totusi pana la final am mai recuperat doar din locurile in clasament terminind campionatul pe locul patru la cinci puncte de locul trei, destul de departe dar asta e

Moderator: Romanian Moderators
Dar vezi tu...ca cei de la coada sunt cei mai buni deobiceiBlack_eagle wrote:aha... sunt pe 2 in F 178.deci am inceput cu dreptul
![]()
primul meci e mai usor cu arbitru mai liber asa ca de incurajare.
absolut corect.m-am uitat prin liga si daca ma misc repede cu niste tranferuri in tur , pana la sfarsit pot si promova. oricum eu as vrea n loc 5-6 la care nu am nici o emotie. de fapt cat mai bun ca sa iau si bani la sfarsit...dar nu am de gand sa promovezSpawn_9 wrote:este in functie de cal globala.. care nu e relevanta.. daca am 20 de jucatori de peste 85% si inca vreo 10 neantrenati o sa am cal echipei slaba... mai mica decat cineva care are 35 de jucatori de 76-77%..
Daca imi merge bine treaba ce am inceput-o acuma, in 3 sezoane sunt in B3, poate urci tu in A pana atunci ca nu vreau sa ma bati chiar tu.bunicutzu wrote:eu sunt pe 6. deci pe loc retrogradabilsper sa fiu in primii 5 la final, totusi ... primul meci am cu un roman, proaspat venit la mine in liga, manager mane. are o echipa buna, poate putin cam agresiva. as fi preferat sa joc cu el mai incolo, sa aiba niste suspendati
asa, va fi foarte greu.
in alta ordine de idei, anul trecut eram 3 romani, acum suntem 4. Oprescu, Jordao, Mane si cu mine. Mai astept si pe altii
edit: hehe, pe cine vad prin C8salutare cercel_jr
ce faci, vii in B3?
Eu cel mai probabil voi pica. Acum am TS 62% si inca 7 transferuri in curs.bunicutzu wrote:eh lasa, ciuca batailor nu o sa fii. tu joaca la victorie fiecare meci si apoi vezi tu unde ajungi.
am vazut ca in C7, C8 si C9 sunt doar 2 romani. tu si inca unul in C7. asa ca sezonul viitor nu pot urca prea multi. si cum oprescu se pare ca va cobori si el ... poate te intalnesti cu el sezonul urmator daca ramai pe locsper sa nu mai pice alt roman