Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej buben 3.

Post by MilanSLOVAKIA »

mrakoplas44 wrote:
tosa_CZ wrote:Ty už nedáš procentuální předpovědi??? Minule jsi mě vyhecoval a vyplatilo se :mrgreen:
Netroufám si. :mrgreen:
Ale aj mna by potesili neboj neurazim sa aj ked mi das 10 % :lol:

Ozaj az teraz som si uvedomil ja som medzi 8 najlepsich ked si tam dal rozpis. Normalne ma to dojalo :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

MilanSLOVAKIA wrote:
mrakoplas44 wrote:
tosa_CZ wrote:Ty už nedáš procentuální předpovědi??? Minule jsi mě vyhecoval a vyplatilo se :mrgreen:
Netroufám si. :mrgreen:
Ale aj mna by potesili neboj neurazim sa aj ked mi das 10 % :lol:

Ozaj az teraz som si uvedomil ja som medzi 8 najlepsich ked si tam dal rozpis. Normalne ma to dojalo :)
skupina A

Ne 3 Dub 2011 (10:00 CET)
PC Bonner - FC DAC

Tak já teda dám 55% - 45% protože si myslím že to bude maximálně o gol. U týmu PC Bonner probíhájí nějaké přestupy tak to vypadá na remízu a na následné penalty může postoupit tým s větším štěstím. Jako vždy při penaltách.
Tak a máš to. :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

mrakoplas44 wrote:
skupina A

PC Bonner - FC DAC

Tak já teda dám 55% - 45% protože si myslím že to bude maximálně o gol. U týmu PC Bonner probíhájí nějaké přestupy tak to vypadá na remízu a na následné penalty může postoupit tým s větším štěstím. Jako vždy při penaltách.
Och dakujem uz som spokojny ale taky vysoke precenta som necakal :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

MilanSLOVAKIA wrote:
mrakoplas44 wrote:
skupina A

PC Bonner - FC DAC

To jsi ale měl když jsi se dostal až jsem tak to nemůžeš být žádné ořezávátko :mrgreen: a soupeři si musí dát pozor.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

mrakoplas44 wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:
mrakoplas44 wrote:
skupina A

PC Bonner - FC DAC

To jsi ale měl když jsi se dostal až jsem tak to nemůžeš být žádné ořezávátko :mrgreen: a soupeři si musí dát pozor.
tak tak, právě jsem udělal pět obchodů plus minimálně jeden zítra, takže už tak nízká morálka se rychle blíží jednocifernému číslu :)
Řekl bych, že procenta by měli být obráceně, aspon že rozhodčí hraje se mnou
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Já si myslím že to bude vyrovnaný boj až do konce a budou rozhodovat maličkosti.
Uvidíme v neděli. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Prim
Team Board Member

Post by Prim »

Primisimo FC - DBS on tour 0 - 0, pen. 8-7 (133 - 133)

S nasim dnesnim souperem jsme dokazali sehrat vyrovnanou partii diky vyssi agresivite.
Penaltovy rozstrel byl nadmiru dramaticky: je smutnou skutecnosti, ze to byl prave nas kanonyr Christophe "Mulisak" Mulisa, kdo ve druhe serii zahodil penaltu a jelikoz az do ctvrte serie nikdo nechybil, tak musel nas golman Ángel Culebras Arenas v pate serii predvest, proc je "muzem na svem miste", aby se mohlo pokracovat. Arenas se pak predvedl jeste v serii osme a bylo hotovo.

Tentokrat jsme byli stastnejsi a tak se tesime na naseho dalsiho soupere.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Last edited by mrakoplas44 on Sun Apr 03, 2011 7:09 am, edited 5 times in total.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Prim wrote:Primisimo FC - DBS on tour 0 - 0, pen. 8-7 (133 - 133)

S nasim dnesnim souperem jsme dokazali sehrat vyrovnanou partii diky vyssi agresivite.
Penaltovy rozstrel byl nadmiru dramaticky: je smutnou skutecnosti, ze to byl prave nas kanonyr Christophe "Mulisak" Mulisa, kdo ve druhe serii zahodil penaltu a jelikoz az do ctvrte serie nikdo nechybil, tak musel nas golman Ángel Culebras Arenas v pate serii predvest, proc je "muzem na svem miste", aby se mohlo pokracovat. Arenas se pak predvedl jeste v serii osme a bylo hotovo.

Tentokrat jsme byli stastnejsi a tak se tesime na naseho dalsiho soupere.
Že by tady někdo chtěl double? :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PC Bonner - FC DAC 3-1
Výkony 136 - 121
Hrálo se v neděli ráno, v 10.00 a tak teoreticky mohli mít oba mančafty připrapraveny hráče s morálkou i fyzičkou 100. Já jsem si vzhledem k 8 přestupům v posledních pár dnech a téměř jednociferné týmové morálce nedával moc šancí, ale nechtěl jsem dát kůži zadarmo.... Ovšem soupeř, i když má agresivnější tým než já, dost šetřil na agresivitě a při rozhodčím 33% dal agresi 35%, což byl asi ten hlavní rozdíl ....

Těšíme se na finálového soupeře a jsem rád, že jsem nezklamal předzápasové předpovědi.... :)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Ataner

Post by Ataner »

Gratulace ac mattt k postupu... :wink:
Hodně těžký zápas ovlivněn mnoha faktory,ale přesto soupeř nás válcoval všude..... :roll:

JPD 1:1 ac mattt (137:136)
PK : 7:8

Veliká lítost ale kvalita celků v závěrečné fázi je opravdu velice kvalitní a tak nakonec panuje spokojenost že jsme tak daleko.. :mrgreen:
Last edited by Ataner on Sun Apr 03, 2011 9:37 am, edited 1 time in total.
JPD - B.3
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Last edited by mrakoplas44 on Sun Apr 03, 2011 6:10 pm, edited 1 time in total.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

8 : 7 na penalty celkem oblíbené v tomto kole. :mrgreen:
Už je jasné že ve třetím ročníku nevyhraje nikdo z předcházejících dvou ročníků. :shock:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

PaTTTTrick wrote:PC Bonner - FC DAC 3-1
Výkony 136 - 121
Hrálo se v neděli ráno, v 10.00 a tak teoreticky mohli mít oba mančafty připrapraveny hráče s morálkou i fyzičkou 100. Já jsem si vzhledem k 8 přestupům v posledních pár dnech a téměř jednociferné týmové morálce nedával moc šancí, ale nechtěl jsem dát kůži zadarmo.... Ovšem soupeř, i když má agresivnější tým než já, dost šetřil na agresivitě a při rozhodčím 33% dal agresi 35%, což byl asi ten hlavní rozdíl ....

Těšíme se na finálového soupeře a jsem rád, že jsem nezklamal předzápasové předpovědi.... :)
Gratulace oběma týmům.
PC Bonner k postupu do semifinále a FC DAC za to že se dokázal dostat až sem a to je asi spokojenost.
Last edited by mrakoplas44 on Sun Apr 03, 2011 10:05 am, edited 1 time in total.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”