Gratulace k postupu ac mattt a JPD nesmutni že pošťák nepřijde.Ataner wrote:Gratulace ac mattt k postupu...![]()
Hodně těžký zápas ovlivněn mnoha faktory,ale přesto soupeř nás válcoval všude.....![]()
JPD 1:1 ac mattt (137:136)
PK : 7:8
Veliká lítost ale kvalita celků v závěrečné fázi je opravdu velice kvalitní a tak nakonec panuje spokojenost že jsme tak daleko..
Nekopnem si buben 22?
Moderator: Czech Moderators
-
mrakoplas44
- Member of the Soccer Project Association
Re: O Prokoplej buben 3.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Blahopřeji soupeři k postupu a ke zvolené taktice ubetonuj co můžešPrim wrote:Primisimo FC - DBS on tour 0 - 0, pen. 8-7 (133 - 133)
S nasim dnesnim souperem jsme dokazali sehrat vyrovnanou partii diky vyssi agresivite.
Penaltovy rozstrel byl nadmiru dramaticky: je smutnou skutecnosti, ze to byl prave nas kanonyr Christophe "Mulisak" Mulisa, kdo ve druhe serii zahodil penaltu a jelikoz az do ctvrte serie nikdo nechybil, tak musel nas golman Ángel Culebras Arenas v pate serii predvest, proc je "muzem na svem miste", aby se mohlo pokracovat. Arenas se pak predvedl jeste v serii osme a bylo hotovo.
Tentokrat jsme byli stastnejsi a tak se tesime na naseho dalsiho soupere.
-
mrakoplas44
Niels Sonck v tomto zápase dal již 900. gól tohoto turnaje. Gratuluji.mrakoplas44 wrote:Gratulace oběma týmům.PaTTTTrick wrote:PC Bonner - FC DAC 3-1
Výkony 136 - 121
Hrálo se v neděli ráno, v 10.00 a tak teoreticky mohli mít oba mančafty připrapraveny hráče s morálkou i fyzičkou 100. Já jsem si vzhledem k 8 přestupům v posledních pár dnech a téměř jednociferné týmové morálce nedával moc šancí, ale nechtěl jsem dát kůži zadarmo.... Ovšem soupeř, i když má agresivnější tým než já, dost šetřil na agresivitě a při rozhodčím 33% dal agresi 35%, což byl asi ten hlavní rozdíl ....
Těšíme se na finálového soupeře a jsem rád, že jsem nezklamal předzápasové předpovědi....
PC Bonner k postupu do semifinále a FC DAC za to že se dokázal dostat až sem a to je asi spokojenost.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
PaTTTTrick
No a ty si chtěl koupit takovýho rekordmanamrakoplas44 wrote:Niels Sonck v tomto zápase dal již 900. gól tohoto turnaje. Gratuluji.mrakoplas44 wrote:Gratulace oběma týmům.PaTTTTrick wrote:PC Bonner - FC DAC 3-1
Výkony 136 - 121
Hrálo se v neděli ráno, v 10.00 a tak teoreticky mohli mít oba mančafty připrapraveny hráče s morálkou i fyzičkou 100. Já jsem si vzhledem k 8 přestupům v posledních pár dnech a téměř jednociferné týmové morálce nedával moc šancí, ale nechtěl jsem dát kůži zadarmo.... Ovšem soupeř, i když má agresivnější tým než já, dost šetřil na agresivitě a při rozhodčím 33% dal agresi 35%, což byl asi ten hlavní rozdíl ....
Těšíme se na finálového soupeře a jsem rád, že jsem nezklamal předzápasové předpovědi....
PC Bonner k postupu do semifinále a FC DAC za to že se dokázal dostat až sem a to je asi spokojenost.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
mrakoplas44
To by bylo pěkné, ale o 900gólů se podělilo 394 střelců. 
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
mrakoplas44
Semifinále turnaje
Pá 8 Dub 2011 (22:00 CET) Primisimo FC - ac mattt
Út 12 Dub 2011 (14:00 CET) 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto - PC Bonner

Pá 8 Dub 2011 (22:00 CET) Primisimo FC - ac mattt
Út 12 Dub 2011 (14:00 CET) 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto - PC Bonner

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
tosa_CZ
A my se těšíme na Tebe, ještě jsme si spolu nekopli, bude premiéraPaTTTTrick wrote:Těšíme se na finálového soupeře a jsem rád, že jsem nezklamal předzápasové předpovědi....
schott 2:4 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(114:133)
Domácí zahráli pod svoje možnosti a usnadnili nám tak postup do finále skupiny A! Naše krásná cesta tímto povedeným turnajem pokračuje a těšíme se dosti na úterý (ale až přespříští) a PaTTTTrickův tým.
