prawdopodobnie jeszcze nikt...muzyk wrote:Chwileczkê panowie. To kto gra za KP Czerwoni-Rewolucja?
Dyskusja - III liga A
Moderator: Polish Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
- Member of the Soccer Project Association
masz walkower, skoro nie ma druzyny...jesli szybko sie znajdzie to ewentualnie mozecie sie dogadac o rozegranie meczu innego dnia...muzyk wrote:To z kim mam rozegraæ dzisiejszy mecz? W³a¶nie dzisiaj mia³em graæ z KP C-R, potem z jakim¶ innym, a teraz w koñcu nie mam w ogóle graæ? Jak to bêdzie liczone?pearljammer wrote:prawdopodobnie jeszcze nikt...muzyk wrote:Chwileczkê panowie. To kto gra za KP Czerwoni-Rewolucja?
"If you hate something don't you do it too..."
Mam nadzieję, że więcej już się nie namiesza. Miejsce dyskusyjnego BOTa zajmie menedżer Roti z drużyną New Port City. Jego obecność obowiązuje od 3 kolejki, a więc rozegranie meczy wcześniejszych to akt dobrej woli. Terminarz poprawiłem i mam nadzieję, że więcej robić tego nie będę. Za zamieszanie przepraszam
A co jest z Pogoni± Buszyce??? Mia³a zast±pic Czerwon± Rewolucjê, nawet mi wys³a³a zaproszenie na zaleg³y mecz z 1 kolejki. By³a w terminarzu. Nagle rozp³ynê³a siê? Co ja mam zrobiæ z tym meczem?
@EDIT - dobra doczyta³em co z nimi. Kurcze, ale ba³agan... Ciekawe ile z trenerów zaakceptowa³o zaproszenia od Pogoni...
@EDIT - dobra doczyta³em co z nimi. Kurcze, ale ba³agan... Ciekawe ile z trenerów zaakceptowa³o zaproszenia od Pogoni...
Zespó³ - Zlotno Lodz SSA
Menad¿er - Halif
W razie po¿aru, lub wojny ew. kontakt GG:2159245
Menad¿er - Halif
W razie po¿aru, lub wojny ew. kontakt GG:2159245
Proszê o poprawienie wyników w tabeli. Pisa³em ju¿ kilkakrotnie, ale widzê, ¿e nikt nie s³ucha, wiêc napiszê jeszcze raz:
FC Atak 3 - 2 Cieplewo Gnidy
link do tego meczu
drugi mecz:walkower dla mnie bo nie by³o druzyny do rozegrania meczu.
Cieplewo Gnidy 3 - 1 Anioly link do tego meczu
A na dzisiaj jeszcze nie dosta³em zaproszenia i podejrzewam, ¿e ju¿ nie dostanê, a jak dostanê to nie zaakceptujê, bo ju¿ mnie nie bêdzie na SP. Wiêc podejrzewam, ¿e bêdzie kolejny walkower dla mnie.
Czy teraz wszystko gra?
2 mecze wygrane, 1 przegrany.
Oczywi¶cie proszê o zmiany w tabeli, je¿eli nikt nie ma ¿adnych zastrze¿eñ.
FC Atak 3 - 2 Cieplewo Gnidy
link do tego meczu
drugi mecz:walkower dla mnie bo nie by³o druzyny do rozegrania meczu.
Cieplewo Gnidy 3 - 1 Anioly link do tego meczu
A na dzisiaj jeszcze nie dosta³em zaproszenia i podejrzewam, ¿e ju¿ nie dostanê, a jak dostanê to nie zaakceptujê, bo ju¿ mnie nie bêdzie na SP. Wiêc podejrzewam, ¿e bêdzie kolejny walkower dla mnie.
Czy teraz wszystko gra?
2 mecze wygrane, 1 przegrany.
Oczywi¶cie proszê o zmiany w tabeli, je¿eli nikt nie ma ¿adnych zastrze¿eñ.
