Intrebare
Moderator: Romanian Moderators
Intrebare
Ati patit vreodata sa scoateti 11 in plus la suma liniilor peste adversar si meciul sa`l pierdeti ??? Eu am patit`o de mai multe ori si de fiecare data au fost cehi...acum nu vreau sa insinuez nimic dar daca si in meciurile din cupe amicale mai pierd cu astia cand am suma liniilor cu +11 pt mine ma pish in el joc.
Manager al echipei BalerinuL ... !!!
Mai lasa tactica...uita`te in ultimul meu meci ... despre ce tactica vb noi aici...uita`te ce au scos jucatorii lui ce au scos ai mei si cu toate astea am pierdut !!! adik am 4 jucatori de 69, 4 de 70 si 4 de 67...la el cel mai mult a scos unul 65 ... in medie ai lui au 62 ... sa fim seriosi ... orice explicatie cand vezi asa ceva n`are nici o valoare. Totu`i random si cu asta basta !
-
- Member of the Soccer Project Association
la 4-3-3 poti sa joci ori loveste si goneste ori mingi lungi..warchilde wrote:eh, in meciul asta ai si tu dreptatea ta. in afara ca ai jucat 433 cu loveste si goneste, nu vad vreo problema....asta arata a ditamai randomu
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
Uita-ti meciul:warchilde wrote:a cashtigat cercel azi-dimineatza impotriva unui ceh, cercel avand cu 11 mai putin ca cehul![]()
![]()
![]()
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=21
Adversarul e ceh.

A se observa performantele jucatorilor lui fata de ai mei si eu am si TS 32%.

La o faza din asta ma bucur mult, pt. ca am fost avantajat si ajung in semifinalele unei cupe de 800k, cu sanse de a merge mai departe.
Daca mi se intampla sa fiu eu cel pagubit, cum am mai fost, ma ofticam toata ziua si imi gaseam motive aberante pt. care am pierdut.

Cel mai bine e sa dai vina pe random.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
pase...parerea mea.cro1981 wrote:La un sistem 4-4-2 ce tactica e cea mai buna?
@cercel.......acolo greseala a fost a lui.....a jucat stil 70% care e neutru spre atac din moment ce stia ca tu joci 5-3-2 zid defensiv...sau cel putin trebuia sa stie asta si sa puna stil 100%....atunci luai 2 cel putin,dar prostu' ramane prost si in ziua de pasti.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
La 4-4-2 se joaca pase sau fara tactici, depinde de lot. Inclin mai degraba spre un fara tactici.
La 4-3-3 se joaca mingi lungi, dar dupa ce am facut doua egaluri in deplasare pe stilul asta cand eram cu mult peste adversari am zis ca mai bine mai pierd un pic la linerating si joc 4-3-3 loveste si goneste(asta cu rezervele).
Insa cel mai bun sistem este dupa mine 3-4-3, iar de azi am trecut si cu rezervele la el.

PS: Nu mai stiu ce mai vroiam sa spun.

La 4-3-3 se joaca mingi lungi, dar dupa ce am facut doua egaluri in deplasare pe stilul asta cand eram cu mult peste adversari am zis ca mai bine mai pierd un pic la linerating si joc 4-3-3 loveste si goneste(asta cu rezervele).
Insa cel mai bun sistem este dupa mine 3-4-3, iar de azi am trecut si cu rezervele la el.

PS: Nu mai stiu ce mai vroiam sa spun.

Din propria`mi experienta, 4-3-3 cu mingi lungi ii mai slab ca 4-3-3 loveste si goneste. Tacticile astea le`am facut pe aceeasi echipa, pe aceeasi jucatori, adica astia de acum si nu`s tocmai slabi. La 4-3-3 mingi lungi ma umplu de egaluri, chiar si cu echipe mult mai slabe, pt ca logic joc mult mai defensiv. In lipsa de fundasi mai joc si 3-4-3 loveste si goneste care nu`i tocmai o tactica slaba, dar nu`i nici prea stralucita.
4-3-3 daca il joci cu mingi lungi scoti linerating mai bun decat daca il joci cu loveste si goneste.
Depinde si de ce jucatori ai pe compartimente(daca e atacul mai bun sau aparare) dar sa explic putin:
Mingi Lungi.....................+5%..........-10%.........+5%
Loveste si Goneste..........-10%.........-10%.........+27%
Astia sunt multiplicatorii, asa ca la 4 fundasi scoti linerating mai bun cu mingi lungi.
Cu toate astea am vazut ca mingi lungi asta e mai predispus la egaluri decat loveste si goneste, chiar daca joci acelasi sistem.
Cel mai bun sistem este de departe 3-4-3, cel mai puternic pe linii, cel mai echilibrat si nu e nici cel mai costisitor. Acest sistem da un bonus foarte mare atacului colaborat cu loveste si goneste.
Acum, stiu ca fiecare alege sistemul in functie de jucatorii de care dispune dar eu mi-am facut si imi voi face in continuare echipa pentru a juca 3-4-3 loveste si goneste.

Depinde si de ce jucatori ai pe compartimente(daca e atacul mai bun sau aparare) dar sa explic putin:
Mingi Lungi.....................+5%..........-10%.........+5%
Loveste si Goneste..........-10%.........-10%.........+27%
Astia sunt multiplicatorii, asa ca la 4 fundasi scoti linerating mai bun cu mingi lungi.
Cu toate astea am vazut ca mingi lungi asta e mai predispus la egaluri decat loveste si goneste, chiar daca joci acelasi sistem.
Cel mai bun sistem este de departe 3-4-3, cel mai puternic pe linii, cel mai echilibrat si nu e nici cel mai costisitor. Acest sistem da un bonus foarte mare atacului colaborat cu loveste si goneste.
Acum, stiu ca fiecare alege sistemul in functie de jucatorii de care dispune dar eu mi-am facut si imi voi face in continuare echipa pentru a juca 3-4-3 loveste si goneste.