:)

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

DoTy
Team President

Post by DoTy »

eu zic k e bine si de laudat faptul k a incercat omu sa ajute a vazut el asa k nu e bine sa faci multe transferuri si a vrut sa dea 1 sfat asta e important gestu k a incercat omu sa ajute k nu stie cum sa faca k na fost invatat asta e partea a 2-a mai tarziu o sa isi dea seama si poate o sa te ajute cu niste ideei mai stralucite :D
Image
barosanu
Team Manager

Post by barosanu »

ba!!! fac pariu .....
"daca vrei chesti tactci prosti zimi mie ca tzi le stiu pe toate"

daca ne urmaresti mestere nu te judecam doar radem si noi putin de mesajul tau

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fooarte amuzant, la fel ca si faza cu sadismu :)) deci fac pariu ca omu chiar le stie tacticile :)) dar intai sa ajunga si el in d sau c apoi sa e ferim de el, cat despre ce stie,,,chit ca stie tactica reala , in sp fara spmt si aspt nu cred ca poate face el tactici mai bune ca alea recomandate de programel
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Post by kennyanu »

warchilde wrote:bine intentionat????? unul din H sa ii scrie asa ceva unuia din A.....daca a fost bine intentionat inseamna ca e prost de impunge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ia uite cine se da zmeu :roll:...ce ai cu omu ma?...incearca sa dea si el un sfat. bravo lui. oprescule dak stii ce e bine pt tine, ar fi cazu sa ii raspunzi frumos la mesaj si sa ii dai sfaturi, mai tarziu vei avea nevoie de el(de tinerii lui in special) :wink:
Revenit :)
mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

@Barosane: lasa mah ca nici cu tine si CF-ul ala neantrenat pe care ceri 30M nu mi-e rusine. :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”