Tyjo teprv teď jsem si všimnul topicu k tomuhle turnaji a koukám na ty statistiky pěkná práce ve skupině jsme pěkně v závětří za pardubicema, v posledním kole si to o postup rozdáme se Sevillou, příčemž bod nám stačí, ale nic nenecháme náhodě a pošleme tam to nejlepší. Cílem zůstává se v playoff porvat o vítězství
Draha wrote:Tyjo teprv teď jsem si všimnul topicu k tomuhle turnaji a koukám na ty statistiky pěkná práce ve skupině jsme pěkně v závětří za pardubicema, v posledním kole si to o postup rozdáme se Sevillou, příčemž bod nám stačí, ale nic nenecháme náhodě a pošleme tam to nejlepší. Cílem zůstává se v playoff porvat o vítězství
Díky za pochvaly statistik. Můj topik je jediný "nedůležitý", tak se schovává dole
Super, máme nejlepšího střelce po základních skupinách Aspoň nějaký zápis do historie
V osmfinále nás čeká Pupajdi. Tento zápas nejspíše bude kopírovat současný stav v Synot lize
Čtvrtfinálový boj s panem pořadatelem je naplánován na páteční odpoledne, cílem zůstává postup a snaha oplatit východočechům ve finále skupinové porážky.
Pupajdího hoši sice hráli už od 13.min. v 10-i, ale i tak nás porazili o 2 góly Kdyby jsme proměnili penaltu a naopak letenští ne, tak by z toho mohla být remíza, tak snad příště
AC Draha Prague 1 - 1 ACS Pardubice (2:4 po pen.), 143-145
Cílem bylo dostat finálový zápas do penaltového rozstřelu, což se povedlo, nicméně více štěstí měly Pardubice, a tak slaví další titul v tomto turnaji. V příštím ročníku však chceme být ještě lepší