Nu, tak jsme tedy vyhráli a postupujem z 1.místa tam však nás čeká Mantel. Ó, všemocný Pane Randome, jenž jsi na nebesích, prosím, pomoz nám v souboji s Mantelem,. Ve jménu Paní Randomové a Malého Randomátka, amen
přestaň vzývat toho zmetka a soustřeď se na zápas , teamspirit už je pod 80%, na prodeji jsou ještě další 2 hráči a prodávám své nejlepší CF-ko. Co víc si můžeš přát. Tuhle sezonu evidentně nikde nic nedokážu.
Chlapci robili, čo mohli, ale víťazstvo nevydreli. Súper bol zase jednoducho lepší. Po polčase viedol aj vďaka premenenej penalte 2:0. V 2. polčase sa rozhodlo behom 2 minút. V 55. minúte Iordachescu znížil na 1:2, o minútu vyrovnal Bon, lenže o ďalšiu minútu rozhodol Van Kerckhoven. Červená karta v 82. minúte veľa nezmenila, ani výkon o 1 bod vyšší by nám nepomohol k potrebným 3 bodom. Ďakujeme za možnosť zúčastniť sa. Posledný zápas proti Arsenal Adíkovce, ktorý už poradie v skupine nijak neovplyvní, už asi odohráme len v priateľskom duchu. Gratulujeme Nerudovi a Husičovi k postupu.
Díky. Dělal jsem, co jsem mohl. S tím výkonem 139 si mě docela překvapil. Ani nevím, že jsem schopnej tolik zahrát
So 15 Říj 2011 (10:00 CET) Libo Team (5 v D.21ú ?? - ?? Devils Team (7 v D.18)
V tomto souboji je mírným favoritem Libo
Šance na postup:60-40
So 15 Říj 2011 (10:00 CET) Valcíři Chomutov C.F. ( 1 v D.9) ?? - ?? Hanácké Atény Kroměříž (1 v G.369)
V tomhle duelu je jednoznačným favoritem Papa
Šance na postup:80-20
So 15 Říj 2011 (14:00 CET) FC dabli (4 v A) ?? - ?? F.C. Klenovec (4 v C.2)
I tady jsou favorité domácí
Šance na postup:70-30
So 15 Říj 2011 (14:00 CET) 1 FC Žabovřesky (4 v C.1) ?? - ?? MŠK Žilina 1908 (4 v E.44)
A opět tu máme favorita v domácím týmu
Šance na postup: 70-30
So 15 Říj 2011 (22:00 CET) Brujeria (12 v B.3) ?? - ?? FC Hodějice (5 v E.14)
A opět tu máme match, ve kterém jsou favorita domácí
So 15 Říj 2011 (22:00 CET) Šutrteam (8 v B.3) ?? - ?? FC JOJO VEXTA (2 v E.57
I tohle je další souboj, kde jsou favorité domácí borci
Čt 20 Říj 2011 (22:00 CET) Baníček (6 v E.79) ?? - ?? Fc Mantel (10 v C.2)
Mantel sice zde psal že jeho tým není v optimální formě, jenže i já mám nabitou termínovku a v poslední době mám dosti zraněných, tudíž je Mantel mírným favoritem
Šance na postup:40-60
Pá 21 Říj 2011 (22:00 CET) Husičova 11 (3 v D.12 ?? - ?? Primisimo FC(2 v B.1
A v závěrečném souboji je mírným favoritem Prim
Libo Team - Devils Team 1:0 V:136-131 Valcíři Chomutov C.F. - Hanácké Atény Kroměříž 5:2 V:139-11 FC dabli - F.C. Klenovec 2:1 V:142-131 1 FC Žabovřesky - MŠK Žilina 1908 1:0 V:140-128 Brujeria - FC Hodějice 3:2 V:140-130 Šutrteam - FC JOJO VEXTA 5:2 V:142-112
Nu, tak už v osmifinále vítězové zahráli výkony 136-142, což tedy dokazuje že všichni postupující mají snahu o zisk pohárku. Na druhou stranu se tato utkání odehrála v sobotu, uvidíme jak tyto týmy zahrají pokud se další kola play-off budou hrát ve všední dny.
