Přestože domácí tým jede v lize na vítězné vlně, kde postoupil z prvního místa v F35 tak větší šance dávám hostům i když to bude pravděpodobně až na pokutové kopy.
FC DAC 40% - 60% Wellweak
A je tu další souboj kdy domácí jsou vítězové ligy tentokrát v F8. Soupeř mi zní velice povědomě, ano je to můj přemožitel. Menší agresivita hostujícího týmu bude asi klíč který povede k postupu.
FCB Mikef 70% - 30% schott
Zatím v každém zápase byl jeden tým který postupuje v lize nahoru. Jsou to hosté kteří postupují z F220 ale bohužel narazili na velezkušený tým a zároveň obhájce z minulého ročníku.
PC Bonner 60% - 40% Sokol Čejč
Tento zápas ovládnou domácí kteří mají dobrý a zároveň vyrovnaný tým.Proto si myslím že pravděpodobně porazí tým hostů i když to jsou vítězové SP v sezoně 33.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
mrakoplas44 wrote:1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 45% - 55% FC Lukos
Přestože domácí tým jede v lize na vítězné vlně, kde postoupil z prvního místa v F35 tak větší šance dávám hostům i když to bude pravděpodobně až na pokutové kopy.
Tý jo - už jsem psal kosykkovi, že jsem byl i tak na naše komunitní derbyčtvrtfinále slušně nahecován, ale Tys to touto predikcí ještě navýšil Oba známe týmy toho druhého velice dobře a bude to boj hodný tohoto turnaje!
Ještě otázka na pana pořadatele - nemohl bys mi na tento mač povolit VDP?
A je tu další souboj kdy domácí jsou vítězové ligy tentokrát v F8. Soupeř mi zní velice povědomě, ano je to můj přemožitel. Menší agresivita hostujícího týmu bude asi klíč který povede k postupu.
40% to nevyzera uplne najhorsie. Treba dajako dosiahnut remizku
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
mrakoplas44 wrote:1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 45% - 55% FC Lukos
Tý jo - už jsem psal kosykkovi, že jsem byl i tak na naše komunitní derbyčtvrtfinále slušně nahecován, ale Tys to touto predikcí ještě navýšil Oba známe týmy toho druhého velice dobře a bude to boj hodný tohoto turnaje!
Ještě otázka na pana pořadatele - nemohl bys mi na tento mač povolit VDP?
Za prvé nevím co to je.
Za druhé povoluji.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
40% to nevyzera uplne najhorsie. Treba dajako dosiahnut remizku
A na penalty postoupit.
Roman44
1FC Mrakoplaš
Tento zápas ovládnou domácí kteří mají dobrý a zároveň vyrovnaný tým.Proto si myslím že pravděpodobně porazí tým hostů i když to jsou vítězové SP v sezoně 33.
dekuji, ale asi máme každý jinou představu o tom co je dobrý a vyrovnaný tým
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
dekuji, ale asi máme každý jinou představu o tom co je dobrý a vyrovnaný tým
To je možná pravda, ale Nielse Soncka bych do svého týmu bral hned.
Roman44
1FC Mrakoplaš