decizii proaste in SP?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Locked
alex_raul07
Team President

decizii proaste in SP?

Post by alex_raul07 »

am si yo o intrebare :)) oare de ce so mai facut divizia H cand in G si F sunt o multime de locuri libere ??? de exemplu uitati-va in G700 unde sunt 10 buti si 6 manageri...nu mai fain era sa fie toate locurile ocupate? si in G si in F sunt o multime de astfel de echipe fantoma ;)
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
sir.alex.ferguson
Team President

Re: decizii proaste in SP?

Post by sir.alex.ferguson »

alex_raul07 wrote:am si yo o intrebare :)) oare de ce so mai facut divizia H cand in G si F sunt o multime de locuri libere ??? de exemplu uitati-va in G700 unde sunt 10 buti si 6 manageri...nu mai fain era sa fie toate locurile ocupate? si in G si in F sunt o multime de astfel de echipe fantoma ;)
cam ai adevar e o decizie fffff proasta ar fi bine sa elimine H :P:P:
Team:Fc Manchester Pitesti
Manager:sir.alex.ferguson

25=>H.1392-(?)
masacrem
Team Board Member

Post by masacrem »

Nu sa se elimine H , cel mai bine ar fi sa numai fie buti in nici o liga , si sa mai scada nr de divizii H . asta ii parerea mea... ar trebui sa propuna cineva asta.
Manager of Diablo. / 1. G.548

http://unu-oarecare.blogspot.com
barosanu
Team Manager

Post by barosanu »

gresiti.....
boti in diviziile g f e d c b a sunt din cauza celor banati si a celor ce se lasa de joc, faceti un calcul ca sutn de 3 ori mai multe echipe in h decat in g si cu siguranta in sp nu sunt 1200divizii h *16 echipe=boti, cu siguranta nu sunt atatia boti, structura de joc /de promovare etc e una piramidala de la a apoi fiecare noua divizie e multiplu de 3 al precedentei asa ca e normal ca fiind manageri noi in joc care se inscriu zilnic ei sa fie pusi in diviz h si nu in g pt simplu motiv ca in g nu ar avea loc faceti si voi un calcul cate divizii sunt in total aveti nr de manageri impartiti la 16 si vedeti daca va ajung doar pt diviziile a=>g, sigur nu va ajung, la nr de divizii nu se poate umbla pt ca piramida asta implica sa existe multipli de 3 pt ca fiecare echipa care promoveza sa aiba loc unde promova, asta pt ca in o divizie superioara nu pot ajunge decat 6 noi echipeimpartiti la 3 si va da 2echipe si sunt tocmai alea 2 care sunt in top ul diviziei din care urca, loc unu si loc 2 . deci 2 echipe , fiind 3 divizii inferioare pt fiecare divizie superioara3*2=6 deci exacta acele 6 locuri care se elibereaza cu cei 6 care retogradeaza din divizia superioara, schimbati voi nr de echipe din divizii si dc gasiti o formula coerenta de promovare si retrogradare o sa va divinizam., cert e un lucru divizia i nu o sa existe niciodata tocmai pt ca ar insemna 1200*3 adica aproximativ 3600noi divizii a caet 16 echipe adica aproximativ 57 mii noi echipe/manageri ,deci enorm de mult fata de ceea ce e acum, mai mult ca 100%

si mai grav, nu sunt 1200 cum credeam ci sunt aproximativ 220 divizii h deci refaceti calculeel si va dati seama ce dezastru ar iesi fara h

ar insemna sa nu mai fie 2200*16 echipe in sp adica aproximativ 35mii de echipe, iar sp nu are nici pe aproape 35mii de boti, cu managerii ramasi pe dinafara ce ati face?
Last edited by barosanu on Mon Feb 04, 2008 6:26 pm, edited 1 time in total.
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

masacrem wrote:Nu sa se elimine H , cel mai bine ar fi sa numai fie buti in nici o liga , si sa mai scada nr de divizii H . asta ii parerea mea... ar trebui sa propuna cineva asta.
nr de divizii de H nu poate sa se micsoreze deaorece face parte dintr-un sistem prin care se stie dinainte unde vei promova :lol: si in plus degeaba propuneti sshimbari amjore pt ca nu o sa se realizeze , doar schimbarile minore se vor realiza si din cauza mult cunoscutului motiv ca sa nu se incarce serverul ala second-hand :twisted: prea mult :lol: :lol:
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

