pečlivě sledovat.
Ted když na to koukám,tak je to komplet spartanská skupina![]()
Pomalejší skupina je i ta má...máme odkopáno 4 mače a pokračovaní v nové sezoně.
Emanuel to vypustil, já hraju tužku a tak se logicky na čele usídlili sokolíci s Primíkem...tímto zpusobem bude s největší pravděpodobností vypadat tabulka i na konci.
Dnes se na Slanec Stadiu a na Chrámu Letná odehrála dvě strhující sparťanská dramata. V obou z nich šlo o postup pouze jednomu týmu a druhý hrál "pouze" o svou čest. Důležitá se ukázala být šestá minuta. Ta posunula výrazně blíž postupu Elnino. Rudá mašina v ní totiž vstřelila úvodní branku svého mače, Elnino v ní vyrovnávalo po zdrcujícím nástupu domácích Tygrů na 1:1. Bilance po první půli byla pro změnu výraznější pro Lundomet, protože i ten dokázal na Letné srovnat na 1:1. Nyní Elninu chyběly dva góly k postupu. Jeden do branky Lundometu na Letné, jeden do branky Tygrů na jejich hřišti. Zatímco na Slanec stadiu se s góly pytel roztrhl, Elnino vstřelilo ještě dvě a domácí posléze snižovali na 2:3, v Chrámu Letná už se skóre neměnilo, naopak domácí - sužovaní mnoha předzápasovými zraněními - museli být šťastní za remízu, a tak slaví Lundomet:pupajdi13 wrote: Dvojka už má před sebou pouze poslední kolo a situace je taková,: rudá mašina je jistý vítěz a poslední kolo hraje s Lundou , pokud by ho porazil a BigEl by dorazil Tigry,..tak by se mohli právě borci z Elnina posunout na druhou postupovou pozici právě na ukor Lundy..
Zítra budu toto poslední kolo pečlivě sledovat.
Ted když na to koukám,tak je to komplet spartanská skupina![]()
No koukám, že Mošna se vzpamatoval v pravý čas a po dvou posledních výhráchps2512 wrote:Posloední zápas C tým zvládl nezvládlProhrál, ale udržel konečné 1. místo ve skupině
![]()
FC Kolíkov 2 - 1 Dynamo Oleksovice
výkony: 130 - 123
ČK 2-1![]()
V Osmifinále narazíme pro změnu na Mandáka
Já kdybych nasadil B tým tak jsem ho seknul (podle výkonu s 2 redkama), ale dnes hraju ještě 3 turnaje a je to 3x ve vyřazovací část....takže muselo nastoupit Céčko.....promiňMatteo76 wrote:No koukám, že Mošna se vzpamatoval v pravý čas a po dvou posledních výhrách
(nade mnou a nad tebou) jde dál z druhého místa. Toš to jsme si u nás v týmu zase stavěli vzdušné zámky
To je v pohodě, ono by to ani tak stejně nevyšlo (tuším o bodík) a proti mě minule vyrukoval myslím s jeho Áčkem,ps2512 wrote:Já kdybych nasadil B tým tak jsem ho seknul (podle výkonu s 2 redkama), ale dnes hraju ještě 3 turnaje a je to 3x ve vyřazovací část....takže muselo nastoupit Céčko.....promiňMatteo76 wrote:No koukám, že Mošna se vzpamatoval v pravý čas a po dvou posledních výhrách
(nade mnou a nad tebou) jde dál z druhého místa. Toš to jsme si u nás v týmu zase stavěli vzdušné zámky
Ve skupince 1 vyhrál bez ztráty jediného bodíku Jančáres ..do play off ho následuje Medojed z druhýho fleku (Koběřice mi nějak vypadly z formy)pupajdi13 wrote:
skupina 1 + 8
SK Kobeřice .......................................FC MAROWITCH
Inter Teplice .....................................FC zvejka
FC Jančařík Šterboholy ..................................ŇOUMÍCI
Los Ojos Unicos..................................lenochodi
odpadlík první skupiny je jasný ( Teplice) - na leadra skupiny bych pasoval Janču , jelikož mu v lize už o nic nejde a muže se plně soustředit na turnaje , druhou pozici si vybojuje Hák ,alespon já to tak vidím![]()
V protiskupině by mohli hrát prim Kopečkáři , pokud jim pujde rozhodčí na ruku , pokud ne,tak si postup z prvního místa vysekne Léblík .
