Tak to sa treba ísť niekedy pozrieť na zápas The Last Mohycan vs FC Trabant ..... to je zážitok. Také krviprelievanie sa len tak nevidí.Šakal wrote: Ano, manažer našeho týmu musí smeknout, před domácími fanoušky, kteří se po celé střetnutí chovali velice vstřícně dokonce i k hrstce fanoušků našeho týmu. Byli jsme i svědky společného zpívání chorálů, což je vskutku rarita na fotbalových kolbištích. Pro celý tým bylo utkání zážitkem a bude se těšit na další měření sil.
Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
Re: Milkov cup V. - Rozbor skupín...
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
PaToM
- Member of the Soccer Project Association
Re: Milkov cup V. - Prihlášky 10.8. po 10:00 hod.
Hm, kiežby, ale išiel som s rodičmi, takže žiadna "pařba" nebola...MilanSLOVAKIA wrote:Tak Patom asi tazko kedze podla vsetkeho je akurat teraz rozvaleny niedke ne lehatku s cigarkou v ruke
Ale čo sa týka pozvánky, tak nie som si istý, ale tú som asi musel odmietnuť, pretože moji mladíci už aj tak ledva zvládajú 2-3 zápasy denne, sú po tomto týždni úplne vyšťavení a tie 3 turnaje, čo hrajú, im v tomto veku stačia.
Edit: Aha, nie, už som si spomenul, ja som ju neprijal kvôli tomu, aby to palo stihol...
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
-
PaToM
Re: Milkov cup V. - A máme rozlosované...
Milko wrote:Skupina 3
1 Macropus Ultras Mania FC
2 JPD
3 SKP
4 MŠK Žilina 1908
- Skupina, ktorá ma asi najvýraznejšieho favorita na postup - Macropus Ultras Mania FC.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
PaToM
Njn, tvoje príspevky robia divy...MilanSLOVAKIA wrote:Ako vidim po mojom prispevku ste sa poriadne rozpisali
A ja len doplním, že to bolo 127 - 114.ps2512 wrote:Ale raději nepíšu výkonypalo wrote:pěěěkněps2512 wrote:Roman nás podcenil a to se nevyplácí![]()
Dynamo Oleksovice 2 - 1 1FC Mrakoplaš![]()
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
Na tom mám jednoduché vysvetlenie. Medzi nami sa nehrá o fazuľky...Dajo wrote: Tak to sa treba ísť niekedy pozrieť na zápas The Last Mohycan vs FC Trabant ..... to je zážitok. Také krviprelievanie sa len tak nevidí.
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Nie, Palo mi to už pekne "nandal"....trošku som sa zabudol pozreť na NOVÝ team gea...PaToM wrote:Milko wrote:Skupina 3
2 JPD
3 SKP
4 MŠK Žilina 1908
- Skupina, ktorá ma asi najvýraznejšieho favorita na postup - Macropus Ultras Mania FC.Niečo si žehlíš?
2.kolo
Mission Impossible : FC Trabant 0:1 ( 0:1 ) 116 : 124
Nečakane si odvážame tri body zo súperovho ihriska .
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
impossible
Pro me to zas tak necekane nebylo, ja s tim pocitalDajo wrote:2.kolo
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
geo75
no, já bohužel vylepšil turnajovou bilanci i tím, že jsem teď tři dny nebyl vůbec na netu. musel jsem nechávat svůj notebook na natáčení.Milko wrote:Nie, Palo mi to už pekne "nandal"....trošku som sa zabudol pozreť na NOVÝ team gea...PaToM wrote:Milko wrote:Skupina 3
2 JPD
3 SKP
4 MŠK Žilina 1908
- Skupina, ktorá ma asi najvýraznejšieho favorita na postup - Macropus Ultras Mania FC.Niečo si žehlíš?
