można ale na razie nie ma chętnychpodbe wrote:Nie rozumię gości którzy chcieli grać w lidze a teraz wysyłam zaproszenie(z info mecz LP) i gość odrzuca.Można ich zastąpić innymi zespołami którym zależy na LP?

Moderator: Polish Moderators
można ale na razie nie ma chętnychpodbe wrote:Nie rozumię gości którzy chcieli grać w lidze a teraz wysyłam zaproszenie(z info mecz LP) i gość odrzuca.Można ich zastąpić innymi zespołami którym zależy na LP?
podbe wrote:Nie rozumię gości którzy chcieli grać w lidze a teraz wysyłam zaproszenie(z info mecz LP) i gość odrzuca.Można ich zastąpić innymi zespołami którym zależy na LP?
Zgodnie natomiast z moja informacją wiedziałem o tym. Ty jesteś kolejnym dowodem na moje racje, razem kombinujecie, tolerujesz jego kombinacje, wiec jesteś też oszustem, a mało zamiast się zabrać do roboty to tylko konsumujecie naszym kosztem swoje profity, bez wkładu pracy na rzecz tej ligi.WojT wrote:Zgodnie z moją informacją podaną na forum w temacie: WYNIKI - II LIGA - 4 kolejka dostajesz bana na 2 tygodnie. Pismo w tej sprawie poszło już do administratorów forum.
WojT wrote:Zgodnie z moją informacją podaną na forum w temacie: WYNIKI - II LIGA - 4 kolejka dostajesz bana na 2 tygodnie. Pismo w tej sprawie poszło już do administratorów forum.
WojT wrote:Tabela jest dawno zrobiona - jak byś nie był taki zawzięty to dawno byś to odkrył.
Chciałbym się dowiedzieć !!! dlaczego ??? terminarz jest opracowany tak jak jest, czyli dlaczego nie gra się w drugiej rundzie meczy według tej samej kolejności co w pierwszej tylko ze zmiana gospodarza !!!! gdyby przypadkiem organizatorzy myśleli, że ja nie wiem dlaczego ??? to mogę wam organizatorom tą kombinacje odsłonić !!!!!WojT wrote:II liga:
Terminarz dla II ligi
UWAGA! - chwilowo terminy dwóch pierwszych kolejek są poprawne - dotyczy to również wszystkich lig- postaram się jak najszybciej to poprawić
III liga A:
Terminarz dla III ligi A
III liga B:
Terminarz dla III ligi B