to akože ty?ps2512 wrote:je čas udělat Hippovi pápá

Moderator: Czech Moderators
to akože ty?ps2512 wrote:je čas udělat Hippovi pápá
I druhý z bratrů na štítěMilko wrote:Palo, to si hral s tým slabším z bratskej dvojicepalo wrote:Jednoho bratra jsem vyřadil,už se na mne sápe druhý...![]()
Ale jelikož to moje logo je v tom pavouku ještě moc malé a je blbě vidět,musím dál - nedá se nic dělat......teraz však už nadišiel tvoj čas na odchod z tohto turnaja. To logo treba zmeniť Palo, fakt je blbo vidieť, ale teraz už budeš mať dosť času na jeho zmenu...
Ešte,že nehrá aj náš tretí brat, toho by Palo porazil asi aj s 9 hráčmi...palo wrote:I druhý z bratrů na štítěMilko wrote:Palo, to si hral s tým slabším z bratskej dvojicepalo wrote:Jednoho bratra jsem vyřadil,už se na mne sápe druhý...![]()
Ale jelikož to moje logo je v tom pavouku ještě moc malé a je blbě vidět,musím dál - nedá se nic dělat......teraz však už nadišiel tvoj čas na odchod z tohto turnaja. To logo treba zmeniť Palo, fakt je blbo vidieť, ale teraz už budeš mať dosť času na jeho zmenu...
,nutno ale dodat že tentokrát s obrovským štěstím.Rozhodčího 87% tentokrát líp ustál Milko (oba jsme hráli agresivitu 100%),který dohrál v plném počtu (výkon 141),zatímco u nás přišla přímá redka v 76.minutě a navíc už ve 27.minutě zranění LF s výkonem 70 kterého nahradil CF s 55 (výkon 135). Byla z toho bezgólová remíza a penalty 5:3 pro naše borce...
![]()
Sláva vítězům,hanba poraženým !!!![]()
Ve finále B skupiny turnaje nás čeká vítěz úterního zápasu Mazzy/toša.
Snad už to logo na pavouku bude vidět,jinak musím zase dál...
Hrochy 1 - 0 Lamy (150 - 137)ps2512 wrote:je čas udělat Hippovi pápá
No jo,už jsem si to taky říkal..Milko wrote:Palo, to logo ešte nie je dobre vidieť...vieš čo to znamená![]()
150......no fuj tedaHippopotamus wrote:Hrochy 1 - 0 Lamy (150 - 137)ps2512 wrote:je čas udělat Hippovi pápá
S PSkom je síce aj výhra o gól v celku hanba, ale na to sa už história pýtať nebude. Idem do finále proti Primovi
Už jo.Mazzy wrote:Tak náš zelený Mazzy už je stejně veliký jako Pauluv Nemesis.
Děkuji Palo. Já byl v plné síle a pošetřil A právě na tebe. Ligu odehrálo B+C a zvládli to. Jenže teď je tu zase ten Blud.palo wrote:No Boost - Stratovarius 1:0 (139:135)
Na Mazzyho šla ligová sestava z rána a nějak už to chlapci nedali...![]()
Navíc na 8 dní zraněný áčkový RM,no moc se ten zápas nepovedl.
Mazzymu gratulace a ať toho bluda aspoň potrápíš...