Ještě dva tři kousky a jsem v tom zaseAtaner wrote: To chce ještě dva,tři kousky a jsi zpátky v realitě..

Moderator: Czech Moderators
Ještě dva tři kousky a jsem v tom zaseAtaner wrote: To chce ještě dva,tři kousky a jsi zpátky v realitě..
No a co asi píšu ..crueface1 wrote:Ještě dva tři kousky a jsem v tom zaseAtaner wrote: To chce ještě dva,tři kousky a jsi zpátky v realitě..![]()
Aha....Ataner wrote:No a co asi píšu ..crueface1 wrote:Ještě dva tři kousky a jsem v tom zaseAtaner wrote: To chce ještě dva,tři kousky a jsi zpátky v realitě..![]()
Až myslíme to isté, som na tom podobne, akurát že ja to ťahám už od piatkucrueface1 wrote:Ještě dva tři kousky a jsem v tom zaseAtaner wrote: To chce ještě dva,tři kousky a jsi zpátky v realitě..![]()
nechtěli jsme, ale ty jsi to z nás vytáhlaRaduuza wrote:chcete mi říct, že je tohle turnaj notorů?![]()
noto...čo? my vôbec nepijeme, a keď tak, tak len jedenkrát za týždeň... s malými prestávkamiRaduuza wrote:chcete mi říct, že je tohle turnaj notorů?![]()
Já piju jen když mám čas....a to že ho bylo teď dostGeorgeTT wrote:noto...čo? my vôbec nepijeme, a keď tak, tak len jedenkrát za týždeň... s malými prestávkamiRaduuza wrote:chcete mi říct, že je tohle turnaj notorů?![]()
Som na tom nejak podobne, od piatku minulého týždňa mám voľno, do práce idem až v stredu (kua, 12 dní voľnaps2512 wrote:Já piju jen když mám čas....a to že ho bylo teď dostGeorgeTT wrote:noto...čo? my vôbec nepijeme, a keď tak, tak len jedenkrát za týždeň... s malými prestávkamiRaduuza wrote:chcete mi říct, že je tohle turnaj notorů?![]()
jsem to říkala, násoskyGeorgeTT wrote:Som na tom nejak podobne, od piatku minulého týždňa mám voľno, do práce idem až v stredu (kua, 12 dní voľnaps2512 wrote: Já piju jen když mám čas....a to že ho bylo teď dost), tož si asi ešte jeden dám
Určite by si si dala rada s namiRaduuza wrote:jsem to říkala, násoskyGeorgeTT wrote:Som na tom nejak podobne, od piatku minulého týždňa mám voľno, do práce idem až v stredu (kua, 12 dní voľnaps2512 wrote: Já piju jen když mám čas....a to že ho bylo teď dost), tož si asi ešte jeden dám
![]()
zrovna o tom přemýšlím, že vás v tom nemůžu nechat a něco si dámGeorgeTT wrote: Určite by si si dala rada s nami![]()
No vidíš, ja už som si fukol preventívne 4 malinoviceRaduuza wrote:zrovna o tom přemýšlím, že vás v tom nemůžu nechat a něco si dámGeorgeTT wrote: Určite by si si dala rada s nami![]()
![]()
malinovici neznám, jen malinovkuGeorgeTT wrote:No vidíš, ja už som si fukol preventívne 4 malinoviceRaduuza wrote:zrovna o tom přemýšlím, že vás v tom nemůžu nechat a něco si dámGeorgeTT wrote: Určite by si si dala rada s nami![]()
![]()