napoleonard wrote:si uite asa sircos isi face puncte in clasament...
sa am de unde sa-ti dau si tie
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
de toata jena soccer-ul asta. sa ai cu 11% in plus si sa te bucuri ... ca nu pierzi
La tine macar se intampla odata, eu am avut 3 meciuri de liga la rand in care am avut mai mult cu 10 puncte si am facut egal de fiecare data. Asta sezonul trecut, cand eram deja campion.
bizone wrote:lasa ca eu sezonul trecut am avut 5 meciuri la rand...si din cauza aia am ratat promovarea. Insa n-am murit
nu vorbeam de 5 meciuri la rand in care ai facut egal. ca si scorpyo a facut egal (probabil ca tine in alea 5 meciuri ) si se poate declara multumit vorbeam de meciuri in care sa ai diferenta mare pe linii (adica de pe la 10% in sus)
bizone wrote:lasa ca eu sezonul trecut am avut 5 meciuri la rand...si din cauza aia am ratat promovarea. Insa n-am murit
nu vorbeam de 5 meciuri la rand in care ai facut egal. ca si scorpyo a facut egal (probabil ca tine in alea 5 meciuri ) si se poate declara multumit vorbeam de meciuri in care sa ai diferenta mare pe linii (adica de pe la 10% in sus)
pai eu din ce cauza am zis c-am ratat promovarea? Din cauza random-ului, normal nu ti-a iesit poanta, ai vrut sa incerci ceva dar ti-ai pierdut si simtul umorului, atat cat il aveai Iti sade bine pe locul doi
napoleonard wrote:Juvenardus FC 3 - 2 FC Steaua 2007
mai cercel, tu ai vrut sa ma bati dupa cum ai jucat...
Eu am jucat tot ce am avut mai bun in momentul respectiv.
Cam aia e agresivitatea cu care voi juca in majoritatea meciurilor.
Dar cu TS-ul meu nu puteam ridica sperante pt. meciul cu tine.
Felicitari!
Ps.: Eu sunt bucuros ca am acum un nou record cu noua echipa: 133 cu TS jalnic. Incet incet urc spre mai bine.