Co dalej z IV B ?
Nie mamy prowadz±cego, tabeli od kilku kolejek ju¿ nie ma..
Zbli¿amy siê do koñca a nadal nie wiadomo kto awansuje a kto bêdzie gra³ bara¿
Dru¿yna : New Port City
Sezon 22 : H.410 (6) / LP III A (10)
Sezon 23 : H.410 (3) / LP IV A (2)
Sezon 24 : H.410 (1) / LP III A (?)
Roti wrote:Co dalej z IV B ?
Nie mamy prowadz±cego, tabeli od kilku kolejek ju¿ nie ma..
Zbli¿amy siê do koñca a nadal nie wiadomo kto awansuje a kto bêdzie gra³ bara¿
Choæ nie jestem moderatorem tej ligi jutro postaram siê (nie obiecuje) to podliczyæ i zobaczê co z tego wyjdzie.
Turniej Poland Lublin XXIV- ZAPRASZAM ZAPISY TUTAJ
ja moge pomóc w razie problemów , dobrze ze wogule chce ktos to podliczyc
i podpowiem tak , pierwsze kolejki sa na sp-poland a na forum od 7 kolejki to wez wyniki od 1-7 kol. z sp poland reszte kolejek patrz na forum i wpisuj te wyniki co sa a jak nie ma wyjasnienie w danym meczu to obustronny walk. POWODZENIA
KajTeK wrote:ja moge pomóc w razie problemów , dobrze ze wogule chce ktos to podliczyc
i podpowiem tak , pierwsze kolejki sa na sp-poland a na forum od 7 kolejki to wez wyniki od 1-7 kol. z sp poland reszte kolejek patrz na forum i wpisuj te wyniki co sa a jak nie ma wyjasnienie w danym meczu to obustronny walk. POWODZENIA
Wiem No tak na pewno bym nie czeka³ teraz na jakie kolwiek wyja¶nienia jak w sobotê koniec sezonu.
Turniej Poland Lublin XXIV- ZAPRASZAM ZAPISY TUTAJ
Przyznajê siê bez bicia - moja wina - niestety nie mia³em ostatnio czasu aby wpisywaæ wyniki na sp-poland - nawet nie mia³em za bardzo czasu na soccerproject - straci³em przez to zawodnika.
Jak kto¶ podliczy - prosi³bym o wpisanie wyników w poszczególnych kolejkach - w miarê wolnego czasu powrzucam wszystko na sp-poland. Potrzebne to bêdzie pó¼niej do opisania historii ligi.
Team: Real Jaworzno
Nick: bezimienny
Division: E.17
Jako że MC Pruszków oddała już za dużo walkowerów, a na ławce rezerwowej pozostał 1 zespół - to od najbliższej kolejki zespół Bayern München F.C - menadżer: Patrick11 - liga: H.1412 zastępuje MC Pruszków.
pomylilem sie i wyslalem druzynie halaski dwa zaproszenia i on oby dwa przyjal, dlatego do ligi IV bedzie liczyl sie mecz z godziny 14(zeby nie bylo sytuacji ze on w jednym wygral a w drugim ja i nie wiadomo ktory wynik wazny)
Jako że MC Pruszków oddała już za dużo walkowerów, a na ławce rezerwowej pozostał 1 zespół - to od najbliższej kolejki zespół Bayern München F.C - menadżer: Patrick11 - liga: H.1412 zastępuje MC Pruszków.
trzeba z nim grać mecze, w których mc pruszków dał walkowera?
Zgodnie z regulaminem drużyna zastępująca drużynę usuniętą przejmuje dorobek punktowy i bramkowy poprzedniej ekipy.
Jedynie można uwzględnić mecze, w których obaj menadżerowie wyrażą zgodę na rozegranie tego meczu i podadzą to na forum (przynajmniej 1 z nich).