SP for firefox

Here you can talk about wanted and upcoming game features

Moderators: Moderator, Programmer

Locked
rosas
Coach
Posts: 40
Joined: Mon Jul 09, 2007 8:24 pm
Location: Porto/pt

SP for firefox

Post by rosas » Tue Sep 11, 2007 1:37 am

I'm asking for some changes in the game's script so as to work in firefox.

When you are using Firefox (a web browser like Internet Explorer) and visit the training page, for example, you cannot see which attributes are already maximised. (ie, attributes are not in bold)

this is one of some features of the game that are currently DISABLED at firefox!

please remember that firefox is very used nowadays and soccer project needs to be firefox-friendly!

Thanks

kayos
Assistant Coach
Posts: 11
Joined: Fri Jun 01, 2007 5:27 pm

Post by kayos » Tue Sep 11, 2007 3:12 am

works fine on my PC and I use firefox *shrug*

User avatar
krcgenk
Member of the Soccer Project Association
Posts: 7513
Joined: Mon Apr 12, 2004 4:46 pm
Location: Tongeren, Belgium
Contact:

Post by krcgenk » Tue Sep 11, 2007 8:44 am

This has allready been discussed and according to Sjarel, there's nothing he can do about this. The fact that maxed skills are not shown in red as in IE, is due to something with Firefox itself.
Playing in C.6
Manager of ReesingGenk

chapitex
Coach
Posts: 25
Joined: Fri Sep 07, 2007 6:28 pm
Location: Buenos Aires - Argentina
Contact:

Post by chapitex » Tue Sep 11, 2007 12:07 pm

krcgenk wrote:This has allready been discussed and according to Sjarel, there's nothing he can do about this. The fact that maxed skills are not shown in red as in IE, is due to something with Firefox itself.
It's not it. I'm using Firefox (2.0.0.6) and i can see the red bar for maximized players. Even with earlier versions, i never had a problem with Firefox and SP.

User avatar
Zé da Silva
Member of the Soccer Project Association
Posts: 1091
Joined: Mon Jul 31, 2006 7:55 pm
Location: 127.0.0.1
Contact:

Post by Zé da Silva » Tue Sep 11, 2007 12:14 pm

It's not the skill bars, it's that on IE the skills' names displayed in red at the Training Menu.

Image

User avatar
dawron
Team President
Posts: 806
Joined: Sat Mar 17, 2007 4:31 pm
Location: Praha, Czech republic
Contact:

Firefox was forgotten...

Post by dawron » Tue Sep 11, 2007 8:16 pm

I remember that Firefox... it wasn't bad, but I switch to IE7 after the long years of refusing it... I think that this change happened somewhere in january 2007. And it wasn't random change, but the racional one - I started to play SP at december 2006. :-)

So forget Firefox on MS operating system, it's still just an emulation of linux based code and it can't perform at 100%.

P.s.: I'm not against Firefox at all and I don't want to set up a flameware there! My PC is dualboot and under my linux (Ubuntu) I still use Firefox.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!

chapitex
Coach
Posts: 25
Joined: Fri Sep 07, 2007 6:28 pm
Location: Buenos Aires - Argentina
Contact:

Post by chapitex » Thu Sep 13, 2007 7:11 pm

Zé da Silva wrote:It's not the skill bars, it's that on IE the skills' names displayed in red at the Training Menu.

Image
Yes, FFox show that too.

In the general training page, you can't see the red letters at glance:
Image

but if you roll down the training options for each player, you can see which is maximized and which not:

Image

So, works in Firefox. This is the only bad thing i noticed. The rest works exactly (or better) than viewed in IE (any version).

Thx.

User avatar
Mikullas
Assistant Manager
Posts: 90
Joined: Fri May 25, 2007 9:36 am
Location: Pardubice / Bratislava
Contact:

Post by Mikullas » Thu Sep 13, 2007 10:37 pm

Use Opera web browser :arrow: http://www.opera.com ;)
manager: Mikullas
team: Anakondy
13.s H.1152 - 20.s D.15

Locked

Return to “Requested / Upcoming features”