Ty jestes chory, nie ma co do tego watpliwosci....ponoc zglaszales juz nie raz adminom, i jakos mnei nie zablokowali....jak moge kogos zmusic do czegos? tylko idiota by sie dal...moze nim jestes? to ze ja Cie nie przyjmowalem to nie znaczy, ze nie moge usunac, ja jestem odpowiedzialny z Wojtem za LP wiec wlasnie to robie, nie wysilaj sie, Twoj czas sie tu skonczyl!
Aha, za ten turniej, ktory utworzyles, czy tam tworzysz, niewazne, w ktorym mnie obraziles, zostales zgloszony wlasnie do bana w grze, zatem zegnam.
A, i zeby bylo smieszniej, nie robilismy ze soba zadnych transferow, sprawdzilem i Twoja, i Moja historie, kolejny dowod na to, ze normalny to Ty nie jestes...wiec smialo zglaszaj mnie adminom, ze sprzedalem Ci kogos...zalosny jestes...
iletlovein wrote:A za co jego drużyna ma zostać usunięta z polskiej ligi? za to że popadł w konflikt z jakimś modem czy Bóg wie kim? to widzę, że rok minął, ale ta sama grupka decyduje o losach tej pożal się ligi. Barachło, no niestety.
Konflikt? Ten czlowiek jest chory, bo nie dosc, ze nie ja decydowalem o moim awansie, to pisalem, ze moge wrocic do III ligi skoro go tak bardzo boli, ze nigdy w II lidze nawet nie bedzie, robi chore jazdy, ciagle oczernia mnie i Wojta. Sprawa zostala oddana do adminow gry, zostanie zablokowany na forum, z LP wyrzucony i tyle w tym temacie, bedzie mnie dalej oczernial i obrazal to i wyleci z samej gry. Koniec.