tosa_CZ wrote: Milánek před zápasem hýřil sebevědomím a odhodlanými bojovnými příspěvky, a po prohře ani nereagoval! To je smutný...
Tak na objasnenie situacie kratka sprava aby som nevyzeral ako posero - vcera som odohral najprv spamer cup tak tam som dal koment ako prvy a na nas zapas mi cas nezostal tak som cakal ze koment dam dnes no dnes mi cas nezostal na vobec nic hra Slovensko. Tak dufam ze zajtra ti pridam komentar aky sa ti bude pacit asi az zajtra
To jsem rád, že je to takto. Už jsem se bál, co je s Tebou, zdas po tomhle zápase neskončil se SP
3. kolo
1.FC Julec 0:1 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(132:134)
O naší výhře rozhodla úspěšná standardka z 80. minuty a my si tak připsali hodně důležité vítězství. Skupina je vyrovnaná: já i Bajonos máme shodně 2-0-1 i skóre 5:4, Milan s Homarem také shodně 1-0-2 a skóre 4:5 a 2:3.
tosa_CZ wrote: Milánek před zápasem hýřil sebevědomím a odhodlanými bojovnými příspěvky, a po prohře ani nereagoval! To je smutný...
Tak na objasnenie situacie kratka sprava aby som nevyzeral ako posero - vcera som odohral najprv spamer cup tak tam som dal koment ako prvy a na nas zapas mi cas nezostal tak som cakal ze koment dam dnes no dnes mi cas nezostal na vobec nic hra Slovensko. Tak dufam ze zajtra ti pridam komentar aky sa ti bude pacit asi az zajtra
To jsem rád, že je to takto. Už jsem se bál, co je s Tebou, zdas po tomhle zápase neskončil se SP
Do prdele tento tyzden ma zabija. Normalne sa mi zda ako keby bol nekonecny. Volny cas si snazim najst ale je to velmi tazke. Dufam ze uz dnes sa mi koment konecne pridat podari lebo zajtra to tiez velmi ruzovo nevyzera
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
Baníček - 1FC Mrakoplaš 5:2 V:130-93
Nu, tak Romanovi chapci nekladli žádný odpor, si říkám že jsme mohli pošetřit A-tým. na druhou stranu jsme si připsali slušný výsledek do tabulky výkonů
Jsme 2., na Mantela ztrácíme 5 bodů a na FC Hoops máme náskok 4 body. Stačí mám tak u něj uhrát remízu a jsme v osmifinále
- hostia zápas vypustili a tak sme sa mohli radovať z víťazstva, ktoré nám už teraz zaručuje postup do osemfinále Zostávajú nám odohrať ešte dve kolá a to s domácim pánom Palom a s Impossible. V týchto zápasoch dostanú príležitosť aj menej vyhratí chlapci
2. kolo
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 2:1 FC DAC
(129:118)
Chtěli jsme v tomto vyhecovaném zápase obstát a proto jsme do něj vstoupili hodně obezřetně. Po pomalém, oťukávacím začátku jsme začali přebírat nad děním na hřišti kontrolu, v čemž nám pomohl docela rychlý gól - ve 26. minutě "využívajíc slabosti obrany LF Karel 'Kalda' Kalivoda skóruje dobře umístěnou bombou do protipohybu brankaře" - 1:0. Neměli jsme kam spěchat, navíc hosté nás ničím nepřekvapili a nedokázali nás dostat pod žádný tlak, tudíž se na hřišti neodehrával kdovíjak poutavý fotbal. Nepřekvapil ani jejich rádobyvěhlasný CF Arne 'NULA' Barta, který se za 94 odehraných minut nedostal takřka k ničemu
Když v 55. minutě náš CM Tomáš 'Moucha' Mácha "načechral míč přímo na CF Emmanuel Figo 'EF' Ganya, který opil soupeřovu obranu rohlíkem a poslal míč do sítě pod padajícím brankařem" a zvýšil na 2:0, bylo všem přihlížejícím více než jasné, že nepěkně smolný vstup do turnaje dnes napravíme a vrátíme se zpět do hry o postup ze skupiny. Hosté dokázali snížit stav v 72. minutě proměněnou penaltou, leč to na naší radosti nic nemění a znovu si tak opakujeme - Milánku, 4:0
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 2 - 1 FC DAC
výkony - 129 : 118
Ajajaj tak moji hraci podali po tak ocakavanom zapase dost skaredy vykon z ktorym sme na vyhru pomyslat v ziadnom pripadne nemohli. Domaci hraci zvitazili uplne zasluzene a predcili nas v podstate vo vsetkych cinnostiach. Neviem ako ale kazdy jeden z obrancov Myta ziskal talent na branenie Bartu ktory ani v tomto suboji gol Mytu nedal. Do stredy musim este poriadne podumat ako tento stav zmenit. No a teraz ked sa pozriem na bilanciu medzi mnou a tosom tak ma az zamrazi 4:0 to je velmi ale velmi krute. Neviem vsak ako za taky maly cas by som mohol zkresat tento rozdiel na mensi. Nieco vsak vymysiet bude treba. Koment co sa dialo na zapase tu uz bol tak co este dodat.
