Prim wrote:Primisimo FC - DBS on tour 0 - 0, pen. 8-7 (133 - 133)
S nasim dnesnim souperem jsme dokazali sehrat vyrovnanou partii diky vyssi agresivite.
Penaltovy rozstrel byl nadmiru dramaticky: je smutnou skutecnosti, ze to byl prave nas kanonyr Christophe "Mulisak" Mulisa, kdo ve druhe serii zahodil penaltu a jelikoz az do ctvrte serie nikdo nechybil, tak musel nas golman Ángel Culebras Arenas v pate serii predvest, proc je "muzem na svem miste", aby se mohlo pokracovat. Arenas se pak predvedl jeste v serii osme a bylo hotovo.
Tentokrat jsme byli stastnejsi a tak se tesime na naseho dalsiho soupere.
Blahopřeji soupeři k postupu a ke zvolené taktice ubetonuj co můžeš
Dekuji za gratulaci. Ocekaval jsem, ze budeme o dost horsi, proto jsme do toho sli tak opatrne, samotneho mne prekvapilo, ze jsme byli schopni drzet krok. Nakonec obrovsky stesti
Prim wrote:Primisimo FC - DBS on tour 0 - 0, pen. 8-7 (133 - 133)
S nasim dnesnim souperem jsme dokazali sehrat vyrovnanou partii diky vyssi agresivite.
Penaltovy rozstrel byl nadmiru dramaticky: je smutnou skutecnosti, ze to byl prave nas kanonyr Christophe "Mulisak" Mulisa, kdo ve druhe serii zahodil penaltu a jelikoz az do ctvrte serie nikdo nechybil, tak musel nas golman Ángel Culebras Arenas v pate serii predvest, proc je "muzem na svem miste", aby se mohlo pokracovat. Arenas se pak predvedl jeste v serii osme a bylo hotovo.
Tentokrat jsme byli stastnejsi a tak se tesime na naseho dalsiho soupere.
Blahopřeji soupeři k postupu a ke zvolené taktice ubetonuj co můžeš
Dekuji za gratulaci. Ocekaval jsem, ze budeme o dost horsi, proto jsme do toho sli tak opatrne, samotneho mne prekvapilo, ze jsme byli schopni drzet krok. Nakonec obrovsky stesti
Jo, to my jsme také očekávali lepší výkon , ale nějaký to zranění či doléčování po zranění trochu rozházeli sestavu a pak se i někteří hráči k utkání nedostavili ... pokuty jsem rozdal, tak snad příště předvedem co v nás je
Zatim je tu dost prekvapeni. Je dobre, ze kazdy rok jsou jini finaliste a vzdy je oc bojovat. Je to senzacni turnajek, ktery ma opravdu velmi kvalitni zastoupeni a o urovni ani nemluve.
Mazzy wrote:Zatim je tu dost prekvapeni. Je dobre, ze kazdy rok jsou jini finaliste a vzdy je oc bojovat. Je to senzacni turnajek, ktery ma opravdu velmi kvalitni zastoupeni a o urovni ani nemluve.
Je to dobré když nevíš jak to dopadne, protože moji tři kandidáti na titul jsou už venku a to nepočítám sebe.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
mrakoplas44 wrote:Pá 8 Dub 2011 (22:00 CET) Primisimo FC - ac mattt 1-2
Souper nas dnes prehral (138-136) a zaslouzene zvitezil, k cemuz mu uprimne gratuluju. Nasi jedinou branku vstrelil C. "Mulisak" Mulisa, ktery timto uzavrel svuj golovy ucet v turnaji.
mrakoplas44 wrote:Pá 8 Dub 2011 (22:00 CET) Primisimo FC - ac mattt 1-2
Souper nas dnes prehral (138-136) a zaslouzene zvitezil, k cemuz mu uprimne gratuluju. Nasi jedinou branku vstrelil C. "Mulisak" Mulisa, ktery timto uzavrel svuj golovy ucet v turnaji.
Gratuluji oběma semifinalistům k pěkným výkonům na turnaji.
Mulisákovi to bude asi stačit na první místo.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
PaTTTTrick wrote:PC Bonner - FC DAC 3-1
Výkony 136 - 121
Hrálo se v neděli ráno, v 10.00 a tak teoreticky mohli mít oba mančafty připrapraveny hráče s morálkou i fyzičkou 100. Já jsem si vzhledem k 8 přestupům v posledních pár dnech a téměř jednociferné týmové morálce nedával moc šancí, ale nechtěl jsem dát kůži zadarmo.... Ovšem soupeř, i když má agresivnější tým než já, dost šetřil na agresivitě a při rozhodčím 33% dal agresi 35%, což byl asi ten hlavní rozdíl ....
Těšíme se na finálového soupeře a jsem rád, že jsem nezklamal předzápasové předpovědi....
Gratulace oběma týmům.
PC Bonner k postupu do semifinále a FC DAC za to že se dokázal dostat až sem a to je asi spokojenost.
Mylsim ze je nacase sa vyjadrit Trochu neskoro ale predsa.
PC Bonner 3 - 1 FC DAC
Tuto velka sanca na postup nebola co som aj cakal. Super nas predbehol takmer vo vsetkych ukazovateloch a zasluzene vyhral za co mu gratulujem a prajem vela uspechov v dalsich bojoch.
Ze sme sa dostali tak daleko doteraz nechapem ako a bude to podla mna na velku dobu najvecsi uspech v tomto pohari. Som velmi zvedavi ako dopadnem v najblizsom rocniku. Ciel je minimalne postup zo skupiny
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
PaTTTTrick wrote:PC Bonner - FC DAC 3-1
Výkony 136 - 121
Hrálo se v neděli ráno, v 10.00 a tak teoreticky mohli mít oba mančafty připrapraveny hráče s morálkou i fyzičkou 100. Já jsem si vzhledem k 8 přestupům v posledních pár dnech a téměř jednociferné týmové morálce nedával moc šancí, ale nechtěl jsem dát kůži zadarmo.... Ovšem soupeř, i když má agresivnější tým než já, dost šetřil na agresivitě a při rozhodčím 33% dal agresi 35%, což byl asi ten hlavní rozdíl ....
Těšíme se na finálového soupeře a jsem rád, že jsem nezklamal předzápasové předpovědi....
Gratulace oběma týmům.
PC Bonner k postupu do semifinále a FC DAC za to že se dokázal dostat až sem a to je asi spokojenost.
Mylsim ze je nacase sa vyjadrit Trochu neskoro ale predsa.
PC Bonner 3 - 1 FC DAC
Tuto velka sanca na postup nebola co som aj cakal. Super nas predbehol takmer vo vsetkych ukazovateloch a zasluzene vyhral za co mu gratulujem a prajem vela uspechov v dalsich bojoch.
Ze sme sa dostali tak daleko doteraz nechapem ako a bude to podla mna na velku dobu najvecsi uspech v tomto pohari. Som velmi zvedavi ako dopadnem v najblizsom rocniku. Ciel je minimalne postup zo skupiny
Rád tě tu uvidím, ale budem muset trochu počkat protože další ročník bude věnován nováčkům SP.
Roman44
1FC Mrakoplaš