Aha, tak v tom případě mačkej jen kontumace, to ostatní se samo vymažeps2512 wrote: V nejnižší lize se karty nepočítaj takže můžu mačkat jen kontumace? A mazat střelce?

Moderator: Czech Moderators
Aha, tak v tom případě mačkej jen kontumace, to ostatní se samo vymažeps2512 wrote: V nejnižší lize se karty nepočítaj takže můžu mačkat jen kontumace? A mazat střelce?
amoszamba wrote:Prý to mám napsat sem takže:
Žádám o povolení předehrávky 14.kola a to dne 11.8. v 18:00 mezi AC Youda a FC Teschen
Pozvánka poslána a již i přijata.
Dík, neboj furd to nebude, zkusím aspoň nějak dohrát tuto sezónu a pak to v cz lize balím.xixor wrote: Amosi - pokud to nebude furt, tak budiž.
PS: Všechny ty blokace nejsou až tak moc good.
oslicek wrote:1.liga se dostává do patové situace, kdy podle mě reálně hrozí, že v nejbližších kolech bude ze soutěže akorát bramboračka plná manažery nezaviněných kontumací. co s tím?
i když si vedu tresty pro svůj tým sám a podle mě to asi dělá většina manažerů, protože sme se tam od statistika trestů dočkali za čtrnáct kol asi 5x nebo 6x a z toho sem tam měl třikrát uvedené svoje hráče v trestu chybně - pořád to lze "se přizpůsobit", že nenastavím hráče, které mám skutečně v trestu ani ty, které si myslí statistik... nicméně čím méně manažerů si svoje tresty vede samo, tím více nastává možnost kontumace. až se pak zpětně dodělají tresty a dokontumují zápasy, tak nastane "úsměvná" věc. zjistím zpětně, že sem některý zápas vyhrál kontumačně a ačkoliv sem si napsal u hráčů z tohohle zápasu karty, tak ve skutečnosti se žádné nepřipočítají... čímž se dostávám do základního rozporu se statistikovými kartami a chytám jednu kontumaci za druhou a řetězovitě zákonitě chytají ostatní manažeři, kteří si můžou hlídat svoje statistiky sebelíp.
rád bych věřil našemu statistikovi kopečkářovi, že má problémy s počítačem, ale osobně sleduju asi šest topiků (A, zajímavosti, Jsi nový..., gambrinus liga, 1. liga a pohár) a ve všech vyjma toho poháru je v posledních 14 dnech aktivní... nevím, jestli je to arogance, lenost nebo co si o tom mám myslet.
1. Po dnešním kole tento tým již vyloučitČiko wrote:Pánové omlouvám se všem aktivním hráčům naší divize, ale z nedostatku času a také z frustrace, že tento manažer stagnuje jsem se rozhodl ukončit svoji manažerskou činnost na SP. Z tohoto důvodu se také odhlašuji z SP ligy. Díky a někdy třeba jinde.
A opravdu mame to pocitani ZK zapotrebi? Opravdu to nekomu dava pocit uspokojeni ze hry? Dle toho co sleduji (i sam citim) je tomu prave naopak: akorat zvolna narusta frustrace ucastniku (a patrne i statistika).kopeckar wrote:oslicek wrote:1.liga se dostává do patové situace, kdy podle mě reálně hrozí, že v nejbližších kolech bude ze soutěže akorát bramboračka plná manažery nezaviněných kontumací. co s tím?
i když si vedu tresty pro svůj tým sám a podle mě to asi dělá většina manažerů, protože sme se tam od statistika trestů dočkali za čtrnáct kol asi 5x nebo 6x a z toho sem tam měl třikrát uvedené svoje hráče v trestu chybně - pořád to lze "se přizpůsobit", že nenastavím hráče, které mám skutečně v trestu ani ty, které si myslí statistik... nicméně čím méně manažerů si svoje tresty vede samo, tím více nastává možnost kontumace. až se pak zpětně dodělají tresty a dokontumují zápasy, tak nastane "úsměvná" věc. zjistím zpětně, že sem některý zápas vyhrál kontumačně a ačkoliv sem si napsal u hráčů z tohohle zápasu karty, tak ve skutečnosti se žádné nepřipočítají... čímž se dostávám do základního rozporu se statistikovými kartami a chytám jednu kontumaci za druhou a řetězovitě zákonitě chytají ostatní manažeři, kteří si můžou hlídat svoje statistiky sebelíp.
rád bych věřil našemu statistikovi kopečkářovi, že má problémy s počítačem, ale osobně sleduju asi šest topiků (A, zajímavosti, Jsi nový..., gambrinus liga, 1. liga a pohár) a ve všech vyjma toho poháru je v posledních 14 dnech aktivní... nevím, jestli je to arogance, lenost nebo co si o tom mám myslet.
Pánové, věřte že vám nekecám a problémy byly. Už jsou asi úspěšně vyřešeny. Všichni co jste v 1.lize jste do ní nespadli z oblakou jako Majka z Gurunu a tak víte, že pokud chcete mít jistotu, tak si to musíte hlídat sami. Chcete po statistikovi aby hlídal 12 týmů, když si nejste schopni pohlídat jeden svůj? Jak už jsem psal v topiku 1.ligy, letošek je moje overtura. Pak se tohoto prestižního místa může někdo z vás chopit. Dnes budete mít výsledky v pořádku vyvěšeny, tak si to zítra ráno můžete ověřit.