V 1. polcase si Barta aj napriek velkej snahe domacich dve sance pripravil ale gol mu nebolo sudene dat. Odohrali sme uplne vyrovnany 1. polcas a aj napriek tomu ho vyhrali domaci golom Karel 'Kalda' Kalivoda z 26. minuty. Druhy polcas vsak domaci jednoznacne zacali lepsie vdaka comu strelili svoj rozhodujuci gol uz v 55. minute Emmanuel Figo 'EF' Ganya. Prva sanca ktoru mal hostujuci tim bola sanca zo 68. minuty. Hned potom nasledovala premenena penalta zo 72. minuty. Gol dal Claudio Belluschi. Po nej mal DAC este jednu sancu na vyrovnanie no Barta hlavickoval vedla. Po nej uz domaci zapas bez problemov kontrovali a pripisali aj niake tie mensie sance. Ako som uz pisal do odvety bude treba urobit este kvantum prace ale verim ze budeme mat vecsie sance na pekny vysledok. Tosa gratulujem k vyhre. V boji o postup vsak este stale zostavame.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
Ani zlepseny vykon o 5% nam ani na jeden bodik nestacil. Teraz to vsak bol zapas o poznanie vyrovnanejsi a ten bod az tak daleko nebol.
Prvu strelu na branu zaznanemenali hostia uz v 8. minute. 15. minuta znamenala prvu sancu pre tim FC DAC a zaroven priniesla aj 1. gol ktorej autorom bol Tim Danbusky. Sancu ktoru nepremenil Gábor Paliatka v 33. minute si moze vycitat az do teraz. Napalil len tycku. Ta ista minuta preniesla bombu aj na druhej strane od Yve Weydisch. Takisto ako domaci hraci skorovali z priameho kopu tak Davle v 34. minute tim istym sposobom vyrovnal. Golovo sa predstavil Tom Biset. Na konci polcasu si este po peknej sanci pripisali na oboch stranach a tak vyrovnany polcas mal spravodlivy vysledok.
Hostia nam nechceli byt nic dlzny a tak Yve Weydisch v 48. minute vyrovnava aj tycky. Neuveritelne ale sance sa pravidelne neustale striedali raz na nejdej a raz na druhej strane takze znovu mal obrovksu sancu na kopackach nas Tim Danbusky. Tycky sa hostom zapacili a tak v 59. minute pridal dalsiu Jose Luis Ramirez Ceceña. 71. minuta nam bohuzial priniesla gol v nasej brane od Yve Weydisch. Po nom sa hlavne Tim Danbusky poriadne nastartoval a robil co mohol aby vyrovnal no dalsi gol uz domaci fans nevideli. Aj superovi FC Davle musim uznanlivo zagratulovat lebo zvitazili zasluzene.
V boji o nas vituzeny postup nastastie este stale zostavame so sancou kedze skupina je celkom vyrovnana. Na to vsak este moji hraci budu musiet riadne zabrat lebo postupit bude velmi ale velmi tazke. Dokonca je mozne ze mozme skoncit aj na 4. mieste. Dufam vsak z trochou stastia si niake tie body pripiseme. Nablizsie zavitame na stadion timu 1.FC Julec z ktorym sme prvy zapas vyhrali a ktory sa nachadza momentalne na 4. priecke. Napriek tomu bod proti tomuto timu by bol pre nas velmi cenny.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón