intrebare ..

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Mehjia
Team Manager

intrebare ..

Post by Mehjia »

Cum se poate cu acesti 4 fundasi 2 jalnici :|
LB Daniel Košťál Normal 14' 60
CB Necula Militaru Normal 67' 63
CB Julius Bobula Normal 85' 43
RB Roni Rikama Extremă ofensivă 80' 47

60-63-43-47 is notele lor din meci

si au scos pe linii : Defensiva 52% :shock: :shock:
eu nu scot atata cu 4 fundasi toti cu note peste 60 :?
Winning is EveryThing
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

mah mihaitza da te dispera tare ca nu m-ai batut:P
uita-te atent ce agresivitate aveam eu......si ce agresivitate aveai tu(tu aveai 45 si arbitrul avea 28.....iar cel mai agresiv jucator al tau avea 74...=147)

:twisted:
Mehjia
Team Manager

Post by Mehjia »

normal ca mam prostit la agr ca te bateam ai scos 1 in plus ,, prafule :evil: :evil:
Winning is EveryThing
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

Mehjia wrote:normal ca mam prostit la agr ca te bateam ai scos 1 in plus ,, prafule :evil: :evil:
hooo Mejia mai usor :twisted: dar ce-ai fi facut sa fi avut ca ai avut 10 in plus si sa te bucuri ca deabia ai scos un egal, atunci sa te vad :twisted:
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

Mehjia wrote:normal ca mam prostit la agr ca te bateam ai scos 1 in plus ,, prafule :evil: :evil:
lol...imi bag a treia echipa......de alea de alea....si tot te afli sa comentezi...ti-am zis ca-ti dau o sansa:P
si daca ma bateai cu 100% agresivitate(desi eu cred ca scoteam egal) cu 2-0 tot nu ma bateai ca sa te califici tu
dardar_3

Post by dardar_3 »

Salut,

Cam astea au fost datele despre meci:

3 - 4 - 3 Formation 4 - 3 - 3
Kick and rush Tactics Long ball
100% Style 85%
45% Aggression 100%
36% Defence 52%
36% Midfield 24%
38% Attack 35%

In primul rand, la 3-4-3 kick and rush, se scad 10% din defensiva si 10% din linia mediana, dar se aduna 27% la partea de atatc.

La tactica 4-3-3 long ball, se aduna 5% la defensiva si la atac si se scade 10% din linia mediana.

In al doi-lea rand, conteaza agresivitatea enorm de mult. Performanta "pe linii" creste cu 2% la fiecare 10 procente de agresivitate.

Team spiritul conteaza si el foarte mult. Calitatea echipei(performanta pe linii) creste cu 1.2 procente la fiecare 10% de team spirit.

Rezultatul a fost :
110-111

Deci aparent oaspetele trebuia sa castige. Insa am mai vazut si randomuri frumoase, unde s-a terminat un meci la egalitate chiar daca diferenta a fost de 20 pe linii.
Diavolo
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

dardar_3 wrote:Salut,

Cam astea au fost datele despre meci:

3 - 4 - 3 Formation 4 - 3 - 3
Kick and rush Tactics Long ball
100% Style 85%
45% Aggression 100%
36% Defence 52%
36% Midfield 24%
38% Attack 35%

In primul rand, la 3-4-3 kick and rush, se scad 10% din defensiva si 10% din linia mediana, dar se aduna 27% la partea de atatc.

La tactica 4-3-3 long ball, se aduna 5% la defensiva si la atac si se scade 10% din linia mediana.

In al doi-lea rand, conteaza agresivitatea enorm de mult. Performanta "pe linii" creste cu 2% la fiecare 10 procente de agresivitate.

Team spiritul conteaza si el foarte mult. Calitatea echipei(performanta pe linii) creste cu 1.2 procente la fiecare 10% de team spirit.

Rezultatul a fost :
110-111

Deci aparent oaspetele trebuia sa castige. Insa am mai vazut si randomuri frumoase, unde s-a terminat un meci la egalitate chiar daca diferenta a fost de 20 pe linii.

O singura chestie:am team-spiritu 100 :D
Alinush
Fan

Doua intrebari si mie va rog

Post by Alinush »

Scuzati deranjul, am si eu doua intrebari sunt mai n00b asa deci as aprecia daca vreti sa raspundeti corect la ele.

1. Pe zi se pot juca mai multe mecirui, cate ar ttrebui sa joc intr-o zi astfel incat sa nu imi obsesc jucatorii.. 2/zi sau 3/zi

2.Se pot efectua schimbari in timpul meciului? Presupun ca nu, dar oricum...
If you could do a difference, please DO IT !
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

1.Numar de meciuri pe care il joci pe zi il alegi tu in functie de cati jucatori ai in lot. De preferat ar fi sa joci cel putin 2 meciuri pe zi.

2.Nu. Nu poti face schimbari in timpul meciului, dar daca se va accidenta vre-un jucator in timpul meciului se va face totusi o schimbare(dar nu poti stabili tu ce jucator sa intre in teren).
Alinush
Fan

Post by Alinush »

Multumec, si inca o intrebare dupa 1 meci de liga si 2-3 amicale este nromal sa fie statistica asta :

Public maxim curent 0
Medie public curent 0
Public Max. 0
Medie Public 0

Asta avand in vedere ca pretul biletelor nu este exagerat defapt e chiar mai mic decat cel initial .
If you could do a difference, please DO IT !
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Alinush wrote:Multumec, si inca o intrebare dupa 1 meci de liga si 2-3 amicale este nromal sa fie statistica asta :

Public maxim curent 0
Medie public curent 0
Public Max. 0
Medie Public 0

Asta avand in vedere ca pretul biletelor nu este exagerat defapt e chiar mai mic decat cel initial .
Statistica asta conteaza doar la meciurile din campionat. Dar de ce nu ti-a venit nici unu chiar nu stiu :shock: :shock: :shock: pretul biletuli e chiar mic.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

alinush, ai jucat meciul de liga acasa? pentru ca este o statistica valabila doar pentru meciuri oficiale, si doar jucate pe stadionul propriu.
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

da, m-am uitat la echipa lui si a jucat acasa. Pretul biletului era doar 12 iar satisfactia fanilor peste 95% :shock: :shock: :shock:
kennyanu

Post by kennyanu »

mda foarte ciudat. ar trebui pus p open bugs
Revenit :)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ce vorbiti fratilor? :lol: v-ati uitat la echipa lui? :lol:

Manager since 2 Feb 2008

deci cate meciuri de liga a jucat? cate acasa?
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”