Já myslel, že to je slovenskyNetris1 wrote:Woko má asi vìtší slovní zásobu než já...Tohle slovo neznamvivolavacia cena

Moderator: Czech Moderators
deti pod 14 nevedu, normal ludia pisu normalnehappyna17 wrote:no co ètu od slováku pøíspìvky tak u nich se asi tvrdý y nevedouWoko wrote:Já myslel, že to je slovensky
na ukázku:nejmenovaný manažer wrote:Bol bich najracej kebi sa dali hraci vimienat s doplatkom pripadne este 2tim bi doplatil po dohode manazerov.A hostovanie na sezonu bich ties prijal.
Preèo si neprijal ponuku ? Mali sme dohodu.hannibal wrote:Hi again, I regret to have to ask:
"Why do you not accept, we had a deal"
"Yes, I will sell him immediately for 4,5M€ but better would be 5M€"hannibal wrote:I got this message:
jo okam zite ti ho prodam za 4 500 000 a hele mozna jestli neslo by to na 5 000 000 aby to bylo takovy lepsi
If he's saying he's got a higher offer, tell him I will raise my offer to ....
Can you also ask when he can come online?
He sent me this message:Fallen.Cze wrote:"Yes, I will sell him immediately for 4,5M€ but better would be 5M€"hannibal wrote:I got this message:
jo okam zite ti ho prodam za 4 500 000 a hele mozna jestli neslo by to na 5 000 000 aby to bylo takovy lepsi
If he's saying he's got a higher offer, tell him I will raise my offer to ....
Can you also ask when he can come online?
If you want to agree, send him: "Ok, dám ti 5M" it's I will give you 5M
And question "When will you be online?" is "Kdy budeš online?"
Nezapomeò napsat do názvu zprávy pøedmìt: Money lost... Maybe bug...alonzo1977 wrote:moj tym fc sekcov manager pivarnik chcel bisom oznamit stratu penazi ide o ciastku okolo 300,000 tis euro medzy simulaciou o 4 rano alebo o 10 rano pozeral som aj do historie a nic ziadny prestup sa neudial ani nakup hraca a poprosil bi som o presetrenie tohto mojho problemu dakujem manager pivarnik
toto napisane hore potrebujem prelozit pre sjarela dakujem vam
diky ti moc pak napisem coje noveWoko wrote:Nezapomeò napsat do názvu zprávy pøedmìt: Money lost... Maybe bug...alonzo1977 wrote:moj tym fc sekcov manager pivarnik chcel bisom oznamit stratu penazi ide o ciastku okolo 300,000 tis euro medzy simulaciou o 4 rano alebo o 10 rano pozeral som aj do historie a nic ziadny prestup sa neudial ani nakup hraca a poprosil bi som o presetrenie tohto mojho problemu dakujem manager pivarnik
toto napisane hore potrebujem prelozit pre sjarela dakujem vam
Manager: pivarnik
Team: fc sekcov
I wonna report the loss of money, it is about 300k in 4h, maybe 10h simulation... I looked into the history and there´s no transfer nor buy of player, simply no money spent... i ask for an investigation of my problem...
greetz...
manager pivarnik
Právì že nee dával výpis a žádnej takovej turnaj tam nebylsmallmouse wrote:alonzo: nejspíš jsi se pøed pár dny pøihlásil do turnaje se startovným 300.000 a ted se ten turnaj naplnil,tak ti byly peníze odeèteny.