Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bizone
Member of the Soccer Project Association

Post by bizone »

kennyanu wrote:@bizone - cum vrei tu..dar dak te uiti la meci eu nu mi l-am facut aseara....knd am intrat sa il fac aseara unable connect data base. am jucat cu lf-ul al 3-lea...asa k nu ai scuza :wink: si oricum dak il faceam puneam agresivitate mai mare :)
nu mi-am cautat scuze...ci doar incercam sa fac haz de necaz de prostia mea :evil: . Asa si eu am jucat cu RB-ul al doilea, la fel ca si tine. Ideea era ca daca jucam cu LB-ul care trebuia sa joace nu mai marcai tu trei goluri si implicit nu mai castigai, probabil :roll: . Tu ai jucat cu LF-ul al treilea pentru ca-ti era cel mai in forma, unul fiind suspendat iar altul avand conditia varza. :wink: asa ca nu ai nici o scuza :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Daimon

Post by Daimon »

cand nu fac egal iau bataie la un gol si mi se accidenteaza titularii pe cate 9 zile. minunat joc.
in rest am nevoie urgent de un CB si vreo 2 CM titulari. excelent !

in alta ordine de idei am vazut o chestie interesanta la skunk. omu nu se sfieste sa ia jucatori chiar de 29 de ani care scot pest 70, chiar daca pt 2 sezoane. e o varianta si asta avand in vedere ca tot castiga A-ul. varianta asta coroborata cu achizitii sub 20 pe care dupa aia ii vinzi cu profit bun e de verificat.
mosmartin

Post by mosmartin »

Kenny si Bizone: Nu va mai certati frate ca 3 puncte in plus la un post nu modifica nici macar cu un punct compartimentul ala si implicit nici totalul.

Meciul s-a jucat, scuzele sunt inutile.

Napoleoane, slabut 138 ala, vezi ca eu l-am scos cu TS 85%. :twisted: :twisted: :twisted:

@Daimon: Vezi la mine poate gasesti un CM sa-ti placa, ca sunt cam toti de vanzare.

PS: Skunks a cumparat jucatori de 29 de ani pentru ca ajunsese cam toata echipa la varsta respectiva si a vrut sa fie sigur ca va castiga A-ul a treia oara(ceea ce Sly n-a reusit). Dupa sezonul asta o va lua si el in jos ca fratele lui israelian.
Daimon

Post by Daimon »

mersi mosmartine, sunt cativa care la un moment dat o sa ajunga pe unde vreau eu, dar imi trebuie imediat unu de 70 ca altfel nu fac nimic. ai tai sunt tineri, o sa faci bani mishto cu ei.
mosmartin

Post by mosmartin »

Bre' n-am de 70 imediat, din astia caut si eu ca pe posturile alea sunt in copac. :D
Tito
Team President

Post by Tito »

2-0 cu un romanas. ramanem pe 4.
bizone

Post by bizone »

bah mosmartine...nu mai inflama spiritele aiurea pe aici, eu nu ma certam deloc cu kenny, ci doar faceam analiza meciului :D
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
warchilde

Post by warchilde »

imi plac analizele voastre mah...bine ca va separa cateva sute bune de km, ca altfel le-ati analiza la un pahar de vin fiert cu pushca in mana :lol: :lol: :lol: :lol:
bizone

Post by bizone »

pai asa se face o analiza concreta a meciului....la sange :twisted: :D :lol:

ps. nu beau vin, de fapt nu beau deloc alcool :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
warchilde

Post by warchilde »

sunt off-topic..da trb sa te felicit pt asta..bv :D :D 8) 8)
kennyanu

Post by kennyanu »

bizone..dak te uiti atent la lf-ul B...are 100 acu...la fel avea si aseara :)

vorbeam d lf-ul meu
Last edited by kennyanu on Thu Jan 10, 2008 12:59 pm, edited 1 time in total.
Revenit :)
bizone

Post by bizone »

kennyanu wrote:bizone..dak te uiti atent la lf-ul B...are 100 acu...la fel avea si aseara :)
pai daca l-am folosit in amicalul de azi dimineata cat ai vrea sa aiba? :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Victorie cu 1-0 acasa si m-am apropiat la un punct de locul 1.
Vazand greseala facuta de mine si cele trei puncte dintre noi m-am decis sa-l ajut pe un belgian de la mine din liga(singurul care imi cere sfaturi frecvent) si sa ma ajut si pe mine sa incurce liderul.

A scos omu recordul lui de pana acum in meciul de azi, a fost chiar mai bun decat liderul la linerating cu 1 punct, dar a facut egal(e bun si asta.). :twisted:

Joi am cu liderul si il trimit la tara ca prea mult bulan a avut sezonul asta. :twisted:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Infrangere 3-0. :lol:

La infranbgere TS-ul nu creste cu 1%. Cred ca creste cu maxim 75%.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
unicool

Post by unicool »

6-0 cu cea mai slaba echipa din serie si urcam pe 3....maine meci cu liderul si un loc 2 care ne asteapa....sau 1 daca celalalt greseste.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”