barosanu wrote:gresiti.....
boti in diviziile g f e d c b a sunt din cauza celor banati si a celor ce se lasa de joc, faceti un calcul ca sutn de 3 ori mai multe echipe in h decat in g si cu siguranta in sp nu sunt 1200divizii h *16 echipe=boti, cu siguranta nu sunt atatia boti, structura de joc /de promovare etc e una piramidala de la a apoi fiecare noua divizie e multiplu de 3 al precedentei asa ca e normal ca fiind manageri noi in joc care se inscriu zilnic ei sa fie pusi in diviz h si nu in g pt simplu motiv ca in g nu ar avea loc faceti si voi un calcul cate divizii sunt in total aveti nr de manageri impartiti la 16 si vedeti daca va ajung doar pt diviziile a=>g, sigur nu va ajung, la nr de divizii nu se poate umbla pt ca piramida asta implica sa existe multipli de 3 pt ca fiecare echipa care promoveza sa aiba loc unde promova, asta pt ca in o divizie superioara nu pot ajunge decat 6 noi echipeimpartiti la 3 si va da 2echipe si sunt tocmai alea 2 care sunt in top ul diviziei din care urca, loc unu si loc 2 . deci 2 echipe , fiind 3 divizii inferioare pt fiecare divizie superioara3*2=6 deci exacta acele 6 locuri care se elibereaza cu cei 6 care retogradeaza din divizia superioara, schimbati voi nr de echipe din divizii si dc gasiti o formula coerenta de promovare si retrogradare o sa va divinizam., cert e un lucru divizia i nu o sa existe niciodata tocmai pt ca ar insemna 1200*3 adica aproximativ 3600noi divizii a caet 16 echipe adica aproximativ 57 mii noi echipe/manageri ,deci enorm de mult fata de ceea ce e acum, mai mult ca 100%

si mai grav, nu sunt 1200 cum credeam ci sunt aproximativ 220 divizii h deci refaceti calculeel si va dati seama ce dezastru ar iesi fara h

ar insemna sa nu mai fie 2200*16 echipe in sp adica aproximativ 35mii de echipe, iar sp nu are nici pe aproape 35mii de boti, cu managerii ramasi pe dinafara ce ati face?

moama frate ce-ai ziso :)) toti managerii sunt din cauza banarii? la div cu 10 buti o fost 10 banati? :)) NU ... nu zic sa se scoata H ...dar de ce nu se completeaza diviziile superioare... si in rest din H sa se puna buti...ca sa fie sistemu complet;)
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

uite iti mai dau un exemplu.... o alta idee proasta...
de ce sa se stearga o echipa dupa 3 saptamani? in liga la mine o fost o echipa...care o renuntat...yo am jucat cu ea ...si mam incurcat....apoi o jucat restu din liga si o batut-o pentru ca era stearsa...adik but :| de ce sa nu se stearga la sfarsitu campionatului ?? ?:>
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

alex_raul07 wrote:moama frate ce-ai ziso :)) toti managerii sunt din cauza banarii? la div cu 10 buti o fost 10 banati? :)) NU ... nu zic sa se scoata H ...dar de ce nu se completeaza diviziile superioare... si in rest din H sa se puna buti...ca sa fie sistemu complet;)
Aici grsesti. Sunt echipe boot si in C si in D si imagineazati un manager nou in diviziile astea. Ar fi infrangeri foarte dure si ar retrograda incontinuu.(mai ales ca nu pot face transferuri pt a se intarii din cauza TS-ului) :roll:
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

mircea_ wrote:
alex_raul07 wrote:moama frate ce-ai ziso :)) toti managerii sunt din cauza banarii? la div cu 10 buti o fost 10 banati? :)) NU ... nu zic sa se scoata H ...dar de ce nu se completeaza diviziile superioare... si in rest din H sa se puna buti...ca sa fie sistemu complet;)
Aici grsesti. Sunt echipe boot si in C si in D si imagineazati un manager nou in diviziile astea. Ar fi infrangeri foarte dure si ar retrograda incontinuu.(mai ales ca nu pot face transferuri pt a se intarii din cauza TS-ului) :roll:
nu ma intelege nici unu ...da mai nu vorbesc de diviziile C si D ...dar din F ,G ,H ;)) din diviziile astea;)
be_best
Team President

Post by be_best »

Hai ca va place teoria chibritului. Nr de divizii inferioare de de 3 ori divizia superioara: asa se calculeaza foarte usor promovarile si retrogradarile de cate 6 jucatori. Sistemul este f bine facut iar numarul de jucatori este in crstere.
Totodata daca cineva ar intra direct intr-o liga superioara ar fi ciuca batailor si isi mai creste echipa la anu si la mlti ani.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

nu e normal sa intri intr-o liga superioara de pe un loc nepromovabil. nu i-ar sari 1000 in cap celui care ar ajunge astfel intr-o liga superioara? si cu liga inferioara care ar pierde echipa ce urca, ce s-ar intampla? urca altul? cine face chestiile astea? ca sunt o gramada de divizii ... pe ce criterii s-ar alege cei care urca degeaba? daca respectivul nu vrea sa urce? si cand se intampla toate astea, ca doar nu o fi posibil in timpul sezonului, nu?