Zbývá ještě odehrát můj dnešní souboj s Mantelem a zítřejší bitvu mezi Husičem a Primem.
Azor wrote:Baníček - Fc Mantel 0:0 (3:4 pen.) V:130-136
Nu, tak nám sice Pan Random pomohl k remíze po 90.min., ale pentle jsme už nedali a tedy se pakujeme. Ale co, tak vyhrajem další ročník
Proč mu říkáš Pan ? Zaslouží si úplně jiné pojmenování. Chtěl jsem napsat už včera, nicméně byl by to tradiční brekot nad nepřízní CML, takže jsem si to odpustil. Za postup jsem samozřejmně rád a už se těším na dalšího soupeře.
Husičova 11 - Primisimo FC 3 - 4 (130-132)
Jdeme dale i presto, ze nas vykon rozhodne nebyl oslnujici. Marodka a boj o zachranu v lize si vybira svou dan...
mantel wrote:Proč mu říkáš Pan ? Zaslouží si úplně jiné pojmenování. ...
No, on je přeci ten fakotr X, který často rozhoduje o výlsedku, tudíž jsem toho názoru že není radno si ho poštvat proti sobě a tak mu radši říkám Pane. Co víš, možná na fóru má zvěda a tak neuškodí o měn psát kao o Pánovi
Los čtvrtfinále:
Po 24 Říj 2011 (14:00 CET) FC dabli (5 v A) ?? - ?? 1 FC Žabovřesky (4 v C.1)
V tomto utkání jsou mírnými favority domácí. Šance na postup: 60:40
Po 24 Říj 2011 (14:00 CET) Libo Team (5 v D.21) ?? - ?? Primisimo FC (8 v B.1)
V duelu dvou starých mazáků je mírným favoritem Prim Šance na postup:40-60
Po 24 Říj 2011 (14:00 CET) Valcíři Chomutov C.F. (1 v D.9) ?? - ?? Fc Mantel (11 v C.2)
Tenhle duel nemá favorita Šance na postup:50-50
St 26 Říj 2011 (10:00 CET) Brujeria (10 v B.3) ?? - ?? Šutrteam (2 v B.3)
I v duelu dvou divizních kolegů není favorit Šance na postup:50-50
Penalty proměnili:Davide Calapes, Stefano Peruzzi, Claudio Stegmann, Roman Filipko, Guillermo Morales - Jose De Jesus 'P 0,25' Lopez Hernandez, Morgan 'K 0,7' Banda, Osvaldo 'NS 1,4' Fazenda, Dani 'P 1,5' Alba
Penaltu neproměnil Lukáš 'HPK 2,7' Máčala.
Góly a ČK: 12'
Davide Calapes se ukázkově položil do centru z levé strany a přízemní ranou, která měnila trávu v seno, skóroval do pravého dolního rohu branky. 46'
Tibor Zigo byl vyloučen za nakopnutí protihráče v přerušené hře. 57'
Ačkoli soupeř vehementně a možná i právem reklamuje ofsajd, rozhodčí je pánem na hřišti a branku, kterou vsítil Hans Schrauwen uznává.
66'
Využívajíc slabosti obrany Alejandro Antonio 'P 2,2' Munoz Jarvis skóruje dobře umístěnou bombou do protipohybu brankaře.
80'
Osvaldo 'NS 1,4' Fazenda po centru zprava rutinérsky vystřihl nůžky a zavěsil kolem zkoprnělého brankaře.
86'
Tomáš Kulič rozehrál přímý kop příliš rychle, aniž by čekal na pokyn rozhodčího k rozehrání a obdržel za to přísnou druhou žlutou v utkání.
86'
Po několikerém slovním napomínání si Daniel 'O 0,1' Macek nakonec svou druhou žlutou v zápase vymodlil...
