tosa_CZ wrote:Ty už nedáš procentuální předpovědi??? Minule jsi mě vyhecoval a vyplatilo se
Netroufám si.
Ale aj mna by potesili neboj neurazim sa aj ked mi das 10 %
Ozaj az teraz som si uvedomil ja som medzi 8 najlepsich ked si tam dal rozpis. Normalne ma to dojalo
skupina A
Ne 3 Dub 2011 (10:00 CET) PC Bonner - FC DAC
Tak já teda dám 55% - 45% protože si myslím že to bude maximálně o gol. U týmu PC Bonner probíhájí nějaké přestupy tak to vypadá na remízu a na následné penalty může postoupit tým s větším štěstím. Jako vždy při penaltách.
Tak a máš to.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Tak já teda dám 55% - 45% protože si myslím že to bude maximálně o gol. U týmu PC Bonner probíhájí nějaké přestupy tak to vypadá na remízu a na následné penalty může postoupit tým s větším štěstím. Jako vždy při penaltách.
Tak a máš to.
Och dakujem uz som spokojny ale taky vysoke precenta som necakal
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
Tak a máš to.
To jsi ale měl když jsi se dostal až jsem tak to nemůžeš být žádné ořezávátko a soupeři si musí dát pozor.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Tak a máš to.
To jsi ale měl když jsi se dostal až jsem tak to nemůžeš být žádné ořezávátko a soupeři si musí dát pozor.
tak tak, právě jsem udělal pět obchodů plus minimálně jeden zítra, takže už tak nízká morálka se rychle blíží jednocifernému číslu
Řekl bych, že procenta by měli být obráceně, aspon že rozhodčí hraje se mnou
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
Primisimo FC - DBS on tour 0 - 0, pen. 8-7 (133 - 133)
S nasim dnesnim souperem jsme dokazali sehrat vyrovnanou partii diky vyssi agresivite.
Penaltovy rozstrel byl nadmiru dramaticky: je smutnou skutecnosti, ze to byl prave nas kanonyr Christophe "Mulisak" Mulisa, kdo ve druhe serii zahodil penaltu a jelikoz az do ctvrte serie nikdo nechybil, tak musel nas golman Ángel Culebras Arenas v pate serii predvest, proc je "muzem na svem miste", aby se mohlo pokracovat. Arenas se pak predvedl jeste v serii osme a bylo hotovo.
Tentokrat jsme byli stastnejsi a tak se tesime na naseho dalsiho soupere.
Prim wrote:Primisimo FC - DBS on tour 0 - 0, pen. 8-7 (133 - 133)
S nasim dnesnim souperem jsme dokazali sehrat vyrovnanou partii diky vyssi agresivite.
Penaltovy rozstrel byl nadmiru dramaticky: je smutnou skutecnosti, ze to byl prave nas kanonyr Christophe "Mulisak" Mulisa, kdo ve druhe serii zahodil penaltu a jelikoz az do ctvrte serie nikdo nechybil, tak musel nas golman Ángel Culebras Arenas v pate serii predvest, proc je "muzem na svem miste", aby se mohlo pokracovat. Arenas se pak predvedl jeste v serii osme a bylo hotovo.
Tentokrat jsme byli stastnejsi a tak se tesime na naseho dalsiho soupere.
Že by tady někdo chtěl double?
Roman44
1FC Mrakoplaš
PC Bonner - FC DAC 3-1
Výkony 136 - 121
Hrálo se v neděli ráno, v 10.00 a tak teoreticky mohli mít oba mančafty připrapraveny hráče s morálkou i fyzičkou 100. Já jsem si vzhledem k 8 přestupům v posledních pár dnech a téměř jednociferné týmové morálce nedával moc šancí, ale nechtěl jsem dát kůži zadarmo.... Ovšem soupeř, i když má agresivnější tým než já, dost šetřil na agresivitě a při rozhodčím 33% dal agresi 35%, což byl asi ten hlavní rozdíl ....
Těšíme se na finálového soupeře a jsem rád, že jsem nezklamal předzápasové předpovědi....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
PaTTTTrick wrote:PC Bonner - FC DAC 3-1
Výkony 136 - 121
Hrálo se v neděli ráno, v 10.00 a tak teoreticky mohli mít oba mančafty připrapraveny hráče s morálkou i fyzičkou 100. Já jsem si vzhledem k 8 přestupům v posledních pár dnech a téměř jednociferné týmové morálce nedával moc šancí, ale nechtěl jsem dát kůži zadarmo.... Ovšem soupeř, i když má agresivnější tým než já, dost šetřil na agresivitě a při rozhodčím 33% dal agresi 35%, což byl asi ten hlavní rozdíl ....
Těšíme se na finálového soupeře a jsem rád, že jsem nezklamal předzápasové předpovědi....
Gratulace oběma týmům.
PC Bonner k postupu do semifinále a FC DAC za to že se dokázal dostat až sem a to je asi spokojenost.
Last edited by mrakoplas44 on Sun Apr 03, 2011 10:05 am, edited 1 time in total.
Roman44
1FC Mrakoplaš