Doufám že soupeři budou mít radost..

Moderator: Czech Moderators
No to je dost, že se ozveš chlapeAtaner wrote:Takže vše odehráno a můžeme do turnaje vlítnout na plno v celé síle..![]()
Doufám že soupeři budou mít radost..
No když se do toho opřem tak snad ano Ele..Big El wrote:No to je dost, že se ozveš chlapeAtaner wrote:Takže vše odehráno a můžeme do turnaje vlítnout na plno v celé síle..![]()
Doufám že soupeři budou mít radost..![]()
![]()
![]()
Doufám, že se potkáme ve finále
Jasně, bude mi ctí, až mi budeš gratulovat k zisku pohárkuAtaner wrote:No když se do toho opřem tak snad ano Ele..Big El wrote:No to je dost, že se ozveš chlapeAtaner wrote:Takže vše odehráno a můžeme do turnaje vlítnout na plno v celé síle..![]()
Doufám že soupeři budou mít radost..![]()
![]()
![]()
Doufám, že se potkáme ve finále
A já nechápu, že Ty jsi ještě nepochopil, že školitel má vždycky pravdu a ví vždycky vícAtaner wrote:Ele nevím co jsi nepochopil na tom že se do toho opřem..
Big El wrote:A já nechápu, že Ty jsi ještě nepochopil, že školitel má vždycky pravdu a ví vždycky vícAtaner wrote:Ele nevím co jsi nepochopil na tom že se do toho opřem..![]()
Ale nevzdávej to. Druhý místo je taky krásný
Kušuj potvoro. Ty jsi v Áčku a přitom poslední dobou prohráváš jeden zápas za druhýmps2512 wrote:Pro Big Ela: A...B...C...první je A. To znamená, že B je výš než C.....nevím co na tom pořád nechápeš![]()
![]()
![]()
Žák již dávno překonal učitele
To je trest za A....takže se tam nikdo nehrňte.Big El wrote:Kušuj potvoro. Ty jsi v Áčku a přitom poslední dobou prohráváš jeden zápas za druhýmps2512 wrote:Pro Big Ela: A...B...C...první je A. To znamená, že B je výš než C.....nevím co na tom pořád nechápeš![]()
![]()
![]()
Žák již dávno překonal učiteleNavíc Sranda Cup ani nehraješ, bo jsi neuspěl a vypadnul v kvalifikaci
Držíme palce! Koukej vyhrátAtaner wrote:Zítra nás čeká rozhodující zápas s lídrem naší skupiny s týmem shott..![]()
No nedáme nic zadarmo..
Dík Ele velice rád ten turnaj turnaj vyhraji..Big El wrote:Držíme palce! Koukej vyhrátAtaner wrote:Zítra nás čeká rozhodující zápas s lídrem naší skupiny s týmem shott..![]()
No nedáme nic zadarmo..
Nevzdal. To bych si ve vlastním turnaji nedovolil. Prostě se nedaří. Zítra ještě budu hrát o malou naději.Hadis wrote:První místo ve skupině na 90% zajištěno.
Výchozí pozice k obhajobě je připravena, uvidíme, jak dopadne boj prachy, kdo se mi postaví do cesty z favoritů
Btw. : pan pořadatel vzdal boj o postup ze skupiny předem ?