MošnaM wrote:No to mě vomej . Tak místo aby to neustáli Chomutovští, tak jsem to neustál já . Můj chlapec se 14% agresí mazal na tribunu a Chomutovští vrazi i s 38% agresí dál běhali po trávníku. Kam se ten svět řítí
Gratuluji k postupu. Měls holt tentokrát kliku Ty .
díky za gratulaci, poslední dobou se potkáváme nějak často
Nasadil jsem sestavu s menším rozptylem agresivity a vyplatilo se, nebýt té červené...šlo by to asi na penalty
finále s Jančaříkem bude boj...s agresí jsme na tom podobně, tak uvidíme
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi
Gratulace pane....je nutno podotknout,že když jsem předával na srazu pohár Xiximu za předešlý ročník,tak se pan Jančáres 5 minut po vyhraném finále hned hlásil,kde že má pohár,bo to bylo jasný,že ho vyhraje
Nějak se v tom seznamu pozvaných nemůžu najít. Tak doufám, že je to jen náhoda a doma mě čeká pozvánka, poněvadž mi pan Pupajdi na srazu tvrdil, že mě pravidelně pozývá každý ročník.
mantel wrote:Nějak se v tom seznamu pozvaných nemůžu najít. Tak doufám, že je to jen náhoda a doma mě čeká pozvánka, poněvadž mi pan Pupajdi na srazu tvrdil, že mě pravidelně pozývá každý ročník.
mantel wrote:Nějak se v tom seznamu pozvaných nemůžu najít. Tak doufám, že je to jen náhoda a doma mě čeká pozvánka, poněvadž mi pan Pupajdi na srazu tvrdil, že mě pravidelně pozývá každý ročník.
čoveče jdu to očíhnout,jakto že jsem Tě tam nenaklepl ...nakonec snad budeš mít ještě pravdu
Edit : tak opravdu omluva z mé strany Mantelíkovi ......kamaráde muj, já Tě mám uloženého v oblíbených,ale ne v seznamu....NAPRAVENO.......už to bude lítat jak má , jako omluvu ti nalosuju nějakou hratelnou skupinu
čoveče jdu to očíhnout,jakto že jsem Tě tam nenaklepl ...nakonec snad budeš mít ještě pravdu
Edit : tak opravdu omluva z mé strany Mantelíkovi ......kamaráde muj, já Tě mám uloženého v oblíbených,ale ne v seznamu....NAPRAVENO.......už to bude lítat jak má , jako omluvu ti nalosuju nějakou hratelnou skupinu
Za pozvánku díky , omlouvat se netřeba . Jen malý technický problém. Nejbližší konec turnaje mám až v sobotu , kdy hraju 4 vyřazováky. Počítám, že do té doby bude plno , takže nakonec asi stejně ostrouhám
P.S. Jančařík se na trofeji opravdu povedl, je úplně jak živý, jen promluvit