Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

jully
Team President

Post by jully »

dupa ce la un moment dat urcasem pe locul 2 la 4 puncte de lider a urmat o perioada in care nu am avut cum sa ma ocup prea atent de echipa si m-am trezit pe locul 7 la 12 puncte de lider :shock:
totusi pana la final am mai recuperat doar din locurile in clasament terminind campionatul pe locul patru la cinci puncte de locul trei, destul de departe dar asta e :roll:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Ha, sunt pe locul 3 in C8, asta este cel mai bun loc pe care voi fi sezonul acesta. :wink: :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Black_eagle

Post by Black_eagle »

aha... sunt pe 2 in F 178. :roll: deci am inceput cu dreptul :D :D primul meci e mai usor cu arbitru mai liber asa ca de incurajare.
Image
Image
sergiu007

Post by sergiu007 »

Black_eagle wrote:aha... sunt pe 2 in F 178. :roll: deci am inceput cu dreptul :D :D primul meci e mai usor cu arbitru mai liber asa ca de incurajare.
Dar vezi tu...ca cei de la coada sunt cei mai buni deobicei :D asa se claseaza in liga la inceput de sezon...esti pe 2 acu...inseamna ca esti peunltimul in liga ca si calitate :D sa ai grija si noroc sa te mentii ;)
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

este in functie de cal globala.. care nu e relevanta.. daca am 20 de jucatori de peste 85% si inca vreo 10 neantrenati o sa am cal echipei slaba... mai mica decat cineva care are 35 de jucatori de 76-77%..
bunicutzu

Post by bunicutzu »

si in general ideal este sa fii mai jos si sa joci primul meci acasa cu primul loc (sau macar unul din primele locuri). vin mai multi fani la stadion :D
Alexc.
Team Manager

Post by Alexc. »

imi zice cineva dak pot intra cu echipa mea in G (cre ca in momentul asta NU da pan la sfarsitu campionatului)

MAnager AlexChetro- echipa Ghimbav 2007 :twisted:
mosmartin

Post by mosmartin »

Eu sunt pe locul 16. :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

mosmartin wrote:Eu sunt pe locul 16. :lol: :lol:
Cel mai tare esti. :wink:

bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu sunt pe 6. deci pe loc retrogradabil :D sper sa fiu in primii 5 la final, totusi ... primul meci am cu un roman, proaspat venit la mine in liga, manager mane. are o echipa buna, poate putin cam agresiva. as fi preferat sa joc cu el mai incolo, sa aiba niste suspendati :) asa, va fi foarte greu.
in alta ordine de idei, anul trecut eram 3 romani, acum suntem 4. Oprescu, Jordao, Mane si cu mine. Mai astept si pe altii :)

edit: hehe, pe cine vad prin C8 :) salutare cercel_jr :) ce faci, vii in B3? :D
Alexc.
Team Manager

Post by Alexc. »

cercel_jr wrote:
mosmartin wrote:Eu sunt pe locul 16. :lol: :lol:
Cel mai tare esti. :wink:
ios pe 14 da trebuie sa fiu pe 15 deci cred ca intru in G
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Spawn_9 wrote:este in functie de cal globala.. care nu e relevanta.. daca am 20 de jucatori de peste 85% si inca vreo 10 neantrenati o sa am cal echipei slaba... mai mica decat cineva care are 35 de jucatori de 76-77%..
absolut corect.m-am uitat prin liga si daca ma misc repede cu niste tranferuri in tur , pana la sfarsit pot si promova. oricum eu as vrea n loc 5-6 la care nu am nici o emotie. de fapt cat mai bun ca sa iau si bani la sfarsit...dar nu am de gand sa promovez
Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:eu sunt pe 6. deci pe loc retrogradabil :D sper sa fiu in primii 5 la final, totusi ... primul meci am cu un roman, proaspat venit la mine in liga, manager mane. are o echipa buna, poate putin cam agresiva. as fi preferat sa joc cu el mai incolo, sa aiba niste suspendati :) asa, va fi foarte greu.
in alta ordine de idei, anul trecut eram 3 romani, acum suntem 4. Oprescu, Jordao, Mane si cu mine. Mai astept si pe altii :)

edit: hehe, pe cine vad prin C8 :) salutare cercel_jr :) ce faci, vii in B3? :D
Daca imi merge bine treaba ce am inceput-o acuma, in 3 sezoane sunt in B3, poate urci tu in A pana atunci ca nu vreau sa ma bati chiar tu. :twisted: :lol:

Eu nu am nici un roman in liga mea. :(
O sa cam fiu ciuca batailor sezonul asta. :lol:

bunicutzu

Post by bunicutzu »

eh lasa, ciuca batailor nu o sa fii. tu joaca la victorie fiecare meci si apoi vezi tu unde ajungi.
am vazut ca in C7, C8 si C9 sunt doar 2 romani. tu si inca unul in C7. asa ca sezonul viitor nu pot urca prea multi. si cum oprescu se pare ca va cobori si el ... poate te intalnesti cu el sezonul urmator daca ramai pe loc :) sper sa nu mai pice alt roman
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:eh lasa, ciuca batailor nu o sa fii. tu joaca la victorie fiecare meci si apoi vezi tu unde ajungi.
am vazut ca in C7, C8 si C9 sunt doar 2 romani. tu si inca unul in C7. asa ca sezonul viitor nu pot urca prea multi. si cum oprescu se pare ca va cobori si el ... poate te intalnesti cu el sezonul urmator daca ramai pe loc :) sper sa nu mai pice alt roman
Eu cel mai probabil voi pica. Acum am TS 62% si inca 7 transferuri in curs.
Si vor mai pleca si veni cam 10 jucatori.
Sper doar ca voi putea sa-mi recapat TS-ul intr-un singur sezon. :roll:

Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”