!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Alexc.
Team Manager

Post by Alexc. »

am o intrebare
cand incepe noul sezon...eu lam terminat pe acesta pe locul 8 in H si eu o sa fiu tot in el sau in altul ?
multumesc!

p.s.lam editat e mai bn ?
Last edited by Alexc. on Sat Dec 08, 2007 10:50 am, edited 1 time in total.
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

si eu ti-as multumi daca ti-ai edita mesajul, pentru ca nu inteleg nimic. in ce limba ai scris?
apoi as fi bucuros sa-ti raspund.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Alexc. wrote:am o intrebare
cand incepe noul sazon... ui lam term pe asata pa 8 in H si o safiu tot in el sau in altul ?
multumesc
Esti moldovean? :lol:

Oricum, dupa ce iti editezi mesajul, te duci in joc si te loghezi apoi nu faci nimic, cauti ceva scris cu albastru si acolo gasesti raspunsul tau.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Kosmin

Post by Kosmin »

ai cai raspund eu , sper ca-i inteleg limba :lol: :lol: app ce limba e :twisted: :twisted:

sezonul incepe luni 17 decembrie 2007 , si vei fi tot in aceeasi serie de H :P
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cercel_jr wrote:Esti moldovean? :lol:
cred ca e de prin alba sau sibiu dupa "ui". oricum de prin zona respectiva, alba, sebes, medias, blaj. pe acolo se foloseste ... dar asta oricum nu are importanta, ca poti folosi vorbirea oricarei zone din Romania si tot ne intelegem daca e folosita corect.

pe mine zona "sazon... ui lam term pe asata pa 8" m-a innebunit. Adica daca vrei sa fii ajutat, macar respecta-i pe cei care citesc mesajul, e bataie de joc sa scrii in halul asta :( nu ma leg doar de gramatica, ca deh, nu toti au facut la scoala. dar un minim de bunavointa acolo ...
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:
cercel_jr wrote:Esti moldovean? :lol:
cred ca e de prin alba sau sibiu dupa "ui". oricum de prin zona respectiva, alba, sebes, medias, blaj. pe acolo se foloseste ... dar asta oricum nu are importanta, ca poti folosi vorbirea oricarei zone din Romania si tot ne intelegem daca e folosita corect.

pe mine zona "sazon... ui lam term pe asata pa 8" m-a innebunit. Adica daca vrei sa fii ajutat, macar respecta-i pe cei care citesc mesajul, e bataie de joc sa scrii in halul asta :( nu ma leg doar de gramatica, ca deh, nu toti au facut la scoala. dar un minim de bunavointa acolo ...
Pai eu de "sazon" m-am luat. Un sazon, doua sazoani. :twisted:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Tito
Team President

Post by Tito »

Alexc. wrote:am o intrebare
cand incepe noul sazon... ui lam term pe asata pa 8 in H si o safiu tot in el sau in altul ?
multumesc
scrie si in dreapta sus (cu negru, mic), fie ca esti logat ori nu:

Sezon XX [XX/63] - zi luna an - ora:minute:secunde CET

cand vezi ca indica [63/63] inseamna ca e ultima zi a sezonului XX. pe viitor orienteaza-te in functie de asta :wink:
Alexc.
Team Manager

Post by Alexc. »

cred ca plang
sunt din BV pt voi si daca va luati de scrisul meu nu eu am scris si varamiu kre l-am sunat ca era la mine acasa ..... poveste lunga si il editez imediat
Last edited by Alexc. on Sat Dec 08, 2007 11:47 am, edited 2 times in total.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

mult mai bine. tine cont si ca "lam" este de fapt "l-am" si e aproape perfect. l-am editat = pe el am editat

multumesc.

p.s. as fi fericit si daca nu ai mai face economie la litere (respectiv nu ai folosi limbaj mirc/mess). bn=bine. doar 2 litere in plus. dar cata vreme in rest scrii mai atent, se intelege/accepta si asa.
Alexc.
Team Manager

Post by Alexc. »

si inca ceva..... as dori ca sa imi fac echipa mai buna am 11 oferte...... da nu mai poate Scoutul ... e doar al meu sau la toti .. precizez ca este de 100%
bunicutzu

Post by bunicutzu »

11 este numarul maxim de jucatori pe care ii poti oferta. cu scout 100%.
Alexc.
Team Manager

Post by Alexc. »

multumesc
si eu stiu ca un jucator sta pe lista de transferuri o saptamana..
e saptamana de le care managerul lui la pus pe lista sau o saptamana de la ultima licitatie?
Kosmin

Post by Kosmin »

Alexc. wrote:multumesc
si eu stiu ca un jucator sta pe lista de transferuri o saptamana..
e saptamana de le care managerul lui la pus pe lista sau o saptamana de la ultima licitatie?
o saptamana de cand ii pus pe lista, iar daca in ultima de zi se mai licteaza , se mai prelugeste cu inca o zi
Tito
Team President

Post by Tito »

nu am avut niciodata rabdare sa urmaresc... va intreb si eu ceva:

un jucator are o prestatie mai buna intr-un meci cand are conditie 98% si moral 100% SAU cand are conditie 100% si moral 98%?
Alexc.
Team Manager

Post by Alexc. »

am o intrebre........... am avut o echipa .. si am luat ban..recunosc ca lam luat pe drept... da inca nu sa dus manageru si io tot primesc rapoarte de meci dar stiu ca in nustiu cate saptamani in care nu intru dapa aia mi se deleteaza darr problema e ca arate ca are SPFA eu nu am folosit ce sa intamplat?? o sa platesc ceva?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”