Intrebare

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

@unicool - corect el a gresit, a pus umarul la acest egal. :lol:

@raducu - in afara de stil, randomul a fost factorul decisiv, desi sunt manageri care nu cred in acest random, adica la ei conteaza doar tactica si cifrele, nu-i asa mosmartin? :P
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
unicool

Post by unicool »

mosmartine eu am jucat 3-4-3 loveste si goneste de cand am inceput SP-ul....eu sunt de parere ca si in fotbalul real 3-4-3 e cel mai bun sistem cu ceva combinatii.....adica un fel de 3-4-2-1 cu mijlocas defensiv si unul ofensiv plus cei 3 atacanti din care 2 pe laterale si un varf impins..
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

moama, uite meci azi in cupa:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=21

FC Cosi Fan tutte (contracandidata mea la promovare) pierde in cupa :( si am meci cu ea intr-o joi, eram super avantajat daca juca in cupa. si uite, iese din cupa desi are 8 puncte mai mult decat adversarul. si joaca acasa, si joaca 3-4-3 :D contra 4-3-3 mingi lungi.

si eu sunt de parere ca e random si nu este o tactica mai buna decat alta. pentru ca nu vad cum sa fie pus in practica, algoritmic, ca jocul sa tina cont de ce spuneti voi (tactica/stil).
mosmartin

Post by mosmartin »

Sa stii ca nu cred in randomul asta.
De 4-3-3 mingi lungi m-am lamurit ca e predispus la egaluri indiferent ca esti peste sau sub pe linii, ca-l joci tu sau adversarul.

Numai ca la 3-4-3 eu n-am avut parte de random din asta de cand joc SP, mai ales atunci cand sunt in avantaj.

Dupa cum iti spuneam cercel, poti juca tu 5-4-1 defensiv toate ziua pentru ca eu mai aduc si cativa mijlocasi in atac si daca la total pe linii te fac, esti mancat si la scor. :twisted: :twisted:

Acum, ca se poate intampla din 10 sa fie si un egal, doua, mi se pare normal, dar de batut nu ma bati niciodata.

Faza cu penaltyurile, e loterie acolo, eu iau in calcul doar rezultatul dupa cele 90 minute.

Pana la urma si eu cu SAT ieri am scos tot un egal, nu l-am batut. Doar ca banii pentru primul loc au venit la mine. :twisted:
warchilde

Post by warchilde »

bunicule, crede-ma pe cuvant, programatorul care a facut SP-ul era de meserie. din pacate sjarel si gashca lui l-au stricat, ei habar nu au cate chestii sunt in jocul asta implementate. la fel si cu spmt-ul de pe alt topic, sunt foarte multe chestii implementate in el :wink: dar, ca si sjarel cu jocul, foarte putina lume are idee de ele :lol: :lol: :lol:
mosmartin

Post by mosmartin »

Mda...si programatorului acela ii placea tare mult matematic( e de inteles pe undeva) si logica...a...si subtilitatile(pe astea era sa le uit). :lol: :lol: :lol:

Totusi, Warchilde eu cred ca Sjarel ii stie trucurile, doar ca nu le aplica ca oricum el e legat de maini si nu poate face performanta in joc ca s-ar lasa toata lumea.
warchilde

Post by warchilde »

posibil sa le shtie..dar din diverse observatii, nu prea pare.
unicool

Post by unicool »

mosmartin wrote:Mda...si programatorului acela ii placea tare mult matematic( e de inteles pe undeva) si logica...a...si subtilitatile(pe astea era sa le uit). :lol: :lol: :lol:

Totusi, Warchilde eu cred ca Sjarel ii stie trucurile, doar ca nu le aplica ca oricum el e legat de maini si nu poate face performanta in joc ca s-ar lasa toata lumea.
acel programator se numeste reesing si a jucat vreo cateva sezoane SP dar numai penru teste ca nu a facut performanta......am vorbit de cateva ori cu el pe msn....si zicea ca ar fi nr 1 cu o echipa de cacat daca ar vrea sau i-ar creste jucatorii numai peste 90%. :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
warchilde

Post by warchilde »

pai ala e meseriash....e chiar bun..pacat ca sjarel nu e nici pe aproape de el. daca mai lucra reesing asta la sp, acum era departe. asa, cu skilurile cu sjarel, primim numai update-uri tampite rau. si alea rar, ca ii ia mult pana le face sa mearga :lol: :lol: :lol:
mosmartin

Post by mosmartin »

Vezi bah kenny pe cine trebuie sa inviti tu la vara pe transfagarasan.

Poate nu formulezi invitatia ca vei avea acelasi destin cu impuscatu' :twisted: :twisted: :lol: :lol:
be_best
Team President

Post by be_best »

Am facut si eu egal intr-o cupa amicala, eu scotand 10 mai mult decat el:
eu: 4 3 3 -> mingii lungi
el: 3 4 3 -> loveste si goneste
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
warchilde

Post by warchilde »

inca odata ne confirma acest 433 mingi lungi banuiala.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”