Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
martine ... si eu am observat chestii ciudate in primul meci din sezon. sezonul trecut am luat 2 cartonase rosii in desi am jucat cu agresivitate normala (cand nu iau rosu defel sau din intamplare unu).
anul asta am avut 12 puncte plus fata de adversar si am facut doar egal. asa ca ... e ceva putred in primul meci ala
anul asta am avut 12 puncte plus fata de adversar si am facut doar egal. asa ca ... e ceva putred in primul meci ala
continua evolutiile neconvingatoare. 6 egaluri din 11 partide, aproape ca nici nu mai conteaza ca n-au fost decat 2 infrangeri.
am mai luat si niste mici tzepe cu niste jucatori (o sa imi iasa profit foarte mic la revanzare) ma gandesc serios sa o las mai usor o perioada, sa fac o pauza, sa-mi fac un lot de pana in 25 de ani si sa ma reapuc serios peste vreo lunan doua
am mai luat si niste mici tzepe cu niste jucatori (o sa imi iasa profit foarte mic la revanzare) ma gandesc serios sa o las mai usor o perioada, sa fac o pauza, sa-mi fac un lot de pana in 25 de ani si sa ma reapuc serios peste vreo lunan doua
-
- Member of the Soccer Project Association
pai nu stiu bete-n roate nebete-n roate ... cert e ca mi-ar placea sa promovez, probabil ca si el spera (eu sunt pe 3 el pe 5 la 1 punct distanta) asa ca disputa e tare stransa ... nu prea e loc de amabilitati
iar amandoi nu putem promova (din pacate
) ca SAT e prea tare sezonul asta. si cand ma gandesc ca am finala de cupa amicala cu el de la 7 ... 660k e potul