Evandro Adauto wrote:ktosi sa aj pokusal volat hraca cez skype niee ? davno ale nejsom si isty
to bylo ivo008 ten mu volal pøes skype a pak se divill, že se mu nemùže dovolat

Moderator: Czech Moderators
JJ ten Ivo008 ale už nehráá SP neviem ho nájspsc wrote:Evandro Adauto wrote:ktosi sa aj pokusal volat hraca cez skype niee ? davno ale nejsom si isty
to bylo ivo008 ten mu volal pøes skype a pak se divill, že se mu nemùže dovolat![]()
![]()
![]()
no to mì musím se pøiznat vùbec nenapadlokrup72 wrote:A není to prostì tím, že došla nabídka? Že všechny zápasy na ten termín už jsou rozebraný?Papa Bouba Diop wrote:zajímalo by mì jak je možný, že si teï v poolu nemùžu vybrat soupeøe na 14:00 když to na konci sezony šlo i pár minut pøed danou simulací?
Staèí èíst FAQ....Patros01 wrote:cus chtel bych se zeptat co je to vlastne ta skyta. Na internetu sem si na to nasel pocitadlo a vysla mi u hrace skyta 94.5.To znamena ze se mi ten dany hrac vytrenuje na celkove 94.5?
3. Co to je skrytá dovednost?
Skrytá dovednost je další z faktorù celkového výkonu hráèe. Stejnì jako obì hlavní charakteristiky se do celkového výkonu poèítá s dvojnásobnou vahou. Nejlépe ji lze zjistit v programu SMPT, pøípadnì pomocí prográmku na stránkách hráèe Krup72 (http://soccerproject.wz.cz/?pg=skryta), pøípadnì matematickým výpoètem. Skrytá dovednost se v prùbìhu vývoje hráèe nemìní, zùstává po celou dobu stejná (jednotlivé výkyvy jsou pouze nepøesnosti mìøení díky zaokrouhlování).
dik, ale moc to nechapuNetris1 wrote:Staèí èíst FAQ....Patros01 wrote:cus chtel bych se zeptat co je to vlastne ta skyta. Na internetu sem si na to nasel pocitadlo a vysla mi u hrace skyta 94.5.To znamena ze se mi ten dany hrac vytrenuje na celkove 94.5?3. Co to je skrytá dovednost?
Skrytá dovednost je další z faktorù celkového výkonu hráèe. Stejnì jako obì hlavní charakteristiky se do celkového výkonu poèítá s dvojnásobnou vahou. Nejlépe ji lze zjistit v programu SMPT, pøípadnì pomocí prográmku na stránkách hráèe Krup72 (http://soccerproject.wz.cz/?pg=skryta), pøípadnì matematickým výpoètem. Skrytá dovednost se v prùbìhu vývoje hráèe nemìní, zùstává po celou dobu stejná (jednotlivé výkyvy jsou pouze nepøesnosti mìøení díky zaokrouhlování).
Je to prostì další vlastnost. Jde o ní øíct:Patros01 wrote:dik, ale moc to nechapuxd
aha takze je to vlastne neco jako treti hlavni skill?krup72 wrote:Je to prostì další vlastnost. Jde o ní øíct:Patros01 wrote:dik, ale moc to nechapuxd
- je nemìnná, dejme tomu by se jí mohlo øíkat i "talent hráèe"
- není vidìt ve výpisu ve høe
- má dvojnásobnou váhu, než normální (takže stejnou jako hlavní) skilly
- výpoèet není pøesný, jsou v nìm zaokrouhlovací chyby cca +-3