FC DAC 2 - 1 1.FC Julec
výkony - 127 : 121
Juhuuuuu neveriiiiiiiim wooooooow aj v tomto turnaji sa v nasej premiere zrodilo sokujuce vitazstvo

Neviem vsak ci tu prislo ku podceneniu u supera alebo hracom sa jednoducho tento zapas nevydaril. Skoro cely 1. polcas sa oba timy len spoznavali a otukavali. Bolo tu vidiet aj niake tie sance ale k vaznejsej sa hraci prepracovat nedokazali. Najvecsi vzruch priniesla 30. minute ked Danbusky nastrelil tycku. Husto zacalo byt az na konci polcasu ked Ruchira 'NS' Ananda v 45. minute strelil gol. Takze moji hraci isli do kabin so sklonenymi hlavami. Znovu sa predviedol trener a hracov nabudil tak ako sa patri. Uz hned na zaciatku 2. polcasu nemohol skorovat nikto iny ako ARNE BARTAAAAAA. Ktory sa uz na 100% nabudil na zapas s Vysokym Mytom. Aj druhy polcas sa niesol v tej istej nalade ako prvy. Hral sa aktivny futbal s mnozstvom sanci ale znovu vaznejsie situacie si ani jeden tim vypracovat nedokazal. Bolo jasne ze kto da gol si ponecha tri goly. Ten jeden vitazny gol dal nas Valerian Hruska v 71. minute. Divaci znovu prezivali velky osial ktory si uzivaju este aj do teraz. Julec uz nenasiel odpoved na tento gol a tak tri velmi dolezite body zostavaju doma. Na konci zapasu sme videli zbytocne emocie ktore boli odmene po jednej CK na oboch stranach. Ja fakt nechapem ako ale znovu som vyhraaaaaaaal

Takze aj tuto sa nam otvorili dvere do moznosti postupu dalej.
Naladeni na nas najblizsi zapas po tejto vyhre sme neuveritelne. Nechyba ani zdrava sebadovera ostavame vsak pri zeme. V nasom najdolozitejsom zapase tohto turnaja chceme urcite bodovat. 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto je u nas srdecne vitany. Prichystali sme aj VIP lozu ktora bude pre vedenie samozrejme gratis s maximalnou pozornostou.

Samozrejme tato maskarada je len na to dobra aby nam po zapasy neroztrieskali stadion od zlosti z prehry

Huraaaa na pondelok!