Je třeba brát na zřetel ještě pana Žvejku,který už umí překvapit.... podstata věci u něj bude,jak k turnaji přistoupí,bo finišuje v lize za postupem.
Lenochodi dostojí svého názvu a skončí na dně.
skupina 2 - rudá mašina s přehledem vítězí ,za ní po tuhém boji v posledním kole McLunda...BigEl to bohužel neustál.pupajdi13 wrote:skupiny 2 + 7
1. FC Lundomet ..............................Jiskra Placatý Důl
FC Tigers ...................................tj sokol trhova kamenice
rudá mašina ....................................... Valcíři Chomutov C.F.
Elnino Prague ...................................... Libo Team
dvojskupina 2 + 7 je opravdu hoooodně zajímavá , přiznám se ,že vubec netuším kdo ,jak a proč![]()
BigElík slíbil útok na postup a já mu věřím.... rudá mašina prostě musí (rozuměj - spřátelený Letenský klub) - Lundu už jsem dlouho nesledoval , momentálně je na sestupu z B a netuším co zamýšlí , Tigři asi budou mít tupé drápky.
Velká prča je v sedmičce . ... Libo byl vždycky muj černej kůň a ted si nasadil k sobě Atanera ( nováček,který se bude chtít ukázat ) a hlavně Papu ... velmi silná skupina , černý petr nejspíš zustane tomu,který bude muset rozložit síly i do ligy.
skupina 3 - jenom skore rozhodlo o tom,že z prvního místa postupuje Dynamo ...hned za ním Mošník (Matteova kosa se v závěru otupilapupajdi13 wrote:skupiny 3 + 6
FC Kolíkov ................................ TJ Liblice 1927
Dynamo Oleksovice ................... slavia K. Vary
No Madam! ...........................................FC Mandak
FC Revengers .......................................AFK Vršovice
Přiznám se,že už jsem starší pán a spousty věcí zapomínám,je ale jedna věc,kterou pamatuju dobře a která se neustále opakuje a tou jest to,že Mošník má vždy tu nejslabší skupinu a pokud možno ještě slabší protiskupinu, jak ten chlapec od Kolína to dělá
![]()
![]()
Každopádně se budou asi ve skupině s ps2512 bavit a Matteova kosa nevím,nevím,jestli je sekne o nějaké body, to stejné i u Mecháčka.
V 6tce by měli ukázat Liblice styl a pohlídat si první místo a kolega Mandák z české ligy by mohl proklouznout s ním.
Z této osmičky zustanou v bojích o medaile první dva kusy ze skupiny 3![]()
skupina 4 - Pewe velmi příjemně překvapil..je následován Robátkempupajdi13 wrote:skupiny 4 + 5
Bohemians 1905........................ .......... Primisimo FC
FC Creepers.......................................................FC Cosí fan tutte
FC ligáč ............................................ FC Letenská šlechta
FC Moravská Nová Ves................................. Sokol Čejč
Tak jsem zvědav,jestli švára Robátko nahradí Xixora a ukáže konečně,že umí i hrát a ne jen obchodovat![]()
Pewe nemá vubec špatný kádr a je třeba s ním počítat , doufám,že Klokani předvedou lepší partie,než jejich jmenovci dneska doma s Ostravou![]()
Na druhé straně si netroufám sázet, sokolíci by byli jasní favorité,ale v lize jim jde o hodně a je třeba to brát na zřetel, liga je pro ně priorita , což dává šanci Primíkovi a Emanuelovi .
Slabihoudci z Letné by neměli moc kousat![]()