Nie. Jak jego obecno¶æ mo¿e obowi±zywaæ od trzeciej kolejki, jak on przyszed³ w³a¶nie w srodê(3 kolejka). A wiêc przys³a³ do mnie wiadomo¶æ czy ja chcê rozegraæ z nim mecz, ale ja nie mog³em, bo mia³em ju¿ zaakceptowany z Pogoñ Buszczce czy jako¶ tak. A pozatym nie chcia³em ju¿ wiêcej mieszaæ. Dlatego proszê o zaakceptowanie mojej poprzedniej wiadomo¶ci.merridas wrote:Mam nadziejê, ¿e wiêcej ju¿ siê nie namiesza. Miejsce dyskusyjnego BOTa zajmie mened¿er Roti z dru¿yn± New Port City. Jego obecno¶æ obowi±zuje od 3 kolejki, a wiêc rozegranie meczy wcze¶niejszych to akt dobrej woli. Terminarz poprawi³em i mam nadziejê, ¿e wiêcej robiæ tego nie bêdê. Za zamieszanie przepraszam
Wiadomo¶æ wys³a³em do Ciebie w niedziele i mi nie raczy³e¶ odpisaæ.muzyk wrote:Nie. Jak jego obecno¶æ mo¿e obowi±zywaæ od trzeciej kolejki, jak on przyszed³ w³a¶nie w srodê(3 kolejka). A wiêc przys³a³ do mnie wiadomo¶æ czy ja chcê rozegraæ z nim mecz, ale ja nie mog³em, bo mia³em ju¿ zaakceptowany z Pogoñ Buszczce czy jako¶ tak. A pozatym nie chcia³em ju¿ wiêcej mieszaæ. Dlatego proszê o zaakceptowanie mojej poprzedniej wiadomo¶ci.merridas wrote:Mam nadziejê, ¿e wiêcej ju¿ siê nie namiesza. Miejsce dyskusyjnego BOTa zajmie mened¿er Roti z dru¿yn± New Port City. Jego obecno¶æ obowi±zuje od 3 kolejki, a wiêc rozegranie meczy wcze¶niejszych to akt dobrej woli. Terminarz poprawi³em i mam nadziejê, ¿e wiêcej robiæ tego nie bêdê. Za zamieszanie przepraszam
Je¶li mia³by¶ czas i ochotê to mo¿emy rozegraæ ten zaleg³y mecz w jakim¶ dogodnym terminie?
PS. Terminarz Ligi III A zosta³ ju¿ rozpisany i mo¿na wysy³aæ zaproszenia.
Dru¿yna : New Port City
Sezon 22 : H.410 (6) / LP III A (10)
Sezon 23 : H.410 (3) / LP IV A (2)
Sezon 24 : H.410 (1) / LP III A (?)
Ok. W sobotê mam mecz wyjazdowy w lidze, ale jeszcze nie dosta³em zaproszenia,
wiêc je¶li do jutra nie dostanê to wtedy wieczorem mo¿emy siê zgadaæ i wys³aæ zaproszenie na sobotni mecz.
W celu u³atwienia kontaktu odezwij siê do mnie na gg: 3621305 (bêdê jutro po 15)
wiêc je¶li do jutra nie dostanê to wtedy wieczorem mo¿emy siê zgadaæ i wys³aæ zaproszenie na sobotni mecz.
W celu u³atwienia kontaktu odezwij siê do mnie na gg: 3621305 (bêdê jutro po 15)
Dru¿yna : New Port City
Muzyk, po pierwsze wasz mecz jest z 2 kolejki a nie z 3.
Po drugie w odpowiednim poście dotyczącym 2 kolejki, nie ma wzmianki, że masz wygrać walkowerem, robiąc tabelę sprawdziłem wyniki brakujące i u ciebie żadnego meczu nie bylo więc było 0:0 vo. jak widzę często odwiedzasz forum, to mogłem napisać.
Po trzecie te dwa mecze co napisałeś są jakie są.
Po czwarte wiadomość o dołaczenie New Port do ligi napisałem w niedzielę 23, czyli dzień po zakończeniu 2 kolejki.
Wiem że namieszalem i tej strony przepraszam, ale teraz w lidzę będą dwa kolejne boty i boję się brać kolejne drużyny z lawki, bo pewnie bedą problemy. Jak rozegracie z NEW PORT ten mecz, to będzie on uwzględniony napewno. Za dwa dni będzie tabela kolejnej rundy.
Po drugie w odpowiednim poście dotyczącym 2 kolejki, nie ma wzmianki, że masz wygrać walkowerem, robiąc tabelę sprawdziłem wyniki brakujące i u ciebie żadnego meczu nie bylo więc było 0:0 vo. jak widzę często odwiedzasz forum, to mogłem napisać.
Po trzecie te dwa mecze co napisałeś są jakie są.
Po czwarte wiadomość o dołaczenie New Port do ligi napisałem w niedzielę 23, czyli dzień po zakończeniu 2 kolejki.
Wiem że namieszalem i tej strony przepraszam, ale teraz w lidzę będą dwa kolejne boty i boję się brać kolejne drużyny z lawki, bo pewnie bedą problemy. Jak rozegracie z NEW PORT ten mecz, to będzie on uwzględniony napewno. Za dwa dni będzie tabela kolejnej rundy.
Nie przepraszaj, bo to nie twoja wina, ¿e ci±gle co¶ siê dzieje w lidze. Jedni przychodz± drudzy odchodz±... Masz racjê z t± dat±. Ja ¼le przeczyta³em. Dzisiaj rozgrywamy mecz o 22 i teraz wszystko bêdzie OK!merridas wrote: Wiem ¿e namieszalem i tej strony przepraszam, ale teraz w lidzê bêd± dwa kolejne boty i bojê siê braæ kolejne dru¿yny z lawki, bo pewnie bed± problemy. Jak rozegracie z NEW PORT ten mecz, to bêdzie on uwzglêdniony napewno. Za dwa dni bêdzie tabela kolejnej rundy.
Tylko teraz bêdziesz to musia³ jako¶ uwzglêdniæ w tabeli. Na pewno przegram, wiêc niepotrzebnie siê burzê o to wszystko. Tak¿e wynik wklejê ja albo Roti.