Tak tak.PaToM wrote:McKaylu pozná veľa ľudí. A najmä tí, čo sledovali 9gag počas olympiády.
Čekám že to dnes taky vyzkouším a zatím nic.
Moderator: Czech Moderators
Tak tak.PaToM wrote:McKaylu pozná veľa ľudí. A najmä tí, čo sledovali 9gag počas olympiády.
Rome zkus to. Dalsi holcina bude az se odehraje komplet 4. kolo. To bude tuto nedeli. Takze v pondeli tu bude.mrakoplas44 wrote:Tak tak.PaToM wrote:McKaylu pozná veľa ľudí. A najmä tí, čo sledovali 9gag počas olympiády.
Tak to bude problém. Ještě chvilku bude pracovat v týdnu mino domov a to znamená že se ke stroji dostanu tak kolem devátý večer.Mazzy wrote:Rome zkus to. Dalsi holcina bude az se odehraje komplet 4. kolo. To bude tuto nedeli. Takze v pondeli tu bude.mrakoplas44 wrote:Tak tak.PaToM wrote:McKaylu pozná veľa ľudí. A najmä tí, čo sledovali 9gag počas olympiády.
Já jsem to tak trochu vypustil....nám je jedno kde a s kým hrajemešutr wrote:Dynamo Oleksovice 2 - 2 Šutrteam (135-134)
S touto remízou se v Šutrově moc nepočítalo, o to větší spokojenost-osmifinále budeme hrát doma
MilanSLOVAKIA wrote: Po 5. kole sa nachadzame zatial na krasnom postupovom 2. mieste. O vsetkom sa vsak rozhodne az v poslednom kole kde sa stretneme v priamom suboji s aspirantom na postup a to s Rudá Hvězda Slaný, ktory ma zatial tak isto vela bodov ako mi a to 9. Urcite chceme postupit a tak do suboja dame maximum. Myslim si ze to bude riadne vyrovnany duel.Ak sa budeme zlepsovat ako doteraz postup mame vo vrecku.
Ono Milan je aj tretia verzia...a to, že v tom zápase si bol lepší. Nič viac, nič menej...MilanSLOVAKIA wrote:Neverim ono to aj niekto iny ako ja okomentoval zapasy?a zrovna sa tam nasiel aj moj
![]()
4. kolo
The Last Mohycan 0 - 1 FC DAC![]()
![]()
![]()
výkony - 122 : 124
Ty blaaaaho. Juhuuuu Huraaaaa Anoooo Nechaaaaaaapem. Stal sa zazrak. Moj tim porazil jednonacneho favorita skupiny a tak sa velmi pekne udrzal aj nadalej v boji o postup dalej. Milko pisal si tu ze este nemam zufat ale toto som necakal. Domaci tim mal v ten den asi priority inde alebo chcel dopomoct trochu svojmu slovenskemu bratovi a vtriet sa mu do priazne?To je otazka dna.......
tak s tim som teda nepocitalMilko wrote:Ono Milan je aj tretia verzia...a to, že v tom zápase si bol lepší. Nič viac, nič menej...MilanSLOVAKIA wrote:Neverim ono to aj niekto iny ako ja okomentoval zapasy?a zrovna sa tam nasiel aj moj
![]()
4. kolo
The Last Mohycan 0 - 1 FC DAC![]()
![]()
![]()
výkony - 122 : 124
Ty blaaaaho. Juhuuuu Huraaaaa Anoooo Nechaaaaaaapem. Stal sa zazrak. Moj tim porazil jednonacneho favorita skupiny a tak sa velmi pekne udrzal aj nadalej v boji o postup dalej. Milko pisal si tu ze este nemam zufat ale toto som necakal. Domaci tim mal v ten den asi priority inde alebo chcel dopomoct trochu svojmu slovenskemu bratovi a vtriet sa mu do priazne?To je otazka dna.......