Tak jsem se včera nedržel svého prohlášení a pokusil se odvézt body i od Prima, což se mi nakonec i povedlo (ale stejně jsem nasraný). Na rozhodčího 95% jsem nasadil vhodně poskládaný tým a týmovou agresi 90%. Prim se držel hodně při zemi a agresi dal jen 50%. Výsledkem byla remíza 1:1 (po výkonech 131:135 v můj prospěch). Bod je fajn, od Prima bude mít asi velkou cenu, ale stejně mně ten CML nasral. Ale vstup do turnaje se i tak povedl a druhé místo by mohlo být reálné.mantel wrote:Zcela vyjímečně jsem se trochu zamyslel, než jsem tady něco napsala prohnal jsem týmy soupeřů přes Battle.. Prim bude hrát PRIM, má nejkvalitnější tým , agrese slušná a pokud nebude podřizovat všechno umístění v lize (což by vzhledem k současnému umístění mohl), tak by ho první místo nemělo minout. S Primem šance jen doma a při napálené agresi (což mi nikdy nedělalo problém)
Na týden si odskočím a tak se to tady rozepíše
, no Milko už má velmi prestižní turnaj
.
V 1.kole jsme zavítali na půdu ambiciózního Milana z týmu FC DAC, soupeř dlouho odolával, ale 3min před koncem rozhodl náš levý forvard Pantelidis a tři body se stěhují k šutříkům
.
FC DAC 0 - 1 Šutrteam (127-138)
V 1.kole jsme zavítali na půdu ambiciózního Milana z týmu FC DAC, soupeř dlouho odolával, ale 3min před koncem rozhodl náš levý forvard Pantelidis a tři body se stěhují k šutříkům
FC DAC 0 - 1 Šutrteam (127-138)
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
Mantelikuv ofensivni beton nas vcelku zaskocil. Za svou bojovnost (9 ZK a nas zraneny CM) si vyhrat zaslouzil, takze bod je pro nas vyhra.mantel wrote:Tak jsem se včera nedržel svého prohlášení a pokusil se odvézt body i od Prima, což se mi nakonec i povedlo (ale stejně jsem nasraný). Na rozhodčího 95% jsem nasadil vhodně poskládaný tým a týmovou agresi 90%. Prim se držel hodně při zemi a agresi dal jen 50%. Výsledkem byla remíza 1:1 (po výkonech 131:135 v můj prospěch). Bod je fajn, od Prima bude mít asi velkou cenu, ale stejně mně ten CML nasral. Ale vstup do turnaje se i tak povedl a druhé místo by mohlo být reálné.mantel wrote:Zcela vyjímečně jsem se trochu zamyslel, než jsem tady něco napsala prohnal jsem týmy soupeřů přes Battle.. Prim bude hrát PRIM, má nejkvalitnější tým , agrese slušná a pokud nebude podřizovat všechno umístění v lize (což by vzhledem k současnému umístění mohl), tak by ho první místo nemělo minout. S Primem šance jen doma a při napálené agresi (což mi nikdy nedělalo problém)
...tak to áno, získal som v hlasovaní 1 hlasšutr wrote:Na týden si odskočím a tak se to tady rozepíše, no Milko už má velmi prestižní turnaj
Re: Milkov cup V. - Zápasy v skupinách...
Už o hodinku nastúpime u tosíčka...
Po 22 Aug 2011 (14:00 CET) 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto ?? - ?? The Last Mohycan
- budeme skromní , chceme bod
Vieme, že to na štadióne hejtmana Talafúse nebude vôbec ľahké, ale budeme sa snažiť, čo nám bude dych stačiť...
- budeme skromní , chceme bod
-
tosa_CZ
Re: Milkov cup V. - Zápasy v skupinách...
3. koloMilko wrote:Už o hodinku nastúpime u tosíčka...
- budeme skromní , chceme bodVieme, že to na štadióne hejtmana Talafúse nebude vôbec ľahké, ale budeme sa snažiť, čo nám bude dych stačiť...
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 3:2 The Last Mohycan
(133:129)
Když Milkovci v 54. minutě zvýšili z penalty na 0:2, neměl jsem vůbec dobrý pocit. Tento nehezký stav však netrval dlouho, dych vystačil hostům na necelé dvě třetiny utkání. V 59. minutě 1:2 a mrazení v zátylku ustalo, v 61. minutě 2:2 a nálada prudce stoupala, v 66. minutě 3:2 a dostal jsem se do euforie, která mi vydržela až do konce zápasu
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)