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
-
PaTTTTrick
No jo, asi to bude naše premiera.. škoda že hrajeme až za tak dlouho, to do té doby zapomenutosa_CZ wrote:A my se těšíme na Tebe, ještě jsme si spolu nekopli, bude premiéraPaTTTTrick wrote:Těšíme se na finálového soupeře a jsem rád, že jsem nezklamal předzápasové předpovědi....
schott 2:4 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(114:133)
Domácí zahráli pod svoje možnosti a usnadnili nám tak postup do finále skupiny A! Naše krásná cesta tímto povedeným turnajem pokračuje a těšíme se dosti na úterý (ale až přespříští) a PaTTTTrickův tým.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
tosa_CZ
Díky! Tobě přeju skvělý týden plný famózních výkonů a potom slabší úterýPaTTTTrick wrote:No jo, asi to bude naše premiera.. škoda že hrajeme až za tak dlouho, to do té doby zapomenu... tak ať se Ti daří...
-
mrakoplas44
Když se každé semi. hraje v jiný den tak se přijedu podívat na oba semi zápasy.tosa_CZ wrote:Díky! Tobě přeju skvělý týden plný famózních výkonů a potom slabší úterýPaTTTTrick wrote:No jo, asi to bude naše premiera.. škoda že hrajeme až za tak dlouho, to do té doby zapomenu... tak ať se Ti daří...
Jen tak pro informaci(vím že je ještě čas) - velké finále se bude hrát tak že se nalosuje kdo bude hrát doma a kdo venku a při prvním zápase se nebudou zaškrtávat penalty. V případě že zápas skončí nerozhodně tak se zápas opakuje, ale na hřišti hostí a už se penalty musí zaškrtnout.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
tosa_CZ
Jasná věc, místo v čestné lóži nedávno dobudovaného Stadionu hejtmana Talafúse na 20 tisíc míst je Tvoje!mrakoplas44 wrote:Když se každé semi. hraje v jiný den tak se přijedu podívat na oba semi zápasy.![]()
Jen tak pro informaci(vím že je ještě čas) - velké finále se bude hrát tak že se nalosuje kdo bude hrát doma a kdo venku a při prvním zápase se nebudou zaškrtávat penalty. V případě že zápas skončí nerozhodně tak se zápas opakuje, ale na hřišti hostí a už se penalty musí zaškrtnout.
-
mrakoplas44
OK. Děkuji.tosa_CZ wrote:Jasná věc, místo v čestné lóži nedávno dobudovaného Stadionu hejtmana Talafúse na 20 tisíc míst je Tvoje!mrakoplas44 wrote:Když se každé semi. hraje v jiný den tak se přijedu podívat na oba semi zápasy.![]()
Mám si vzít něco sebou na žízeň nebo je o vše postaráno.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
tosa_CZ
V Mejtě nikdy není nouze ani žízeň, vzorně se staráme nejen o pitný režim - na tom si zakládámemrakoplas44 wrote:OK. Děkuji.tosa_CZ wrote:Jasná věc, místo v čestné lóži nedávno dobudovaného Stadionu hejtmana Talafúse na 20 tisíc míst je Tvoje!mrakoplas44 wrote:Když se každé semi. hraje v jiný den tak se přijedu podívat na oba semi zápasy.![]()
Jen tak pro informaci(vím že je ještě čas) - velké finále se bude hrát tak že se nalosuje kdo bude hrát doma a kdo venku a při prvním zápase se nebudou zaškrtávat penalty. V případě že zápas skončí nerozhodně tak se zápas opakuje, ale na hřišti hostí a už se penalty musí zaškrtnout.![]()
Mám si vzít něco sebou na žízeň nebo je o vše postaráno.
-
PaTTTTrick
no zatím seš jediný přat. turnaj v Uterý, tak doufej, že bude ve středu v poháru těžký soupeř, protože pohár je letos priorita, jinak jde na Tebe to nejlepší co mámetosa_CZ wrote:Díky! Tobě přeju skvělý týden plný famózních výkonů a potom slabší úterýPaTTTTrick wrote:No jo, asi to bude naše premiera.. škoda že hrajeme až za tak dlouho, to do té doby zapomenu... tak ať se Ti daří...
)
-
tosa_CZ
Ne ne, to si nepřeju. Ať dorazíš v plné síle a je finále skupiny A jak má být!PaTTTTrick wrote:no zatím seš jediný přat. turnaj v Uterý, tak doufej, že bude ve středu v poháru těžký soupeř, protože pohár je letos priorita, jinak jde na Tebe to nejlepší co mámetosa_CZ wrote:Díky! Tobě přeju skvělý týden plný famózních výkonů a potom slabší úterýPaTTTTrick wrote:No jo, asi to bude naše premiera.. škoda že hrajeme až za tak dlouho, to do té doby zapomenu... tak ať se Ti daří...