Penalty: 91'
Davide Calapes předvedl bezchybně kopnutou penaltu. Jeho prudká střela vymetla levou šibenici.
91'
Jose De Jesus 'P 0,25' Lopez Hernandez poslal penaltu do levého dolního rohu branky.
91'
Stefano Peruzzi předvedl bezchybně kopnutou penaltu. Jeho prudká střela vymetla levou šibenici.
91'
Morgan 'K 0,7' Banda vymetl bezchybným pokutovým kopem pavučiny z pravé šibenice soupeřovy branky.
91'
Claudio Stegmann poslal svůj úspěšný penaltový pokus tvrdě po zemi do pravého rohu branky.
91'
Osvaldo 'NS 1,4' Fazenda proměnil penaltu umístěnou do levého horního růžku.
91'
Roman Filipko poslal úspěšný penaltový pokus do pravého horního rohu.
91'
Dani 'P 1,5' Alba kopnul penaltu bez chybičky. Jeho prudká střela zamířila pozemi k levé tyči.
91'
Guillermo Morales nechyboval a proměnil penaltu tvrdou ranou doprostřed branky.
91' Márcio Carlos dos Santos Silva ukázal, že je mužem na svém místě, když zneškodnil pokutový kop z nohy Lukáš 'HPK 2,7' Máčala. Dobře kopnutá, ale skvěle chycená penalta.
2.čtvrtfinále:
FC dabli - 1 FC Žabovřesky 4:3 V:139-136
Agr.:95-95 Roz.: 69
ČK:1-1 (v 79.min. - v 81.min.)
Zranění: 1:0 (v 6.min. za CM s výk. 72, přišlo CM s výk. 69)
Adrian Campeanu 1:0 7'
Zvonimir Petrović 2:0 23'
Adrian Campeanu 3:0 27'
48' 3:1 Juan Antonio Casillas
69' 3:2 Ross Osman
84' 3:3 Juan Antonio Casillas
Zvonimir Petrović 4:3 89'
Důležité okamžiky: 6'
Tomáš Bednář po souboji špatně spadl.
6'
Manažer stáhl z hřiště o přestávce Tomáš Bednář a nahradil jej Jorge Pena. 7'
Po rozehrání přímého kopu a potom, co vlajka pomezního zůstala dole Adrian Campeanu překonal nadvakrát brankaře, který jeho první ránu kryl.
23'
Jorge Pena poslal kolmici na Zvonimir Petrović, který z první přehodil vyběhnuvšího brankaře. Lišácký gól.
27'
Adrian Campeanu si míč sám vybojoval, udělal si místo pro střelu a z hranice velkého vápna krásně zavěsil - skvělá individuální akce.
48'
Míč vhazoval Martin Rosa , dostal se k němu zpátky, tak do něj plácnul směrem na branku. Juan Antonio Casillas skočil do centru rybičkou a hlavičkuje kolem brankařovi natažené ruky do pravého horního rohu branky. Jedna ze situací, kdy je gólman bezmocný.
69'
Ross Osman se dostal k míči, postupoval k brance zleva a poslal míč podél posledního obránce a brankaře. 79'
John Delaney hrál vysokou nohou a je za to obdarován napomenutím. Je vyloučen.
81'
Noël Roy rozehrál přímý kop příliš rychle, aniž by čekal na pokyn rozhodčího k rozehrání a obdržel za to přísnou druhou žlutou v utkání. 84'
Pěkný gól vstřelil Juan Antonio Casillas po přihrávce od Nathan de Regt. Na oslavu branky spolu křepčí před hlavní tribunou.
89'
Zvonimir Petrović se uvolnil narážečkou, zasprintoval a nízkým volejem prostřelil překvapeného brankaře.
3.čtvrtfinále:
Libo Team - Primisimo FC 2:3 V:132-139
Agr.:100-80 Roz.:62
Zranění: 1:0 ( v 10.min. za LF s výk. 59 přišlo CF s výk. 55)
3' 0:1 Duane 'owc' Tupe (P)
Pavel Ščasný 1:1 40'
52' 1:2 David 'off' Katergiannakis
85' 1:3 Duane 'owc' Tupe
Peter Begeyn 2:3 88'
Zranění a góly: 3'
Duane 'owc' Tupe nechyboval a proměnil penaltu tvrdou ranou doprostřed branky. 10'
Robert Dragomir po souboji špatně spadl.
10'
Peter Begeyn nastoupil na hřiště namísto Robert Dragomir. 40'
Pavel Ščasný udělal svými technickými finesami z obránců soupeře strašáky do zelí a vstřelil krásnou branku.
52'
David 'off' Katergiannakis z přímého kopu vymetl pavučiny v soupeřově šibenici.
85'
Duane 'owc' Tupe prošel obranným valem jako nůž máslem, přičemž dvěma obráncům nasadil jesličky, obešel i dezorientovaného gólmana a napálil míč do sítě! Soupeře svou akcí dokonale zaskočil, zůstávají stát s otevřenými ústy...
88'
Peter Begeyn zavřel oči a bombou z přímého kopu prostřelil vše, co mu stálo v cestě.
4.čtvrtfinále:
Brujeria - Šutrteam 1:2 V:131-137
Agr.:70-75 Roz.:98
ČK:1-0 ( v 78.min.)
18' 0:1 Ali Piette
21' 0:2 Kurt 'šutér' Knipping (P)
Thomas Hartl 1:2 57'
ČK a góly: 18'
Ali Piette přesprintoval s míčem na kopačkách dva obránce a následnou gólovou střelou si vychutnal bezmocného brankaře, jenž s tváří zrudlou vztekem zhodnotil obrannou práci svých spoluhráčů.
21'
Kurt 'šutér' Knipping předvedl bezchybně kopnutou penaltu. Jeho prudká střela vymetla levou šibenici.
57'
Thomas Hartl dává gól po narážečce s Assan Trawalley. Skóroval nádhernou střelou do pravé šibenice, kterou by mu záviděl i Nedvěd. 78'
Marc Sinclaire Meyong byl již dříve napomínán za faul a nyní po filmování v pokutovém území dostává druhou žlutou kartu a zápas pro něj končí.
Nu, tak ve čtvrtfinále mě smůlu Mantel, v souboji s Papou sice dostal ČK, jenže hoši z Chomutova dostali dokonce 2 ČK a byli tak o 4b. horší, ale ukopali to do penalt a ty vyhráli.
FC dabli potvrdil svoji Áčkovou příslušnost a v přestřelce porazil 1 FC Žabovřesky.
Libo se utkal s Primem a toto utkání zvládl lépe Prim, který tak je v semifinále.
V souboji dvou divizních kolegů divze B.3 byl lepší výše postavený tým, dál jde tedy Šutrteam.
Tak Johnyho jsme k velké radosti na jeho půdě zvládli, ovšem áčkové FC dabli venku nejspíš nad naše síly
Ovšem pokud si pamatuji tak do semi jsem u Azora nikdy nedošel, takže spokojenost už teď
So 29 Říj 2011 (18:00 CET) FC dabli (5 v A) ?? - ?? Šutrteam (4 v B.3)
V tomto souboj je mírňoučkým favoritem Miros Šance na postup:55-45
So 29 Říj 2011 (18:00 CET) Primisimo FC (9 v B.1) ?? - ?? Valcíři Chomutov C.F. (1 v D.9)
Tenhle match má mírného favorita v Primovi. Šance na postup:60-40
FC dabli 1 - 2 Šutrteam 140-143
Jupí, nevěřil jsem, ale JE TO TAM Vsadili jsme na plnou agresivitu a ustáli jsme to! Jdeme do finále na Valcíře-trošku mi kazí radost že hrajeme potřetí za sebou venku , jak je to možné Ele?