cand veniti cu o idee, trebuie sa o argumentati serios, sa va ganditi la toate implicatiile ei. daca sunt 10 boti intr-o divizie ... asta e. s-a intamplat ca din respectiva zona sa se lase mai multi manageri. si cum toti botii care vin (manageri care s-au lasat sau au fost banati) de sus in jos ca doar tot retrogradeaza => unele divizii ajung cu mai multi boti. in mod normal sezonul urmator pica 6 boti, urca 6 echipe normale si uite ca s-a rezolvat, au ramas doar 4 boti.
vyktor
Team Manager

Post by vyktor »

alex_raul07 wrote:uite iti mai dau un exemplu.... o alta idee proasta...
de ce sa se stearga o echipa dupa 3 saptamani? in liga la mine o fost o echipa...care o renuntat...yo am jucat cu ea ...si mam incurcat....apoi o jucat restu din liga si o batut-o pentru ca era stearsa...adik but :| de ce sa nu se stearga la sfarsitu campionatului ?? ?:>
un exemplu ca sa intelegi:tu dak ai avea o problema in familie (sau na te inbolnavesti,sau ai un accident)si treb sa pleci 2 sapt,2sapt jumate tiar conveni sa ti se stearga mai devreme de 3 sapt echipa?cred ca nu.1 ori din cauza ca teai apucat de joc de curand si iti place ori 2 ca aveai o tactica pt sezonul acela.
logic ca tu teai ofticat ca ala tea incurcat cand poate peste 2-3 zile i se stergea echipa,si altul la batut mar.dar na gandestete din mai multe puncte de vedere si dupa aia fa posturi pe forum.ca banuiesc ca ai si tu un creier,si nu ai 8-13ani(sau poate ai :P ).
team:Din@mo
manger:vyktor
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

vyktor wrote:
alex_raul07 wrote:uite iti mai dau un exemplu.... o alta idee proasta...
un exemplu ca sa intelegi:tu dak ai avea o problema in familie (sau na te inbolnavesti,sau ai un accident)si treb sa pleci 2 sapt,2sapt jumate tiar conveni sa ti se stearga mai devreme de 3 sapt echipa?cred ca nu.1 ori din cauza ca teai apucat de joc de curand si iti place ori 2 ca aveai o tactica pt sezonul acela.
logic ca tu teai ofticat ca ala tea incurcat cand poate peste 2-3 zile i se stergea echipa,si altul la batut mar.dar na gandestete din mai multe puncte de vedere si dupa aia fa posturi pe forum.ca banuiesc ca ai si tu un creier,si nu ai 8-13ani(sau poate ai :P ).
da am inteles ca e o idee c-am subreda....da nu ma lua cu postatu pe forum si varsta ;) cand jucam yo SP altzii mai noi ca tine ... :twisted:
vyktor
Team Manager

Post by vyktor »

da am inteles ca e o idee c-am subreda....da nu ma lua cu postatu pe forum si varsta ;) cand jucam yo SP altzii mai noi ca tine ... :twisted:
da da da scz ca nu tiam nimerit varsta,poftim teai apucat de SP cam la 15 ani din sezonul 13.eu mam apucat din sezonul 16,mare dif nu e avand in vedere ca tu dupa 8 sezoane ai inceput sa te craonesti pe forum ca dc nu sterge o echipa in mai putin de 3 sapt,ca vai doamne pe tine tea incurcat unu care nu mai intrase de cand lumea :D :D ,si a doua zi i sa sters echipa si la batut altu :lol: :lol:
in mai putine cuvinte te felicit ca ai reusit performanta de a juca de atata timp
...cand jucam yo SP altzii mai noi ca tine ... :twisted:
si a mai pune asemenea intrebari pe forum :twisted: :twisted:

ps:dak ai ceva de zis: ZI!;nu mai lasa fraze neterminate asa la misto.[/quote]
team:Din@mo
manger:vyktor
bunicutzu

Post by bunicutzu »

hai sa nu ne luam unii de altii. de aceea este forum ca sa discutam. unele idei sunt bune, altele mai putin bune. le discutam cu argumente si isi spune fiecare parerea. dar civilizat! fara insulte va rog.
topic inchis.
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”