Slm arkadaşar,
Öncelikle herkese hoşgeldiniz demek istiyorum. Sonunda Türk forumumuza kavuştuk. Bütün Türk SoccerProject oyuncularını forumumuza bekliyoruz. Herhangi bir sorununuz olursa bana mesaj atabilirsiniz. Elimden geldiğince yardım etmek isterim.
Turkish SoccerProject Association
Hosgeldiniz
Moderator: Turkish moderators
Hosgeldiniz
Hysteria
Turkish Moderator
Turkish Moderator
evet sonunda yeni kayýt olanlarýn %60 ý form yok die býraktýalr çünkü oyunu anlamak biraz zor oluyo bazýlarýna göre ben 1 aydýr oynuyom varýmý yoðumu verdim oyuna 8 yýldýr online oyun oynarým ama þimdiye kadar bukadar mantýklý oyun görmedim:D diðer oyunlardan 20 ye yakýn arkadaþýmý buraya geçirdim sjarel e de form için bikaç mesaj attým oda saolsun yardýmcý oldu formu açtý þimdi amacýmýz formuþ iþlemesi aktif olmasý ben oyunda tek tek mesaj atýcam ekibimede söledim daðalýp tüm türklere mesaj atacaz amaç birlik olmak herkeze iyi oyunlar...
Soccer is my life Project is my future
Re: Hosgeldiniz
yukarıda okuduklarınız fi tarihine ait mesajlardır. AC moonspell kardeşimiz oyunu bırakalı neredeyse üç ay oluyor. hala özlemle hatırlıyoruz kendisini.
bende sizi özlemle anıyorum sedat abi
Soccer is my life Project is my future
öncelikle hepinize keyifli forumlar , iyi oyunlar diyorum aranıza bugün katıldım oyun hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim hoş vakit geçireceğimizi umuyorum...
şimdilik hoşcakalın!!!
öncelikle hepinize keyifli forumlar , iyi oyunlar diyorum aranıza bugün katıldım oyun hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim hoş vakit geçireceğimizi umuyorum...
şimdilik hoşcakalın!!!
Arkadaşlar galatasaray_2000 takımım banlandı. galatasaray_2001 takımı açıldı ve benim transfer listesine eklediğim oyuncuyu satın aldığı için takımı süresiz banladılar. Burada türk moderatör yok mu ? galatasaray_2001 bu takımın varlığından haberim bile yok. Transfer parasını ödeyen takımla alakam yok benim takımımı neden banlıyorlar anlayamadım ... !!!
-
- Team Board Member
tüh üzüldüm hesapta o takım a ligine çıkacaktı zuhaaa