MilanSLOVAKIA wrote:Heeeeeej Mrakoplas ja som este v hre![]()
![]()
To takto mi predpovedas buducnost s vypadnutim?

Moderator: Czech Moderators
MilanSLOVAKIA wrote:Heeeeeej Mrakoplas ja som este v hre![]()
![]()
To takto mi predpovedas buducnost s vypadnutim?
Příprava na 4.ročník.Ataner wrote:Ale jsme svědkem nové techniky..
Tosa to vždy dá do kupy a pošle zrovna volnému pořadately..mrakoplas44 wrote:Příprava na 4.ročník.Ataner wrote:Ale jsme svědkem nové techniky..(Zbytečně velké.)
![]()
Už je něco nového s propůjčením turnaje pro další ročník?
OKAtaner wrote:Tosa to vždy dá do kupy a pošle zrovna volnému pořadately..mrakoplas44 wrote:Příprava na 4.ročník.Ataner wrote:Ale jsme svědkem nové techniky..(Zbytečně velké.)
![]()
Už je něco nového s propůjčením turnaje pro další ročník?
Tyve Ty mě chceš znovuuvedením této Tvé prognózy jenom ještě více vydráždit a vyhecovat!mrakoplas44 wrote:1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 45% - 55% FC Lukos
Přestože domácí tým jede v lize na vítězné vlně, kde postoupil z prvního místa v F35 tak větší šance dávám hostům i když to bude pravděpodobně až na pokutové kopy.
Uvidíme ve středu.tosa_CZ wrote:Tyve Ty mě chceš znovuuvedením této Tvé prognózy jenom ještě více vydráždit a vyhecovat!mrakoplas44 wrote:1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 45% - 55% FC Lukos
Přestože domácí tým jede v lize na vítězné vlně, kde postoupil z prvního místa v F35 tak větší šance dávám hostům i když to bude pravděpodobně až na pokutové kopy.Prostě ve středu v 10h vlítneme do tohoto komunitního derby po hlavě a nebereme nic jiného než postup, ať ta Tvá procenta pošleme někam
Nj, sú tam rovno dve.mrakoplas44 wrote:Doufám že tam není zase nějaká bota.
A jo co s tím?PaToM wrote:Nj, sú tam rovno dve.mrakoplas44 wrote:Doufám že tam není zase nějaká bota.
Nie, to je v pohode, mne sa tam tie kopačky páčia.mrakoplas44 wrote:A jo co s tím?
Je tam ještě jedna chyba.PaToM wrote:Nie, to je v pohode, mne sa tam tie kopačky páčia.mrakoplas44 wrote:A jo co s tím?
Ber to z té lepší stránky - dostal jsi se ze skupiny až do playoffmrakoplas44 wrote:Je tam ještě jedna chyba.PaToM wrote:Nie, to je v pohode, mne sa tam tie kopačky páčia.mrakoplas44 wrote:A jo co s tím?
Moje vypadnutí v prvním kole.